ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΘΗΛΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ACTION ΔΡΑΣΗ ΤΡΕΜΕΙ..ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

@Ουδεμία ενημέρωση έγινε στο προσωπικό της «SportDay» για την επικείμενη αλλαγή τού ιδιοκτησιακού καθεστώτος, όχι μόνο τής εφημερίδας αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού του δημοσιογραφικού συγκροτήματος. Η πληροφορία ότι η οικογένεια Αλαφούζου αποκτά την πλήρη κυριότητα του «μαγαζιού», η οποία είδε το φως της δημοσιότητας και είναι ήδη γνωστή στη δημοσιογραφική πιάτσα, δεν διαψεύστηκε είτε από τους αγοραστές είτε τους πωλητές, κάτι που εμμέσως επιβεβαιώνει την κίνηση. Μάλιστα η «Live Sport», το νεότερο μέλος στην πλειάδα των ημερήσιων αθλητικών εφημερίδων (και το πλέον δυναμικά ανερχόμενο), στην κυριακάτικη έκδοσή της αναφέρθηκε σε «ονόματα και διευθύνσεις».
Aγοραστής τής «Sportday» δεν είναι ο Θέμης Αλαφούζος (όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες), αλλά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος «έτσι πέτυχε ένα καίριο ..  
χτύπημα στον επικοινωνιακό βραχίονα του Ολυμπιακού που είχε πρόσβαση στην εφημερίδα της Καλλιθέας», όπως αναγράφεται στο σχετικό ρεπορτάζ της έγκυρης «L.S».
Για την αγορά που αλλάζει τις ισορροπίες στον αθλητικό Τύπο, αλλά και τις συλλογικές τάσεις του, προσφέρθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ και παράλληλα ελήφθη η δέσμευση για την κάλυψη όλων των χρεών του συγκροτήματος προς τους εργαζόμενους που ταλαιπωρούνται με τη χρόνια οικονομική εκκρεμότητα . Η «Live Sport» προσθέτει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες, την κυκλοφοριακή άνοδο της ''Sportday'' και την εξυγίανση του NovaSport FM θα αναλάβει, με ρόλο γενικού διευθυντή, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου» (πρώην διευθυντής του gazzetta.gr) , αλλά ο τελευταίος «διέψευδε κάθε ανάμειξη στις επενδυτικές κινήσεις του Αλαφούζου».
- διαβάστε περισσότερα στο harddog
@Mεγαλεπήβολα σχέδια έχει κατά νου ο ιδιοκτήτης του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης, που φαίνεται πως έχει διασφαλίσει τη στήριξη πολύ γνωστού επιχειρηματικού ομίλου.
O φίλος και εξ απορρήτων του προέδρου του ΠαΣοΚ επιδιώκει να δημιουργήσει έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό τον οποίο θα στελεχώσει, λέει, με βαριά τηλεοπτικά ονόματα.
Προς αυτή την κατευθυνση και σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ο Δ. Παναγιωτάκης έχει κάνει πρόταση στον Νίκο Ευαγγελάτο που εξεδιώχθη πρόσφατα από τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, και στην Ολγα Τρέμη που αποχωρεί από το Μega στο πλαίσιο ανανέωσης του ενημερωτικού προφίλ καναλιού με νέα πρόσωπα.
Οι δύο «άστεγοι» τηλεπαρουσιαστές βλέπουν κατ΄αρχάς θετικά την μετακίνησή τους στο .. Action 24 (έτσι κι αλλιώς δεν έχουν κάτι άλλο -τηλεοπτικό- να κάνουν). H κύρια ένστασή τους είναι πως και οι δύο θεωρούνται «τηλεοπτικά ονόματα μεγάλου βεληνεκούς», με προυπηρεσία σε «σοβαρά κανάλια» πανελλαδικής εμβέλειας. Ετσι είναι δύσκολο να συνηθίσουν στο ότι θα καταλήξουν σε ένα μικρό περιφερειακό -περιθωριακό κατά πολλούς- κανάλι με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τη φήμη τους (χαμηλή τηλεθέαση, χαμηλοί μισθοί, χαμηλή αξιοπιστία)... Πέρα από το γεγονός ότι τίθεται και το ερώτημα,όπως γράφει το Secret, αν το Action 24 έχει άδεια περιφερειακού σταθμού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…