ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΟΛ ΚΑΙ ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ...

@Σε εξέλιξη η σύνθετη διαδικασία ενοποίησης - μετακίνησης διαφόρων τμημάτων από όροφο σε όροφο στον ΔΟΛ, όπου εμπλέκονται όλα τα τμήματα (έντυπα, Internet, διοίκηση). Το όλο πρότζεκτ, όπως γράφει το enimerosi24.gr είχε σχεδιαστεί από το περασμένο καλοκαίρι, αρχικά από τον Χρ. Μεμή, στη συνέχεια τροποποιήθηκε από τον Π. Κουβουτσάκη(αλήθεια που βρίσκεται o γκαλερίστας;), για να υλοποιηθεί τελικά από τον Μεμή υπό τη νέα του ιδιότητα ως γενικού διευθυντή Μέσων Ενημέρωσης του ΔΟΛ.
Η συγκεκριμένη διαδικασία μετακίνησης των τμημάτων του ΔΟΛ έχει ξεκινήσει από καιρό και δεν σχετιζόταν, τουλάχιστον άμεσα, με τις εξελίξεις σε σχέση με τον «Πήγασο» και την επικείμενη ..  
συγχώνευση. Aλλωστε η δραστική μείωση προσωπικού στον ΔΟΛ με τις μαζικές απολύσεις, άδειασε πολλά γραφεία με τη διοίκηση να προχωράει σε κλείσιμο ορόφων σε μια προσπαθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους. Τώρα που προφανώς θα προκύψουν νέες ανάγκες λόγω της συγχώνευσης με τον «Πήγασο» αναμένεται οι ελεύθεροι χώροι να αξιοποιηθούν ανάλογα... Φυσικά αυτό μένει να αποδειχτεί... (όπως γράφει κι ο Ν.Ν. στο enimerosi24) 
Εξ άλλου εντύπωση προκαλεί,  και η μεταφορά και του πολιτιστικού τμήματος (μετά το αθλητικό) του Βήματος από τον 5ο όροφο, στα ΝΕΑ, στον 4ο. Στους υπευθύνους αλλά και τους δημοσιογράφους του τμήματος ειπώθηκε, όπως γράφει το enimerosi24, ότι η μεταφορά τους γίνεται μόνο για λόγους χωροταξίας και δεν συνδέεται με εξελίξεις τύπου «συγχώνευσης» με το αντίστοιχο τμήμα των ΝΕΩΝ. Μένει κι αυτό να αποδειχτεί…@Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ι.Ι.Ρ.Α ( Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών ) μετά τη γενική συνέλευση της ένωσης και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014-Πρόεδρος – Παναγιώτης Κωστάκης ( Kiss Fm 92,9 )Αντιπρόεδρος – Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου ( EnLefko 87,7 )Γενικός Γραμματέας – Αγγέλα Κακαουνάκη ( ΣΚΑΙ 100,3 )Ταμίας – Σταύρος Γεωργάκης ( Galaxy 92 Fm )
Μέλη:Χρήστος Μπάρλας ( Real Fm 97,8 )Κώστας Φωτόπουλος ( ΔΙΕΣΗ 101,3 )Νίκος Μπιλίρης ( Μέντα 88 Fm )
Αναπληρωματικά Μέλη:Νίκος Θρασυβούλου ( ΒHMA Fm 99,5 )Θάνος Ανδρικόπουλος ( Sfera 102,2 )Σπύρος Σταμούλης ( ΡΥΘΜΟΣ 94,9 )..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…