Loading…
Breaking News
recent

Πότε θα μιλήσουμε για εσχάτη προδοσία ΣΥΡΙΖΑ – Στουρνάρα;

Αναδημοσίευση από το info-war.gr

Μιλώντας τότε στο ντοκιμαντέρ This is not a Coup o Νόρμπερτ Χέρινγκ, επίτιμος πρόεδρος του σκιώδους συμβουλίου της ΕΚΤ (το κορυφαίο σώμα πανεπιστημιακών και αναλυτών που δημιούργησε η Wall Street Journal και η γερμανική Handelsblatt), απορούσε γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν βρίσκεται ακόμη στη φυλακή.
Ο Στουρνάρας όμως επανήλθε, μιλώντας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, όπου παραδέχθηκε ότι ζητούσε από τον Ντράγκι να παρακάμψει τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, και να συνεννοηθεί απευθείας μαζί του σχετικά με την έκτακτη διαδικασία χρηματοδότησης της Ελλάδας. «Είπα στον κ. Ντράγκι “μην τον ακούς”» αποκάλυψε ο Στουρνάρας. «Πώς να μην τον ακούω, αφού είναι υπουργός Οικονομικών της χώρας σας;» του απάντησε απορημένος ο Ντράγκι.Όπως είναι αναμενόμενο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν τώρα να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη αποκάλυψη για να παρουσιαστούν για άλλη μια φορά σαν θύματα μιας συνωμοσίας που τους έδεσε τα χέρια.
Θέλουν έτσι να αποκρύψουν ότι ήταν επιλογή της κυβέρνησης Τσίπρα να συνεργαστεί στενά με τον Στουρνάρα και φυσικά ότι το περιβάλλον Τσίπρα απομάκρυνε τον Βαρουφάκη ο οποίος διαφωνούσε μαζί του.
Σε άλλες χώρες, με στοιχειώδη σεβασμό στην κυριαρχία του κράτους και στη δημοκρατία, πρωθυπουργοί και πρόεδροι έδωσαν μάχες χαρακωμάτων εναντίον των κεντρικών τραπεζιτών, γνωρίζοντας ότι λειτουργούν σαν πέμπτη φάλαγγα της ΕΚΤ. Στην Κύπρο και στην Ουγγαρία οι κυβερνήσεις δεν δίστασαν να συγκρουστούν όχι μόνο με την κεντρική τράπεζα αλλά και με την ΕΚΤ που την προστάτευε.
Στην Ελλάδα, χάρη και στη μεσολάβηση του Δραγασάκη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις διοικήσεις των τραπεζών, η κυβέρνηση όχι μόνο άφησε τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος στα χέρια των υπευθύνων της κρίσης αλλά έφερε και ακόμη χειρότερους.
Ακούστε την πολυσυζητημένη συνέντευξη που μας έδωσε πρώην ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για το καθεστώς που δημιούργησε ο Δραγασάκης στο τραπεζικό χώρο.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Ημιτελής πέρασε η διάταξη για την επιβολή τέλους 2% επί των πωλήσεων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, tablets και έξυπνων κινητών τηλεφώνων, υπέρ των δημιουργών, στον νόμο για τα πνευματικά δικαιώματα. Στο άρθρο δεν περιλαμβάνονται οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στις εφημερίδες και τα sites και το προϊόν της εργασίας τους αναπαράγεται από τις συγκεκριμένες συσκευές, χωρίς την καταβολή εύλογης αμοιβής. Τα χρήματα, αφού γίνει ο διαχωρισμός, θα καταβάλλονται μάλλον στον ΟΣΔΕΛ, τον οποίο έχουν εμπιστευτεί οι εκδότες για την εκπροσώπησή τους, όπως και κάποιοι δημοσιογράφοι. Από την πλευρά του, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Πληροφορικής μιλάει για «χαράτσι».
Από το Blogger.