Δίνουν τα χέρια Σταύρος Ψυχάρης και Φώτης Μπόμπολα

Προς ολοκλήρωση η συγχώνευση ΔΟΛ και «Πήγασου» - Ανακοινώσεις ακόμα και πριν το καλοκαίρι


Εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει μια συζήτηση που θέλει τα δύο ιστορικά εκδοτικά συγκροτήματα της χώρας, τον ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη και τον «Πήγασο» τουΓιώργου Μπόμπολα, να βρίσκονται σε προχωρημένες κουβέντες για να συγχωνευτούν. Αν και κανείς δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει όσα φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, εσχάτως φαίνεται ότι έχουμε εξελίξεις, και μάλιστα θετικές. Οπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στη στήλη, οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες για πρώτη φορά είναι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο.
Κάποιοι, δε, λένε ότι δεν αποκλείεται ακόμη και πριν από το καλοκαίρι να υπάρξουν ανακοινώσεις. Προς το παρόν, συνεχίζονται οι αλλεπάλληλες επαφές που έχουν οι Σταύρος Ψυχάρης και Φώτης Μπόμπολας. Από την ενημέρωση που φτάνει στις τράπεζες, οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι..
πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Και αυτό διότι η απόκλιση που υπήρχε στο ύψος του τιμήματος έχει μικρύνει, γεγονός που επιταχύνει τις εξελίξεις.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του Σταύρου Ψυχάρη στο Δ.Σ. της «Ιριδας» ήρθε να ενισχύσει τις φήμες για επικείμενη συμφωνία. Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο πεδίο επηρεάζουν άμεσα και τα δρώμενα στο Μεγάλο Κανάλι, αφού, από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί το deal, το ποσοστό της νέας εταιρείας θα αυξηθεί κατά πολύ στην «Τηλέτυπος».
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ελήφθη απόφαση σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
- πηγή: secret / Παραπολιτικά

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…