Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΕΓΟΠΟΥΛΕΙΑΔΑ

@Πανικός στo Πρωινό του ΑΝΤ1 και στο επιτελείο των Σκορδολιαγκαίων από τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε η «απέναντι» εκπομπή του Μάρκου Σεφερλήστο Mega. 
Ετσι το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό του ΑΝΤ1 επιστρατεύτηκαν διάφορα κόλπα και τρικ για να ανεβάσουν την τηλεθέαση. Ανάμεσά τους και μια δοκιμασία αυτογελοιοποίησης με τηΦαίη Σκορδά και τον καλεσμένο Μουτσινά να προσπαθούν να φάνε μακαρόνια χωρίς πηρούνια. «Μπράβο Φαίη μου ξεφτιλίσου κι άλλο να ανεβάσουμε τα νούμερα», είπε στην σύζυγό του στον «αέρα» της εκπομπής ο «αφάσιος» και έχων άγνοια κινδύνουΓιώργος Λιάγκας  
Θυμίζουμε ότι το πρωί της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής, είχε πρεμιέρα, σημειώνοντας κυριολεκτικά εξωπραγματικά νούμερα τηλεθέασης για την πρωινή ζώνη. Συγκεκριμένα έκανε στο.. γενικό σύνολο 47% φτάνοντας ακόμα και το 49,8%, ενώ το Πρωινό με Λιάγκα και Σκορδά σημείωσαν μόλις 19,3%.
Στο δυναμικό κοινό ο Σεφερλής σάρωσε, μιας και έκανε 53,6%, αγγίζοντας μεταξύ 11:00 - 11:30 το 62,2% ενώ το Πρωινό έκανε μολις 15,8% στις ηλικίες 15-44!
@
Γράφει ο Μπάμπης Πολυχρονιάδης

Κανένα δικαστήριο και καμία αρμόδια αρχή δεν μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη και ως καλόπιστο και αξιόπιστο το λεγόμενο σχέδιο αναδιοργάνωσης της ΧΚΤ, αν η εταιρεία δεν αποκαλύψει πρώτα πού κρύβει το λογιστήριό της.
Ιδού πώς έχουν τα πράγματα: Προ μερικών εβδομάδων ο σύνδικος τηλεφώνησε σε μένα τον ίδιο, καθώς έψαχνε απεγνωσμένα στοιχεία για το πόσοι και ποιοί εργαζόμενοι δεν έχουν καταγγείλει την σύμβασή τους με την ΧΚΤ και παραμένουν σε αυτή.
Παρόλο που το θέμα της απόλυσης των εργαζομένων από τον σύνδικο σε μία πτωχευθείσα εταιρεία είναι μία τυπική και εκ του νόμου προβλεπόμενη διαδικασία, λόγω της συνδικαλιστικής ιδιότητας δεν έδωσα στοιχεία που διαθέτω τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους εναπομείναντες συντάκτες.
Η "εξαφάνιση" του λογιστηρίου -και όχι απλά του λογιστή- επιβεβαιώθηκε και από τους δικηγόρους..
των εργαζομένων που τελικά χορηγούν στον σύνδικο στοιχεία για τους πελάτες τους, που εξακολουθούν να εμφανίζονται στη ΧΚΤ ως εργαζόμενοι, προκειμένου αυτοί ν' αναγγελθούν και για τις αποζημιώσεις.
Κατόπιν όλων αυτών, η ΧΚΤ και η δικηγόρος Ιωάννα Καλαντζάκου που την εκπροσωπεί, οφείλουν δημόσια να δηλώσουν τί γίνεται με το λογιστήριο και αν υπάρχει "Κόπερφιλντ" που το εξαφάνισε. Διαφορετικά, εκτός από το ότι δυσκολεύουν το έργο του σύνδικου κ. Καρβούνη, δεν δύναται να θεωρούνται και ως αξιόπιστοι, καλόπιστοι και καλόβουλοι συνομιλητές με όσους εμπλέκονται στη διαδικασία του σχεδίου αναδιοργάνωσης της ΧΚΤ. Κοινώς, δεν μπορείς να μιλάς για μία "καθαρή" εταιρεία στο χώρο του Τύπου, εάν κρύβεις το... λογιστήριό της.
από το facebook

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…