Loading…
Breaking News
recent

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΟ MEGAΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ...

Και «θερμό επεισόδιο» με πρωταγωνιστή τον (δυσαρεστημένο) Πρετεντέρη

Οριακές οι σχέσεις της Ολγας Τρέμη με τον Νίκο Στραβελάκη από την πρώτη κιόλας ημέρα της επιστροφής της τηλεπαρουσιάστριας στο Μεγάλο Κανάλι.  Η δημοσιογράφος εξομολογείται σε στενό κύκλο συνεργατών και φίλων της ότι είναι δυσαρεστημένη που δεν ανέλαβε διευθυντικό πόστο μετά την απειλή παραίτησης από τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος πήρε τελικά τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων.
Βεβαίως, στην καθημερινότητα του Μεγάλου Καναλιού οι δυο τους συνεργάζονται, αφού οι απαιτήσεις της δουλειάς και εν όψει εκλογών δεν αφήνουν περιθώρια για ανταγωνισμούς και ίντριγκες. Η Ολγα Τρέμη που επέστρεψε στο παλιό γραφείο της, είναι καθημερινά από πολύ..    νωρίς στο κανάλι και, όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις και δίνει κατευθυντήριες γραμμές για τα πολιτικά θέματα. Ο Ν. Στραβελάκης αποφεύγει να δείξει δημοσίως την ενόχλησή του για τις πρωτοβουλίες(;) της Τρέμη , αλλά την εκφράζει κατ’ ιδίαν στους λιγοστούς ανθρώπους με τους οποίους μιλάει.
Από την άλλη πλευρά, όπως γράφει το Secret, στη Μεσογείων ο Νίκος Ευαγγελάτος συμμετέχει καθημερινά στις συσκέψεις, λέει με διακριτικότητα τις απόψεις του (αρχή είναι) και συμμετέχει στα πάνελ. Οσο για τον Γιάννη Πρετεντέρη, συνεχίζει να εμφανίζεται γύρω στις 7 το απόγευμα, συνοδευόμενος συνήθως από την αρχισυντάκτρια της «Ανατροπής», Μυρτώ Λοβέρδου και φεύγει αμέσως μόλις τελειώσει η παρέμβασή του, νωρίς, αφού δεν μετέχει στα «παράθυρα», λόγω του εμπάργκο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το Secret, ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν δείχνει ενθουσιασμένος από τις τελευταίες εξελίξεις και αντιμετωπίζει με περίσκεψη τατεκταινόμενα στο Μεγάλο Κανάλι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας υπήρξε και «θερμό επεισόδιο» με πρωταγωνιστή τον Πρετεντέρη.
Τα νούμερα, με το που εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων, σκέτη καταστροφή.
Στο MEGA λένε, πως ο Νίκος Ευαγγελάτοςέφερε μαζί του την φτήνια και τον κιτρινισμό που κουβάλαγε πάντα, στη γενικά αποτυχημένη δημοσιογραφική διαδρομή του.
Οι Μέτοχοι της Τηλέτυπος προβληματίστηκαν κι έκαναν λόγο για λανθασμένη και βεβιασμένη  επιλογή.
Το θέμα Ευαγγελάτου θα έρθει στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο, με το ερώτημα της αποπομπής του από το κανάλι. Οπως όλα δείχνουν,.. 
αυτό πρόκειται να γίνει αμέσως μετά τις εκλογές...
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.