ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ...

@Παραμένει ανοικτό το αν θα συνεργαστούν με την Digea, το ΑΡΤ TV του Γιώργου Καρατζαφέρη και το E-TV, συμφερόντων Φ. Βρυώνη. Και οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί διαφωνούν με τις χρεώσεις που προτείνει ο ψηφιακός πάροχος για τη μεταφορά του σήματός τους.
@Το τέλος του Μουντιάλ έφερε ανακατατάξεις και εκπλήξεις στη μέτρηση της τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen ο Alpha πετάχτηκε μπροστά και βρέθηκε στην πρώτη θέση τηλεθέασης με 14,6% αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΑΝΤ1, ενώ το Mega βρέθηκε στην τρίτη θέση! Η ΝΕΡΙΤ σταδιακά χάνει την τηλεθέαση που είχε κερδίσει με τους αγώνες του Μουντιάλ. Alpha 14,6 % 12,9% ΑΝΤ1 13,1% 14,7% Mega 12,6% 12,9% Ν 11,3% 10,3% Star 11,2% 11,4% ΣΚΑΪ 7,9% 6,8% Ν Sports 4,6% 5,6% ETV 3% 3,1% Μακεδονία TV 0,8% 0,7% @Αν και είναι σε εξέλιξη οι συνομιλίες για τη συγχώνευση ΔΟΛ-Πήγασου, υπάρχει μια ακόμη συζήτηση που παραμένει ανοιχτή. Είναι το θέμα του σχεδιασμού του Mega για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και όχι μόνο.
@Διατήρησε και αυτή την Κυριακή το “Θέμα” την πρώτη θέση στην κυκλοφορίας με πωλήσεις 135 χιλ. φύλλων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο πρακτορείων διανομής Τύπου. Στη δεύτερη θέση το “Έθνος της Κυριακής” με πωλήσεις 93 χιλ. φύλλων κι ακολουθούν πουλώντας περίπου 80 χιλ. φύλλα η κάθε μία, το “Βήμα” και η “Real News”. Ο ‘Τύπος της Κυριακής πούλησε 17 χι. φύλλα, η “Κυριακάτικη Δημοκρατία” 17 χιλ. φύλλα και η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” 7 χιλ. φύλλα. Υπενθυμίζεται πως η “Καθημερινή” δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση της κυκλοφορίας της από τα πρακτορεία.
@Το μεγάλο στοίχημα ψηφιακής TV στην Αττική, γράφει το Digital TV που κυκλοφορεί στα περίπτερα, θεωρείται ως το σημαντικό crash test της ομαλής ψηφιακής μετάβασης. ....Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως: Όπως ήταν αναμενόμενο το switch off για την Αττική έλαβε παράταση. Πρακτικά δυο παρατάσεις, αν λάβουμε υπόψη το έντονο παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε μετά το πρώτο εγχείρημα στην πλήρη ψηφιακή μετάβαση στην Πελοπόννησο. Από τις 18 Ιουλίου που φημολογούνταν, το switch off της Αττικής οριστικοποιήθηκε για την 1η Αυγούστου. Η σχετική υπουργική απόφαση αναρτήθηκε στις 10 Ιουλίου και τροποποιεί όχι μόνο την Αττική αλλά και τον Έβρο και το Πήλιο! Έτσι μεταφέρεται για την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, η ημερομηνία ψηφιακής μετάβασης στον Έβρο, Πλάκα, Θάσο, Παγγαίο και Λέσβο (allotments 1, 2, 3, 4 και 33). Για την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου μεταφέρεται η ψηφιακή μετάβαση της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, Λάρισας, Βόλου, Λαμίας και Καρπενησίου (allotments 5, 6, 12, 14, 15 και 16) και για την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 η ψηφιακή μετάβαση στον Αίνο (allotment 17)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…