BAZAAR ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

@Με γνώμονα την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και τη διασφάλιση των εσόδων που θα προέλθουν από τη διάθεση τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου κατά τις μεταδόσεις του Μουντιάλ, η ΝΕΡΙΤ προχώρησε στην ανάθεση σε ειδικό τμήμα εταιρείας, της παρακολούθησης και καταγραφής όλων των προγραμμάτων (τηλεοπτικών και διαδικτυακών) στα οποία περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2014.Συγκεκριμένα, η ΝΕΡΙΤ θα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει σε 24ωρη βάση την χρήση και προβολή στιγμιοτύπων του Μουντιάλ – του οποίου έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης για την Ελλάδα – από ενημερωτικές/αθλητικές εκπομπές, ρεπορτάζ και δελτία Ειδήσεων ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών και ενημερωτικών/αθλητικών ιστοσελίδων, καθ’ όλη τη διάρκεια διαξαγωγής της διοργάνωσης, δηλαδή από αύριο Πέμπτη 12 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014.
@KAΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΑΖΑΑR ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΟΛ...Όλοι στο Μέγαρο Μουσικής Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 11.00 π.μ. Να σταματήσουμε τις απολύσεις του ΔΟΛ!ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ -ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΝα σταματήσουμε τις απολύσεις του ΔΟΛ (Βήμα FM)Εργασιακή Επιτροπή ΔΟΛ.. Μετά τις εκλογές & για ευνόητους λόγους– η διοίκηση του ΔΟΛ προχωράει σε νέες στοχευμένες και εκδικητικές απολύσεις εργαζομένων –συνδικαλιστώνπαρά την σωρεία αποφάσεων των δικαστηρίων.  Ι.Γ:Μεταξύ των κληθέντων από την διοίκηση συναδέλφων μας που απολύθηκαν είναι η Κουτσελάκη Κατερινα(Δημοσιογράφος) και ο Παναγιώτης Δρίβας (Τ. εκπρόσωπος δημοσιογράφων εργαζομένων στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM) και ενεργό μέλος της ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΟΛ. 
@Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης να ρίξει «μαύρο» στην ΕΡΤ την 11η Ιούνη 2013, εμείς οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3 που συνεχίζουμε τον αυτοδιευθυνόμενο αγώνα κρατώντας την ΕΡΤ3 ανοιχτή για 12 μήνες με κανονικό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα στην υπηρεσία της κοινωνίας, πεπεισμένοι για το δίκιο του αγώνα μας και την επερχόμενη νίκη, ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα και δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα τη δική μας πρόταση για το «ποια ΕΡΤ θέλουμε». Το κείμενο-πρόταση είναι αποτέλεσμα αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών και προέκυψε μέσα από τις γενικές συνελεύσεις των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Γράφτηκε κομμάτι-κομμάτι από μία εννεαμελή ομάδα εργασίας που προέκυψε εθελοντικά μέσα από τη συνέλευσή μας και το κείμενο επέστρεψε εκεί (αφού προηγήθηκαν και άλλες θεματικές συνελεύσεις) για να λάβει τη σημερινή του μορφή.
@«Ελευθεροτυπία»: τα κατάφερε και πτώχευσε, γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην "Εφημερίδα των Συντακτών". Την ίδια ώρα που αποκαλύφθηκε η είδηση της πτώχευσης (από τις Τυπολογίες), ο Χάρης Οικονομόπουλος έδινε συμβουλές και γνώμες για το ...πως θα σωθεί η Ελλάδα! Ως καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο enikos του Star ο εκδότης της "Ελευθεροτυπίας" που έχει να πληρώσει ως μέτοχος της "Τρίτης Όψης" τρεις μήνες τους εργαζόμενους της εφημερίδας, έχει άποψη για το πως θα σωθεί η Ελλάδα. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…