Τηλεοπτικές άδειες: Όλοι στα κάγκελα

Ολοι εναντίον όλων στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης όπου διεξάγεται, για δεύτερη μέρα, η δημοπρασία για τις 4 τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

Διαβάστε επίσης

Από το πρωί έχουν θυροκολληθεί έξω από το κτίριο συνολικά εννέα φάκελοι με ασφαλιστικά μέτρα.
asfalistika2
Αρχή έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν στην είσοδο εμφανίστηκε δικαστικός επιμελητής ο οποίος θυροκόλλησε φάκελο στον οποίο περιέχονταν ασφαλιστικά μέτρα του σταθμού Star κατά της συμμετοχής της εταιρίας συμφερόντων Καλογρίτσα στον διαγωνισμό.
asfalistika3
Όπως είπε ο δικαστικός επιμελητής η θυροκόλληση έγινε σήμερα γιατί αυτή ήταν η τελευταία ημέρα που μπορούσε να γίνει αυτή η επίδοση.
Video: Τηλεοπτικές άδειες: Ασφαλιστικά μέτρα από το Star
Λίγο αργότερα δικαστικός επιμελητής θυροκόλλησε ασφαλιστικά μέτρα και από τον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα.
Συνέχεια δόθηκε με την θυροκόλληση έξι νέων ασφαλιστικών μέτρων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται κατά ασφαλιστικών μέτρων που ασκεί ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 κατά της συμμετοχής της Dimera στο διαγωνισμό ενώ ασφαλιστικά μέτρα έχει καταθέσει και το Mega το οποίο βρέθηκε από νωρίς εκτός της τελικής φάσης της διαδικασίας.
Video: Τηλεοπτικές άδειες: Θυροκολλήσεις ασφαλιστικών μέτρων
Τέλος, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Φήμες και σενάρια

Από την έναρξη της διαδικασίας πάντως κυκλοφορούν φήμες και σενάρια τόσο για την εξέλιξη της διαδικασίας όσο και για το ποιοι είναι αυτοί που παρουσιάζονται ως φαβορί για τις 4 άδειες.
Σύμφωνα αυτές η δημοπράτηση της πρώτης άδειας κράτησε πάνω από οκτώ ώρες ενώ βάσει των υπολογισμών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η δημοπράτηση της δεύτερης άδειας καθώς υπήρξε συμφωνία να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις δύο πρώτες άδειες και μετά να ακολουθήσει διάλειμμα.
Τα σενάρια παρουσιάζουν ως φαβορί για τις πρώτες άδειες «νέους παίκτες» του τηλεοπτικού πεδίου που εμφανίζονται πρόθυμοι να διαθέσουν μεγάλο ποσό για προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν μία από τις τέσσερις άδειες.
Θα πρέπει πάντως να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη πληροφόρηση ενώ χθες το βράδυ κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι όσα διαδίδονται είναι απλώς φήμες και η επίσημη ενημέρωση θα γίνει με το τέλος της διαδικασίας.
Από τους οκτώ υποψηφίους, οι τέσσερις εκπροσωπούνται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους (Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, Βαγγέλης Μαρινάκης για την ALTER EGO, Ιβάν Σαββίδης για την DIMERA και Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία) ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις καθοδηγούνται από τους Γενικούς Διευθυντές τους (Πάνος Κυριακόπουλος για τον Ανεξάρτητο Πάροχο, Κάρολος Αλκαλάι για το STAR, Κώστας Κιμπουρόπουλος για τον ΣΚΑΪ και Δημήτρης Φουρλεμάδης για τον ALPHA).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…