Loading…
Breaking News
recent

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΤ..

@Προσωπικά αδυνατώ να το πιστέψω. Ο Λάμπης Ταγματάρχης πρότεινε τον Θανάση Τσεκούρα για τη θέση της γενικής διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης; Όταν η πληροφορία κυκλοφόρησε στα social media από νωρίς σήμερα θεωρήθηκε ως μια ακόμη τρολιά. Είναι όμως έτσι; Το παρασκήνιο γύρω από την προετοιμασία εκπομπής της νέας ΕΡΤ είναι έντονο. Στη σκιά της δυσαρέσκειας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Ταγματάρχη και των εργαζομένων της ΕΡΤ που είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα, γίνονται οι συσκέψεις και συναντήσεις για τη στελέχωση της ΕΡΤ. Έτσι βγήκε το όνομα του Θανάση Τσεκούρα, πρώην διευθυντή του Έθνους, νυν στελέχους στο the toc, διαγραφείς από την ΕΣΗΕΑ για μαζικές απολύσεις στο συγκρότημα Μπόμπολα, ως πρόταση Λάμπη Ταγματάρχη ο οποίος δεν θέλει τον Σταύρο Καπάκο. Όπως επίσης και ότι ο Πάνος Χαρίτος δεν μπορεί να είναι η επιλογή για το νέο δελτίο της νέας ΕΡΤ!
Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, ανεπίσημα ωστόσο βοά ο τόπος. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ από τη δική τους πλευρά δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νέα ΕΡΤ. Ως μηχανισμός παραγωγής ειδήσεων έχοντας την εμπειρία 23 μηνών αγώνα και συνεχούς εκπομπής του σήματος της ΕΡΤ, απλά αναμένουν την εντολή να μπουν στο ραδιομέγαρο. Έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις σχεδόν για όλα. Για τα σήματα της ΕΡΤ, το πρόγραμμα, τις αρχές ανεξαρτησίας και αυτονομίας των δημοσιογράφων…Η κυβέρνηση έχει απορρίψει χωρίς καν να συζητήσει τις προτάσεις για τη διοικητική διάρθρωση, πετώντας από το παράθυρο του Μαξίμου την πολύτιμη εμπειρία της 23μηνης αυτοδιαχείρισης η οποία θα ήταν εν δυνάμει πολύτιμος σύμμαχος της στον πόλεμο με τη διαπλοκή. Προτιμά να δώσει αυτή τη μάχη με δοκιμασμένες από το παρελθόν “διαπλεκόμενες μεθόδους”. Τη Δευτέρα στη 1.00 το μεσημέρι ο Διονύσης Τσακνής και ο Λάμπης Ταγματάρχης θα διαβούν την πόρτα της Επιτροπής Θεσμών και διαφάνειας. Εκεί ελπίζουμε πως θα συζητηθεί επαρκώς και το σχέδιο Ταγματάρχη για τη νέα ΕΡΤ. Γιατί η πολιτική που θα ακολουθηθεί για τη νέα ΕΡΤ είναι αυτή που έχει σημασία. Και θα αποδειχθεί αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όταν έλεγε επάνοδος της ΕΡΤ από μηδενική βάση, δεν εννοούσε στην πραγματικότητα εργαζόμενοι από μηδενική βάση σε μια ξανά, κρατική ελεγχόμενη τηλεόραση.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.