ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ

Κατηγορούμενος για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες θα δικαστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Τράγκας. Παράλληλα ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος έχει ένα ακόμη ανοιχτό μέτωπο με τη δικαιοσύνη, καθώς ελέγχεται από την 16η ειδική ανακρίτρια και για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων άνω των 10 εκατ. ευρώ και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. .
«Είναι μια υπόθεση από το 2012 που εκκρεμεί στον ανακριτή. Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος από τέσσερις ελεγκτές σε βάθος δεκαετίας. Επεβλήθη φόρος σε εμένα και τη σύζυγό μου για άτυπη..  δωρεά σπιτιού ο οποίος καταβάλλεται» είχε δηλώσει ο Τράγκας αναφερόμενος στο θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας στα μέσα του περασμένου Μαίου.
@
Στην αντεπίθεση αποφάσισε να περάσει ο Σταύρος Ψυχάρης μετά τις χαμηλές κυκλοφοριακές πτήσεις που καταγράφει το τελευταίο διάστημα το Βήμα της Κυριακής, ευρισκόμενο στην 4η θέση πίσω από Θέμα, Εθνος και Real news.
Παρά την ενίσχυση του φύλλου με την μεταγραφή του Νότη Παπαδόπουλου από τα Νέα, στη θέση του σύμβουλου έκδοσης, το κυριακάτικο φύλλο του ΔΟΛ δεν λέει να πάρει τα πάνω του.
Η αποτυχία με τα αρχεία του Γενικού Επιτελειου Στρατού, (αλήθεια ποιος το σκέφτηκε;) και το λιγοστό ενδιαφέρον για το Λεξικό Liddell & Scott, οδήγησε το επιτελείο του Ψυχάρη να προβεί σε δραστικές λύσεις στο θέμα των προσφορών. Ετσι από αυτή την Κυριακή και για τέσσερα φύλλα το Βήμα θα προσφέρει στους αναγνώστες και από ένα βιβλίο του Πάουλο Κοέλιο ξεκινώντας από.. (τι άλλο;) τον « Αλχημιστή».

Υ.Γ1 Εχουμε την αίσθηση ότι τα βιβλία του Βραζιλιάνου έχουν ξαναδοθεί χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι. Η ιδέα πάντως ήταν του γενικού διευθυντή Μέσων Ενημέρωσης του ΔΟΛ, Χρήστου Μεμή

Υ.Γ2 Από πλευράς προσφορών και κατά συνέπεια κυκλοφοριακά, πήγε καλά το κυριακάτικο τηςΚαθημερινής καθώς ξεκίνησε να δίνει τους συλλεκτικούς τόμους της Disney με τις ιστορίες του σχεδιαστή Carl Barks. Οι ιστορίες αυτές συγκαταλέγονται ανάμεσα στα αριστουργήματα της τέχνης των κόμικς. Πολυτελέστατη μεν έκδοση, με τη διαφορά όμως ότι η εκτύπωση εσωτερικά δεν ήταν και η καλύτερη ενω τα γράμματα στα «συνεφάκια» ήταν «ψωριασμένα»... Η έκδοση παραείναι καλή για να γίνονται τέτοια σοβαρά λάθη...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…