Loading…
Breaking News
recent

ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ..

@Τις έντονες αποδοκιμασίες εισέπραξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά» και πρώην υπουργός, Παντελής Καψής σήμερα το βράδυ στα Τρίκαλα λίγο πριν μιλήσει σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Τρικάλων. Εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αλλά και Τρικαλινοί πολίτες εισήλθαν στο Δημαρχείο, κάτω από τα βλέμματα ισχυρής αστυνομικής δύναμης και με συνθήματα κατά της κυβέρνησης αλλά και του Παντ. Καψή για το θέμα του κλεισίματος της ΕΡΤ αλλά και για τις μνημονιακές πολιτικές...
@Ξεκίνησαν οι δουλειές στη ΝΕΡΙΤ. Πληροφορούμαστε πως η διοίκηση ετοιμάζεται να κατοχυρώσει πρόχειρο διαγωνισμό για τον υποτιτλισμό προγραμμάτων παρά το γεγονός πως συμμετείχε μόνο μία εταιρεία… Κι αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς και άλλα τμήματα στη νέα, προς λειτουργία, εταιρεία, έχουν αντιληφθεί πως υπάρχουν περιθώρια και κινούνται κλείνοντας το μάτι στους προμηθευτές. Το ενδιαφέρον είναι πως πρόκειται για πρόσωπα που στελέχωσαν τη ΔΤ και τώρα θα συνεχίσουν στη ΝΕΡΙΤ.
@Από το Καλοκαίρι θα αρχίσει να χτίζει το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού Σκάι, ο Σταμάτης Μαλέλης, με το Γιάννη Αλαφούζο να έχει τον τελικό λόγο. Αναμένεται να εμφανιστούν νέα πρόσωπα, αλλά και αλλαγές στο ραδιόφωνο.
@Μέχρι και τελευταία στιγμή λοιπόν πασχίζαμε να βρούμε άκρη. Θα γίνει στις 9 Μάϊου το switch off σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της υπουργικής απόφασης του περασμένου Νοεμβρίου; Θα σβήσει το αναλογικό σήμα στον Έβρο; Α, μπα. Αφού όλες, μα όλες οι πληροφορίες επιμένουν πως το πρώτο switch off θα γίνει στην Πελοπόννησο. Εκεί όπου άπαντες είναι έτοιμοι για την ψηφιακή μετάβαση. Και πανελλαδικά δίκτυα και περιφερειακά! Ναι, αλλά αν είναι έτσι γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμη η υπουργική απόφαση με την οποία θα αλλάξει ο σχεδιασμός των switch off στα 156 σημεία τη χώρας; Και όχι μόνο αυτό. Θα περιλαμβάνει, λένε πάντα οι πληροφορίες, και μετακινήσεις κέντρων εκπομπών από περιοχή σε περιοχή. Κάτι που γνωρίζουν οι τεχνικοί στα βουνά και οι προμηθευτές στην αγορά. Και πάλι όμως. Πώς θα προχωρήσει αυτό αφού δεν εκδόθηκε (ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) η απαραίτητη υπουργική απόφαση; Λέτε να προχωρήσουν χωρίς αυτήν; Εντάξει είπαμε να γίνει ψηφιακή μετάβαση με fast track διαδικασίες αλλά όχι κι έτσι. Να καταργήσουμε και στους τύπους-αφού επί της ουσίας έχουν ήδη καταργηθεί- τους νόμους και τους θεσμούς!
@Στο νέο τεύχος του HOT DOC που κυκλοφορεί στα περίπτερα μια ιστορία που εξηγεί πολλά για τα πώς, τα γιατί και τα πότε. Όταν η πολιτική πραγματικότητα ξεπερνά τα σενάρια ταινιών. Διαβάζουμε και δεν εκπλησσόμαστε. Υπάρχει «βαθύ λαρύγγι» στο Μαξίμου; Ορίζεται η κυβερνητική πολιτική από στελέχη ξένων υπηρεσιών και συμφερόντων; Υφίσταται διείσδυση πρακτόρων στους κόλπους της κυβέρνησης; Τα ερωτήματα αυτά, αποτελούν αντικείμενο έρευνας από τις δικαστικές αρχές και αφορούν προσωπικά τους Σαμαρά και Παπανδρέου, σύμβουλοι και φίλοι των οποίων ερευνώνται για τη σχέση τους με μυστικές υπηρεσίες, αφού όπως προκύπτει από τηλεφωνικές επικοινωνίες, καταγεγραμμένες από την ΕΥΠ, τις οποίες αποκαλύπτει το Hot Doc το περιβάλλον του νυν και του πρώην πρωθυπουργού εμφανίζεται να σχετίζεται με την προώθηση ξένων συμφερόντων και όχι μόνο…
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Δύο νέα προγράμματα κρατικών ενισχύσεων ύψους 100 εκατ. ευρώ απευθύνονται και στις εταιρείες ΜΜΕ της περιφέρειας. Το πρώτο με τίτλο «Ψηφιακό Βήμα» χρηματοδοτεί κατά 50% τις επενδύσεις των εταιρειών ΜΜΕ σε λογισμικό και ψηφιακό εξοπλισμό, ενώ το δεύτερο με τίτλο «Ψηφιακό Άλμα» αφορά κυρίως επιδότηση για το διαδίκτυο. Η επιδότηση των εταιρειών ανέρχεται σε 55.000 – 400.000 ευρώ, ανάλογα με την περιφέρεια της χώρας αλλά και το ύψος του σχεδίου επένδυσης που θα υποβληθεί.
Από το Blogger.