ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ποιοι στελεχώνουν τη νέα εφημερίδα του Χατζηνικολάου 

Φουντώνει ο εκδοτικός ανταγωνισμός στην αγορά του Σαββατοκύριακου μετά από τις δύο εφημερίδες που έχει προγραμματιστεί να βγάλουν στα περίπτερα ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιάννης Κουρτάκης. Αυτό το Σαββάτο 1 Νοεμβρίου ο εκδότης τωνΠαραπολιτικών θα κυκλοφορήσει την «πολυεφημερίδα» Επένδυσηενώ το αφεντικό της Real Newsέχει έτοιμη την «Αγορά» που θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο 8 Νοεμβρίου.
Οπως ανέφερε ο ίδιος ο Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Real fm, ανάμεσα στους αρθρογράφους της «Αγοράς»  θα είναι κι ο εξαφανισμένος πρώην υπουργός  Θεόδωρος Ρουσόπουλος (δείτε τι έγραφαν σχετικά οι zoornalistas εδώ), ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου και ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου.
Την υψηλή εποπτεία και διεύθυνση της νέας σαββατιάτικης εφημερίδας θα έχει (αρχικά)..
ο ίδιος ο Χατζηνικολάου με διευθυντή σύνταξης τον Γιάννη Παπαδόπουλο και διευθυντή έκδοση τονΚωνσταντίνο Ρομποτή (και οι δύο κατέχουν επιτελικές θέσεις στο Real group). Επικεφαλής του πολιτικού θα είναι ο Γιάννης Τριάντης (που έφυγε από την Ελευθεροτυπία) ενώ επικεφαλής του ελεύθερου ρεπορτάζ θα είναι ο Μάνος Νιφλής (του enikos.gr).
O Xατζηνικολάου έκανε λόγο για μια εφημερίδα-οδηγό επιβίωσης τονίζοντας ότι η έννοια της «Αγοράς» είναι διπλή και συμβολίζει από τη μια τα οικονομικά, και από την άλλη την αγορά, με την έννοια που της έδιναν οι Αρχαίοι Έλληνες...

YΓ1 Κουρτάκης και Χατζηνικολάου ανταγωνίζονται εκτός από το χώρο των εφημερίδων και στο ραδιόφωνο με τον Real fm να είναι μακράν πρώτος σε ακροαματικότητες. Ο ραδιοσταθμός του Κουρτάκη (Παραπολιτικά)  τώρα παίρνει μπροστά και δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να ανταγωνίζεται στα ίσα το ραδιόφωνο του Χαζτηνικολάου.

ΥΓ2 Στη φωτογραφία Χατζηνικολάου και Ρουσόπουλος παίρνουν συνέντευξη από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου το 1993... Κι έπειτα ξανάρθε ο Ανδρέας!

Βγήκε στα περίπτερα το πρώτο φύλλο της εβομαδιαίας εφημερίδας «Επένδυση» του ομίλου Κουρτάκη. Η νέα πολιτικο-οικονομική εφημερίδα θα κυκλοφορεί  κάθε Σάββατο με ένα ξεχωριστό ένθετο για την οικονομία, το «Επένδυση plus», που θα δίνει βάρος στην επιχειρηματική δράση, στις τράπεζες, σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο Χρηματιστήριο. Μια έκδοση με οδηγό τις αποκαλύψεις για τα «μυστικά και ψέματα» της κρίσης αλλά και τις ευκαιρίες για επιχειρηματικά success stories, όπως και με πλούσιο παρασκήνιο για την αθέατη όψη στα παραγωγικά υπουργεία, στο Χρηματιστήριο.
Στην «Επένδυση» απαραίτητος συνοδός θα είναι μια ξεχωριστή έκδοση, το TANGO. Ένα  περιοδικό, με έμφαση στις ανθρώπινες αναζητήσεις, τη δημιουργικότητα, τον τρόπο ζωής. Συναντήσεις, φιγούρες, απολαύσεις θα συνενώνονται με έναν μοναδικό τρόπο, με συνεντεύξεις, εξομολογήσεις, συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν πολλά να μας πουν, αλλά και… χορό, γεύσεις, απρόοπτα..
Η «Επένδυση» θα συνοδεύεται μια φορά κάθε μήνα από μια ειδική έκδοση για την αγροτική παραγωγή. Το «Αγροbusiness» υπό την επιμέλεια του Πάνου Μπαϊλη, θα δίνει μια πρωτογενή πληροφόρηση για τα προγράμματα και τις ευκαιρίες για την αναγέννηση της αγροτικής δραστηριότητας, χρηστικές πληροφορίες για την επιχειρηματική δράση και την εξωστρέφεια, τις καλλιέργειες και τη ζωική παραγωγή.




Αγγελόπουλος, Κουρτάκης, Παλλήκαρης στα πιεστήρια περιμένοντας το πρώτο φύλλο της «Επένδυσης»

-Δείτε εδώ ποιοι στελεχώνουν την «

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…