ΣΚΑΙ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ SUCCESSSTORY

ε “διαζύγιο” κατέληξαν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. Από την επόμενη Δευτέρα, ο Σπύρος Μάλης θα παρουσιάζει μια διώρη απογευματινή εκπομπή, προεκλογικού χαρακτήρα.
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται για την έκδοση των εφημερίδων «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «enet.gr» από τις 6 μ.μ. της Παρασκευής, 25 Απριλίου 2014 έως τις 6 μ.μ. του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014. Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της ασυνέπειας της εργοδοσίας να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων μας, μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2014, καθώς και της αθέτησης των συμφωνηθέντων για τους τρεις ανεξόφλητους μήνες του 2013 .
@Πηγή: “Εφημερίδα των Συντακτών”/ Συσπείρωση του Δημήτρη Τρίμη, Με όποιο τρόπο και να σκεφτεί κανείς για το πώς θα πρέπει να διεξαχθεί δημοκρατικά μια εκλογική μάχη, νομίζω ότι δεν μπορεί παρά να καταλήξει σε μια θεμελιώδη θέση για τον σεβασμό της ισηγορίας, για την εξασφάλιση της ισότητας των όπλων, έστω και με αναλογικό τρόπο, όλων των υποψηφίων, όλων των παρατάξεων. Αυτές οι αρχές υποτίθεται ότι ικανοποιούνται με σχετικές διατάξεις νόμων που καθορίζουν, λ.χ., τη χρηματοδότηση των κομμάτων, την έντιμη και δημοκρατική λειτουργία του καναλιού της Βουλής και της (πάλαι ποτέ) ΕΡΤ, την ανεξαρτησία της ΕΕΤΤ και του ΕΣΡ, το οποίο καλείται να εποπτεύει την ιδιωτική ραδιοτηλεόραση, εθνικής ή τοπικής λήψης, (και) ως προς τον πλουραλισμό και την (όποια) αμεροληψία της κ.ά.
@Οι περίπου τριάντα εργαζόμενοι επεφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στο στέλεχος της «Ελιάς», ο οποίος και απόψε θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης...Αποδοκιμάστηκε από πρώην εργαζόμενους της ΕΡΑ Πάτρας, προσερχόμενος στο ξενοδοχείο, όπου και πρόκειται σε λίγη ώρα να μιλήσει, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παντελής Καψής. Οι περίπου τριάντα εργαζόμενοι επεφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στο στέλεχος της «Ελιάς», ο οποίος και απόψε θα είναι ο κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας.
@Όχι βέβαια κι ας καταποντίζεται ο «Σκάι 100.3». Ο οποίος, φυσικά, πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστικός. Πώς; Με απολύσεις και μειώσεις μισθών. Πώς αλλιώς άλλωστε; Το υποστηρίζουν διαρκώς οι νεοφιλελεύθεροι στις βαθυστόχαστες αναλύσεις τους. Ο κ. Πορτοσάλτε όχι μόνο δεν είναι άνεργος (όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί του) αλλά και πληρώνεται στην ώρα του (όπως ελάχιστοι άλλοι συνάδελφοί του)! Αποτελεί μειοψηφία, έτσι; Ίσως γι' αυτό ο Άρης εξήρε το (θεάρεστο;) έργο της ιδιοκτησίας του ομίλου, η οποία προνόησε εγκαίρως απολύοντας κόσμο και κάνοντας περικοπές (!) και τώρα μπορεί να πληρώνει on time τους μισθούς. Το περσινό καλοκαίρι, όταν και απολύθηκε ο μισός κόσμος στο σταθμό, ο διευθυντής του, ο κ. Πορτοσάλτε, έφευγε για τις διακοπές του.
ογιστικά κόλπα για να μην καταρρεύσει το success story ΚI OMΩΣ, η Eurostat δεν κάνει καμία αναφορά στην επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος από την Ελλάδα το 2013, με τη χθεσινή της ανακοίνωση. Αντιθέτως, παρέμεινε πιστή στο μοντέλο υπολογισμού των δημοσιονομικών στοιχείων των κρατών-μελών της Ε.Ε. και ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα παρουσίασε έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης 15,8 δισ. ευρώ και χρέος 318,7 δισ. ευρώ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…