Ενωμένοι Δημοσιογράφοι ΕΣΗΕΑ: Οι «παραισθήσεις» συνεχίζονται…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι «παραισθήσεις» συνεχίζονται… Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ότι στην ΕΣΗΕΑ υπάρχει μια παράταξη ονόματι ΚΕΔ που εκπροσωπείται από ένα μέλος στο ΔΣ τον κ. Δημήτρη Τσαλαπάτη. Φαίνεται να έχει Γραμματεία, δια της οποίας πολλές φορές εκδίδει ανακοινώσεις αλλά ουδείς γνωρίζει πως στελεχώνεται και αν υπάρχει αυτή η Γραμματεία.
Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι στην παράταξη που σας προαναφέραμε εμφανίζεται πλέον πολύ συστηματικά το φαινόμενο των «παραισθήσεων». Τη μια βλέπουν εκρήξεις στην ΕΣΗΕΑ, την άλλη φανταστικούς εχθρούς, «παρακολουθήσεις», την ύπαρξη κλοφέν στα υπόγεια της Ένωσης και ζητούν να κληθεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, όποτε κάποιος συνάδελφος ή μη τολμήσει να παρκάρει στις θέσεις της ΕΣΗΕΑ στην οδό Βουκουρεστίου. Οι «παραισθήσεις» εμφανίζονται συνήθως κάθε Πέμπτη μετά την 10η βραδινή και χθες στο φαινόμενο προστέθηκε δήθεν μια παλιά εγκύκλιος του 2001 που ίσχυσε με τη συναίνεσή τους και ανακαλύφθηκαν δήθεν προγραφές στην ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ και στην παραζάλη τους κατέληξαν ότι είναι καλύτερο να υπογράφει η ΔΟΥ κάθε μέλους τις ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ για τα δημόσια θεάματα αντί η ίδια η Ένωση. Ξέχασαν να μας πουν πως και γιατί η ΕΣΗΕΑ είναι η μόνη Ένωση Συντακτών ευρωπαϊκής χώρας που, για να είναι έγκυρη μια δημοσιογραφική ταυτότητα, πρέπει να την υπογράψει ο αστυνομικός διευθυντής και ο εκάστοτε Υπουργός Τύπου.
Επειδή όμως η σοβαρότητα έχει χαθεί πλήρως ανακάλυψαν και σπατάλες στην ΕΣΗΕΑ. Τους διαβεβαιώνουμε ότι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που μοίραζαν τα αποθεματικά της ΕΣΗΕΑ σε ημετέρους. Και πολύ φοβόμαστε ότι οι «παραισθήσεις» θα ενταθούν το προσεχές διάστημα, όπως άλλωστε συνέβη όταν οι προβλέψεις τους για 2.500 άτομα που θα περίμεναν να αποδοκιμάσουν τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ, προσμετρήθηκαν τελικά σε ακριβώς 14.
Εκ της Γραμματείας (που δεν υπάρχει) των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…