Loading…
Breaking News
recent

ΣΚΑΙ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ SUCCESSSTORY

ε “διαζύγιο” κατέληξαν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. Από την επόμενη Δευτέρα, ο Σπύρος Μάλης θα παρουσιάζει μια διώρη απογευματινή εκπομπή, προεκλογικού χαρακτήρα.
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται για την έκδοση των εφημερίδων «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «enet.gr» από τις 6 μ.μ. της Παρασκευής, 25 Απριλίου 2014 έως τις 6 μ.μ. του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014. Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της ασυνέπειας της εργοδοσίας να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων μας, μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2014, καθώς και της αθέτησης των συμφωνηθέντων για τους τρεις ανεξόφλητους μήνες του 2013 .
@Πηγή: “Εφημερίδα των Συντακτών”/ Συσπείρωση του Δημήτρη Τρίμη, Με όποιο τρόπο και να σκεφτεί κανείς για το πώς θα πρέπει να διεξαχθεί δημοκρατικά μια εκλογική μάχη, νομίζω ότι δεν μπορεί παρά να καταλήξει σε μια θεμελιώδη θέση για τον σεβασμό της ισηγορίας, για την εξασφάλιση της ισότητας των όπλων, έστω και με αναλογικό τρόπο, όλων των υποψηφίων, όλων των παρατάξεων. Αυτές οι αρχές υποτίθεται ότι ικανοποιούνται με σχετικές διατάξεις νόμων που καθορίζουν, λ.χ., τη χρηματοδότηση των κομμάτων, την έντιμη και δημοκρατική λειτουργία του καναλιού της Βουλής και της (πάλαι ποτέ) ΕΡΤ, την ανεξαρτησία της ΕΕΤΤ και του ΕΣΡ, το οποίο καλείται να εποπτεύει την ιδιωτική ραδιοτηλεόραση, εθνικής ή τοπικής λήψης, (και) ως προς τον πλουραλισμό και την (όποια) αμεροληψία της κ.ά.
@Οι περίπου τριάντα εργαζόμενοι επεφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στο στέλεχος της «Ελιάς», ο οποίος και απόψε θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης...Αποδοκιμάστηκε από πρώην εργαζόμενους της ΕΡΑ Πάτρας, προσερχόμενος στο ξενοδοχείο, όπου και πρόκειται σε λίγη ώρα να μιλήσει, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παντελής Καψής. Οι περίπου τριάντα εργαζόμενοι επεφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στο στέλεχος της «Ελιάς», ο οποίος και απόψε θα είναι ο κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας.
@Όχι βέβαια κι ας καταποντίζεται ο «Σκάι 100.3». Ο οποίος, φυσικά, πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστικός. Πώς; Με απολύσεις και μειώσεις μισθών. Πώς αλλιώς άλλωστε; Το υποστηρίζουν διαρκώς οι νεοφιλελεύθεροι στις βαθυστόχαστες αναλύσεις τους. Ο κ. Πορτοσάλτε όχι μόνο δεν είναι άνεργος (όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί του) αλλά και πληρώνεται στην ώρα του (όπως ελάχιστοι άλλοι συνάδελφοί του)! Αποτελεί μειοψηφία, έτσι; Ίσως γι' αυτό ο Άρης εξήρε το (θεάρεστο;) έργο της ιδιοκτησίας του ομίλου, η οποία προνόησε εγκαίρως απολύοντας κόσμο και κάνοντας περικοπές (!) και τώρα μπορεί να πληρώνει on time τους μισθούς. Το περσινό καλοκαίρι, όταν και απολύθηκε ο μισός κόσμος στο σταθμό, ο διευθυντής του, ο κ. Πορτοσάλτε, έφευγε για τις διακοπές του.
ογιστικά κόλπα για να μην καταρρεύσει το success story ΚI OMΩΣ, η Eurostat δεν κάνει καμία αναφορά στην επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος από την Ελλάδα το 2013, με τη χθεσινή της ανακοίνωση. Αντιθέτως, παρέμεινε πιστή στο μοντέλο υπολογισμού των δημοσιονομικών στοιχείων των κρατών-μελών της Ε.Ε. και ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα παρουσίασε έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης 15,8 δισ. ευρώ και χρέος 318,7 δισ. ευρώ.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Δύο νέα προγράμματα κρατικών ενισχύσεων ύψους 100 εκατ. ευρώ απευθύνονται και στις εταιρείες ΜΜΕ της περιφέρειας. Το πρώτο με τίτλο «Ψηφιακό Βήμα» χρηματοδοτεί κατά 50% τις επενδύσεις των εταιρειών ΜΜΕ σε λογισμικό και ψηφιακό εξοπλισμό, ενώ το δεύτερο με τίτλο «Ψηφιακό Άλμα» αφορά κυρίως επιδότηση για το διαδίκτυο. Η επιδότηση των εταιρειών ανέρχεται σε 55.000 – 400.000 ευρώ, ανάλογα με την περιφέρεια της χώρας αλλά και το ύψος του σχεδίου επένδυσης που θα υποβληθεί.
Από το Blogger.