Loading…
Breaking News
recent

ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΗΣ...ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ

@Μετά από πολύ σκληρό παρασκήνιο και σκληρές διαπραγματεύσεις ο Λάμπης Ταγματάρχης κέρδισε τη μάχη και είναι ο πρώτος που επιστρέφει στην ΕΡΤ, με το άνοιγμα του φορέα. Τη βραδιά του λουκέτου της 11ης Ιουνίου 2013 ήταν στο Ραδιομέγαρο με το Στέλιο Στεφάνου και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της πρώην ΕΡΤ, αλλά μάλλον δεν μέτρησε αυτό για την επιλογή του. Έχοντας την ανοικτή υποστήριξη του Σπύρου Σαγιά, κέρδισε καθαρά τη μάχη από όλους τους υποψηφίους, από τη στιγμή που είχε αποσυρθεί ο Νίκος Μιχαλίτσης. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ, από την αρχή αρνήθηκε την πρόταση τη κυβέρνησης να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να μην συμμετάσχει ούτε στο ΔΣ, έχοντας διαφορετική αντίληψη από το Λ. Ταγματάρχη για το μέλλον λειτουργίας της ΕΡΤ. Το βράδυ της Πέμπτης στο Μέγαρο Μάξιμου βρέθηκαν ο υπουργός Νιος Παππάς ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της κυβέρνησης Θόδωρος Μιχόπουλος, ο Λάμπης Ταγματάρχης και ο Νίκος Μιχαλίτσης. Τελικά, όμως δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες και ο Ν. Μιχαλίτσης αποσύρθηκε. Πρόεδρος θα οριστεί ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής, ενώ δύο από τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο ΔΣ, είναι ο Νίκος Τρανός και η Έλλη Παπακωνσταντίνου. Το ερώτημα είναι ποιο επιχειρησιακό και στρατηγικό σχέδιο θα παρουσιάσει ο Λάμπης Ταγματάρχης για την εταρεία .
Επί υπουργίας Ηλία Μόσιαλου και κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, δεν είχε διαφωνήσει ανοικτά με το κλείσιμο της ΕΤ1 , ούτε με τον περιορισμό των περιφερειακών σταθμών.επιπλέον διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην υπουργό Παντελή Καψή, ο οποίος αποτελεί “κόκκινο πανί” για τους εργαζόμενους, εξαιτίας της άμεσης εμπλοκής στο στήσιμο της ΝΕΡΙΤ, στα χαλάσματα της ΕΡΤ. Ποιος όμως θα ανοίξει την ΕΡΤ. Για να διοριστεί το ΔΣ πρέπει να προηγηθεί η ακρόαση του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και στη συνέχεια η απόφαση να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ. Όμως , τη Δεύτερα είναι προγραμματισμένο ένα κρίσιμο Eurogroup, με την ΠΟΣΠΕΡΤ να δίνει ραντεβού στο Ραδιομέγαρο, με στόχο να μπουν μέσα τα μέλη της και να πιάσουν δουλειά από τη στιγμή που πληρώνονται. Από την άλλη, οι εργαζόμενοι στη ΝΕΡΙΤ, εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανεβάσουν το λογότυπο της ΕΡΤ και να πουν πως εκείνοι είναι οι συνέχεια της εταιρείας.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.