“Αντάρτικο” στις συχνότητες και “Πρωινή Ενημέρωση” από την ελεύθερη ΕΡΤ

Η ΕΡΤ επέστρεψε, είναι εδώ. Ελεύθερη, αυτοδιαχειριζόμενη και άρτια δημοσιογραφική. Η εκπομπή του τηλεοπτικού σήματος της ΕΡΤ 3 στο 68% της χώρας, έχει προκαλέσει πανικό στο στρατόπεδο του “μαύρου” στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Το “αντάρτικο” στις τηλεοπτικές συχνότητες συνεχίζεται με συνεχείς επιθέσεις από την πλευρά του νεοδημοκρατικού μπλόκ εξουσίας. Είτε με καταγγελίες “γειτόνων” για …ραδιονεργές κεραίες, είτε με απαιτήσεις Μουρούτση να ρίξει η …Διακομματική Επιτροπή το σήμα της ελεύθερης ΕΡΤ λόγω “αθέμιτου ανταγωνισμού”. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρχικά στις προσκλήσεις των δημοσιογράφων της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ προς τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων, έδωσαν αρνητική απάντηση μόνο οι υποψήφιοι της Ν.Δ και συμφώνησαν να μετέχουν οι του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. Αμέσως όμως έπεσε γραμμή και οι εκπρόσωποι ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους!
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν στο μεταξύ τον εμπλουτισμό του προγράμματος και την εκπομπή του σε περισσότερες πόλεις της χώρας. Από αύριο 19 Ιανουαρίου στο πρόγραμμα της ελεύθερης ΕΡΤ επιστρέφει η εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” με προεκλογική ατζέντα. Από τις 9.00 το πρωί ως και τις 12.00 τομεσημέρι η εκπομπή καταγράφει τον παλμό της προεκλογικής επικαιρότητας .
Το πρόγραμμα της ελεύθερης ΕΡΤ εκπέμπεται ψηφιακά στην
ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΑΛΙ 34
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ & ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙ 58
ΠΑΤΡΑ ΚΑΝΑΛΙ 29
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΝΑΛΙ 37
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙ 48
ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΝΑΛΙ 45
ΒΟΛΟΣ ΚΑΝΑΛΙ 34
ΛΑΜΙΑ ΚΑΝΑΛΙ 28
ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΑΝΑΛΙ 58

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…