Loading…
Breaking News
recent

ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

αμηλές κυκλοφορίες για τις κυριακάτικες εφημερίδες που βγήκαν το Σάββατο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των πρακτορείων τύπου στην πρώτη θέση βρέθηκε το Πρώτο Θέμα με 110.000 φύλλα, ακολουθεί το Έθνος με 90.000 φύλλα και έπονται, το Βήμα με 75.000 πωλήσεις, η Real με 67.000, η Δημοκρατια με 23.000, το ίδιο και ο Τύπος της Κυριακής( 23.000) καθώς και η Ελευθεροτυπία με 13.000 φύλλα. @Τον Ηλεκτρονικό Σύμβουλο Ψήφου EUvox, παρουσιάζουν την Πέμπτη, 24 Απριλίου, στις 14.00στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η εταιρεία Kieskompas, και ο ακαδημαϊκός οργανισμός PreferenceMatcher, συνδημιουργοί του εγχειρήματος . Το EUvox, είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που βοηθάει τους πολίτες να προσανατολιστούν στο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται εν όψει των εκλογών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του 2014.
@“Το Ποτάμι” στην απάντησή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι συμφώνησε “για μία συνέντευξη, με τους ίδιους όρους με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις άλλων αρχηγών”, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξηγήσει γιατί δεν δέχθηκε την παρουσία του πάνελ τριών ή τεσσάρων δημοσιογράφων. Όμως δεν είναι έτσι ακριβώς.
@Μόνο για το δημόσιο συμφέρον δέχεται το ΣτΕ τη δημοσιοποίηση υλικού συνομιλίας κρυφής κάμερας, από τηλεοπτικούς σταθμούς, με πρωταγωνιστές πολιτικούς. Με την απόφαση 5382/2012, το ΣτΕ απέριιψε αίτηση ακυρώσεως που αφορούσε στην επιβολή χρηματικής κύρωσης 40.000 ευρώ, από το ΕΣΡ, κατά ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού περιφερειακής εμβέλειας για μετάδοση ιδιωτικής τηλεφωνικής συνομιλίας βουλευτού με δημοσιογράφο, η οποία είχε μαγνητοφωνηθεί χωρίς τη γνώση και τη συναίνεσή της.
@
Λάβαμε και αναρτούμε την επιστολή του δημοσιογράφου Κ.Μπουγά που απολύθηκε από τον "Ελεύθερο Τύπο" με πρόσχημα ένα σχόλιο του στο face book. Όπως προκύπτει από αυτήν, το σχόλιο του το είχε σβήσει προτού καν γίνει θέμα στην εφημερίδα. Η απόλυσή του ωστόσο έγινε μια μέρα μετά την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στον "Ελεύθερο Τύπο", την πρώτη απεργία στην ιστορία της εφημερίδας. 
Υ.Σ: Ευχαριστούμε για τις ευχές...
Αγαπητοί συνάδελφοι,
ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δημοσίευση περί της απόλυσης μου από τον «Ελεύθερο Τύπο» τη Μεγάλη Τρίτη 15/04. Σας ευχαριστώ για την πρόθεση να με προστατέψετε αναφέροντας μόνο τα αρχικά του ονοματεπωνύμου. Κωνσταντίνος Μπουγάς ονομάζομαι. Εξάλλου, το όνομα μου για ενάμιση χρόνo βρισκόταν στην ταυτότητα του «πολυταλαιπωρημένου» κυριακάτικου περιοδικού του «Τύπου της Κυριακής» το «Glam», που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «TV Glam» κι είχα τη χαρά να κάνω την επιμέλεια-συντονισμό ύλης και μαζί πολλά θέματα, συνεντεύξεις και τα σχετικά. Μέχρι τις 09 Φεβρουαρίου 2014, που η επιχείρηση θέλησε να «κόψει» τα ένθετα και να μεταφέρει δύο εκ των πέντε ατόμων του τηλεοπτικού τμήματος/περιοδικού στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Ένας απ’ αυτούς ήμουν κι εγώ, που προσφέρθηκα να μετακινηθώ, αφού το τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν με κάλυπτε.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Δύο νέα προγράμματα κρατικών ενισχύσεων ύψους 100 εκατ. ευρώ απευθύνονται και στις εταιρείες ΜΜΕ της περιφέρειας. Το πρώτο με τίτλο «Ψηφιακό Βήμα» χρηματοδοτεί κατά 50% τις επενδύσεις των εταιρειών ΜΜΕ σε λογισμικό και ψηφιακό εξοπλισμό, ενώ το δεύτερο με τίτλο «Ψηφιακό Άλμα» αφορά κυρίως επιδότηση για το διαδίκτυο. Η επιδότηση των εταιρειών ανέρχεται σε 55.000 – 400.000 ευρώ, ανάλογα με την περιφέρεια της χώρας αλλά και το ύψος του σχεδίου επένδυσης που θα υποβληθεί.
Από το Blogger.