Loading…
Breaking News
recent

Όταν ο Αντώνης κατηγορούσε για διασπορά φόβου κι απειλών!

“Κάποιοι άλλοι, πριν από ένα μήνα, είχαν απειλήσει: Μεσοπρόθεσμο ή δραχμή! Πρόκειται για προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου. Η οποία δεν πείθει κανέναν.(…). Όμως, ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται πια.(…)Ας το καταλάβουν και ας σταματήσουν, επιτέλους, αυτά τα πυροτεχνήματα ανευθυνότητας!”. Όχι, δεν είναι απόσπασμα δηλώσεων στελέχους ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όσα έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή. Στις 28 Ιουνίου του 2011. Τρία χρόνια μετά τρομοκρατεί με χειρότερα λόγια και απειλεί έναν ολόκληρο λαό με τρομοκρατικά διαφημιστικά μηνύματα για την 26η Ιανουαρίου. Το απόσπασμα της ομιλίας του είναι από το νέο βιβλίο “Μαζί τα ειπανε”, ανθολόγιο εξαπάτησης από τους Δημήτρη Μαρούλη, Λεωνίδα Σακλαμπάνη και Βασίλη Κουφόπουλου που κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα από τις εκδόσεις Λιβάνη. Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο τα παρελθόντα γεγονότα, από το 1996 ως και σήμερα, σχεδόν δέκα χρόνια, έρχονται ορμητικά στο μυαλό μας. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της χώρας εξοργίζουν. Αποδεικνύουν όμως με ποιούς φθάσαμε εδώ που φθάσαμε. Πριν τις κάλπες είναι το καλύτερο …χάπι μνήμης.
πρωθυπουργός που αρνήθηκε τον ασφαλή “διάλογο” των debate με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αντώνης Σαμαράς που μπορούσε να βρίζει και να τρομοκρατεί με την άνεση του, καθισμένος απέναντι σε “υπαλλήλους” του υπ.Οικονομικών, συμβασιούχους δανεικούς συντάκτες στη ΝΕΡΙΤ. Ο πρωθυπουργός που απάντησε μόνος του σε “αόρατη” ερώτηση στο δρόμο. Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν δεν θα δώσει συνέντευξη ούτε καν στο Mega του! Η είδηση έγινε γνωστή χθές από το site “typologies” που έγραψαν για “εμπλοκή” στις διαβουλεύσεις ανάμεσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και τον ειδησεογραφικό μηχανισμό του Mega, προκαλώντας αίσθηση. Επίσημα το γραφείο του πρωθυπουργού έβγαλε ανακοίνωση ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα κόψει σήμερα κορδέλες σε κάποια εγκαίνια. Η αλήθεια όμως είναι πως ο πρωθυπουργός δεν πηγαίνει στο Mega γιατί, όπως μαθαίνουμε, δεν του έκαναν τη χάρη να του στείλουν τις ερωτήσεις…Η Όλγα Τρέμη, ο Νίκος Στραβελάκης και τα λοιπά στελέχη του καναλιού που τόσο πολύ έχουν στηρίζει την κυβέρνησή του. Αν η πληροφορία αληθεύει, αξίζει να επισημανθούν δυο πράγματα. Το πρώτο ότι ο Αντώνης Σαμαράς λίγο πριν το νήμα των εκλογών, τρέμει και τη σκιά του. Το δεύτερο ότι το Mega άρχισε να κρατάει αποστάσεις. Και έμεινε έτσι μόνο το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ να κρατά τα πρωτεία της “αποκλειστικής” συνέντευξης με τον πρωθυπουργό του “μαύρου” της ΕΡΤ και της εξόντωσης της ελληνικής κοινωνίας.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Ημιτελής πέρασε η διάταξη για την επιβολή τέλους 2% επί των πωλήσεων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, tablets και έξυπνων κινητών τηλεφώνων, υπέρ των δημιουργών, στον νόμο για τα πνευματικά δικαιώματα. Στο άρθρο δεν περιλαμβάνονται οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στις εφημερίδες και τα sites και το προϊόν της εργασίας τους αναπαράγεται από τις συγκεκριμένες συσκευές, χωρίς την καταβολή εύλογης αμοιβής. Τα χρήματα, αφού γίνει ο διαχωρισμός, θα καταβάλλονται μάλλον στον ΟΣΔΕΛ, τον οποίο έχουν εμπιστευτεί οι εκδότες για την εκπροσώπησή τους, όπως και κάποιοι δημοσιογράφοι. Από την πλευρά του, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Πληροφορικής μιλάει για «χαράτσι».
Από το Blogger.