Loading…
Breaking News
recent

Τηλεοπτικές άδειες: Όλοι στα κάγκελα

Ολοι εναντίον όλων στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης όπου διεξάγεται, για δεύτερη μέρα, η δημοπρασία για τις 4 τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

Διαβάστε επίσης

Από το πρωί έχουν θυροκολληθεί έξω από το κτίριο συνολικά εννέα φάκελοι με ασφαλιστικά μέτρα.
asfalistika2
Αρχή έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν στην είσοδο εμφανίστηκε δικαστικός επιμελητής ο οποίος θυροκόλλησε φάκελο στον οποίο περιέχονταν ασφαλιστικά μέτρα του σταθμού Star κατά της συμμετοχής της εταιρίας συμφερόντων Καλογρίτσα στον διαγωνισμό.
asfalistika3
Όπως είπε ο δικαστικός επιμελητής η θυροκόλληση έγινε σήμερα γιατί αυτή ήταν η τελευταία ημέρα που μπορούσε να γίνει αυτή η επίδοση.
Video: Τηλεοπτικές άδειες: Ασφαλιστικά μέτρα από το Star
Λίγο αργότερα δικαστικός επιμελητής θυροκόλλησε ασφαλιστικά μέτρα και από τον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα.
Συνέχεια δόθηκε με την θυροκόλληση έξι νέων ασφαλιστικών μέτρων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται κατά ασφαλιστικών μέτρων που ασκεί ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 κατά της συμμετοχής της Dimera στο διαγωνισμό ενώ ασφαλιστικά μέτρα έχει καταθέσει και το Mega το οποίο βρέθηκε από νωρίς εκτός της τελικής φάσης της διαδικασίας.
Video: Τηλεοπτικές άδειες: Θυροκολλήσεις ασφαλιστικών μέτρων
Τέλος, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Φήμες και σενάρια

Από την έναρξη της διαδικασίας πάντως κυκλοφορούν φήμες και σενάρια τόσο για την εξέλιξη της διαδικασίας όσο και για το ποιοι είναι αυτοί που παρουσιάζονται ως φαβορί για τις 4 άδειες.
Σύμφωνα αυτές η δημοπράτηση της πρώτης άδειας κράτησε πάνω από οκτώ ώρες ενώ βάσει των υπολογισμών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η δημοπράτηση της δεύτερης άδειας καθώς υπήρξε συμφωνία να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις δύο πρώτες άδειες και μετά να ακολουθήσει διάλειμμα.
Τα σενάρια παρουσιάζουν ως φαβορί για τις πρώτες άδειες «νέους παίκτες» του τηλεοπτικού πεδίου που εμφανίζονται πρόθυμοι να διαθέσουν μεγάλο ποσό για προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν μία από τις τέσσερις άδειες.
Θα πρέπει πάντως να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη πληροφόρηση ενώ χθες το βράδυ κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι όσα διαδίδονται είναι απλώς φήμες και η επίσημη ενημέρωση θα γίνει με το τέλος της διαδικασίας.
Από τους οκτώ υποψηφίους, οι τέσσερις εκπροσωπούνται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους (Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, Βαγγέλης Μαρινάκης για την ALTER EGO, Ιβάν Σαββίδης για την DIMERA και Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία) ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις καθοδηγούνται από τους Γενικούς Διευθυντές τους (Πάνος Κυριακόπουλος για τον Ανεξάρτητο Πάροχο, Κάρολος Αλκαλάι για το STAR, Κώστας Κιμπουρόπουλος για τον ΣΚΑΪ και Δημήτρης Φουρλεμάδης για τον ALPHA).
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.