Loading…
Breaking News
recent

ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΥΠΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ..

@Χαμηλές επιδόσεις για τις εφημερίδες και αυτή την Κυριακή. Το “Πρώτο Θέμα” σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρακτορείων διανομής Τύπου, πούλησε 137 χιλ. φύλλα, έναντι 105 χιλ φύλλων του “‘Εθνους της Κυριακής”. Στην τρίτη θέση με 80 χιλ. φύλλα το “Βήμα” και τέταρτη η “Real News”με 70 χιλ.. Ο “Τύπος της Κυριακής” πούλησε 20 χιλ. φύλλα, η “Κυριακάτικη Δημοκρατία” 15 χιλ.φύλλα και η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” 10 χιλ. φύλλα. Υπενθυμίζεται πως η “Καθημερινή” δεν επιτρέπει τη δημοσίευση της κυκλοφορίας της από τα πρακτορεία διανομής Τύπου.
 @Με το ένα πόδι στον Alpha, καταρχήν για την προεκλογική περίοδο η Έλλη Στάη, όπως εγκαίρως είχε αποκαλύψει το «Π» στις 30 Μαρτίου. Στόχος της δημοσιογράφου είναι η προβολή του ειδησεογραφικού της site, για το διάστημα αυτό. Στη συνέχεια θα υπάρξει συζήτηση με το Δημήτρη Κοντομηνά για την επέκταση της συνεργασίας στην τηλεόραση του Alpha.
@Επανήλθε σε μερίδιο τηλεθέασης το Mega μετά τη βουτιά της Μεγάλης Εβδομάδας, παραμένει ωστόσο στη δεύτερη θέση κάτω από τον ANT1 που επίσης σημείωση ελαφριά πτώση. Και ενώ ο Alpha ανέβηκε, κερδίζοντας πάλι το ποσοστό του, έχασε τηλεθέαση ο ΣΚΑΙ και το STAR. @Δήλωση Παντελή Καψή “Σημερα ξεκινάει το νέο προγραμμα της ΝΕΡΙΤ με ενα νόμο που εγγυάται την θεσμική της ανεξαρτησία και ενα σχήμα πιο λιτό που σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων. Εύχομαι να ειναι καλοτάξιδη με την επισήμανση ότι μια πραγματικά δημόσια τηλεόραση προϋποθέτει παράδοση και κουλτούρα ανεξαρτησίας. Γι αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.” Αχα, χουχα...
@ΠΟΕΣΥ: To γεγονός πως το δημόσιο δεν έχει εκπληρώσει τις νόμιμες υποχρεώσεις του, έναντι των απολυμένων της ΕΡΤ υπενθυμίζει στον Πρόεδρο- διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ, Γιώργο Προκοπάκη η ΠΟΕΣΥ. Στους δημοσιογράφους οφείλονται τα δεδουλευμένα με βάση την συνολική τους προϋπηρεσία, αποδοχές αδείας, επιδόματα αδείας και υπερωρίες. Ταυτόχρονα, η ΠΟΕΣΥ υπενθυμίζει στον υπουργό Εργασίας το αναπάντητο αίτημά για συνάντηση, πριν από το Πάσχα, προκειμένου να ληφθούν πρόσθετα μέτρα για την ανακούφιση των δημοσιογράφων που στην πλειονότητά τους είναι μακροχρόνια άνεργοι.
ποσύρει το ενδιαφέρον του για την ενοικίαση του τίτλου του “Επενδυτή” ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος είχε σχετικές διαπραγματεύσεις με τον επίσης εκδότη Αλέξη Σκαναβή. "Όσα αναφέρονται στη γενική συνέλευση της εταιρείας, ως προϋποθέσεις για τη διαδικασία οριστικοποίησης της συμφωνίας, ουδέποτε ετέθησαν στην αρχική συζήτηση”, σημειώνει ο Γ. Κουρτάκης και συμπληρώνει πως “υπό τις παρούσες συνθήκες και με τους όρους που τίθενται” , δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον στην επανέκδοση του φύλλου
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Δύο νέα προγράμματα κρατικών ενισχύσεων ύψους 100 εκατ. ευρώ απευθύνονται και στις εταιρείες ΜΜΕ της περιφέρειας. Το πρώτο με τίτλο «Ψηφιακό Βήμα» χρηματοδοτεί κατά 50% τις επενδύσεις των εταιρειών ΜΜΕ σε λογισμικό και ψηφιακό εξοπλισμό, ενώ το δεύτερο με τίτλο «Ψηφιακό Άλμα» αφορά κυρίως επιδότηση για το διαδίκτυο. Η επιδότηση των εταιρειών ανέρχεται σε 55.000 – 400.000 ευρώ, ανάλογα με την περιφέρεια της χώρας αλλά και το ύψος του σχεδίου επένδυσης που θα υποβληθεί.
Από το Blogger.