Loading…
Breaking News
recent

το παραλήλημα ενός συντάκτη που δεν καταλαβαίνει τίποτε πια και το ‘ριξε στην πλάκα

…το παραλήλημα ενός συντάκτη που δεν καταλαβαίνει τίποτε πια και το ‘ριξε στην πλάκα Μάλιστα, βλέποντας πάλι τις φωτογραφίες και την Ελληνοφρένεια βρήκαμε τον πραγματικό υπαίτιο της αιφνιδιαστικής τροπολογίας του Νίκου Παππά για λουκέτο σε μη αδειούχους εντός 5 ημερών. Φταίει βλέπετε η φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου με την είσοδο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ όπου αντί για κόκκινα χαλιά φαινόταν το σύνθημα “το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις” των τεχνικών της τηλεόρασης.
‘Ετσι μου είστε εσείς; Πριν μερικές μέρες δεν είπε ο Ν. Παππάς πως θα βρει λύση να μην μπει κανένα λουκέτο στα κανάλια; Και τολμάτε να βάλετε στη μούρη του Συνεδρίου το σύνθημα; Στο συνέδριο που έκανε πράξη το αίτημα της “κεντροαριστεράς; Που υποδέχθηκε κοτζάμ Φώτη Κουβέλη και Στέφανο Τζουμάκα και τον Αντώνη Κοτσακά; Σε αυτό το συνέδριο βρε που ο Αλέξης Τσίπρας μεγαλουργεί με το όραμα του για την “αριστερά του 21ου αιώνα”; Ντροπή σας. Δεν σας είπε ο υπουργός μια ημέρα πριν συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και τα εξαιρετικά στελέχη του ΣΚΑΙ που δεν απήργησαν και ως συνήθως ήταν απεργοσπάστες, πως θα κάνει τα πάντα για να μην χαθούν θέσεις εργασίας; Νάτα τώρα, πρέπει να βρεθεί και επιχείρημα γιατί ξαφνικά κατατίθεται μια τέτοια τροπολογία. Τι του ήρθε του υπουργού να βάλει εντός 5 ημερών λουκέτο σε όσους δεν έλαβαν άδεια, να απειλήσει με φυλάκιση και πρόστιμα όσους μεταδίδουν ελεύθερα το πρόγραμμα τους, να τιμωρήσει επιχειρήσεις που θα δίνουν διαφημίσεις; Πως όμως να μην τα πάρει στο κρανίο όταν βλέπει την Ελληνοφρένεια στον Alpha με τον ίδιο που κάνει πράξη το όραμα να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, να δοθούν επιτέλους άδειες…
Τέσσερις βέβαια μόνο αλλά τι να κάνουμε. Η αγορά μας συμφέρει όταν είναι να εφαρμόζουμε τα μνημόνια, όχι όταν έχουμε να κάνουμε με τη δική μας διαπλοκή. Να εξηγούμαστε δηλαδή. Τι να κάνει ο έρμος ο υπουργός, όταν βλέπει να τον βάζουν να σβήνει κανάλια; Όχι πέστε μου. Και να έχει από πάνω του τους καναλάρχες που πήραν άδεια να του τριβελίζουν το μυαλό με τις αντιθέσεις τους, τους καβγάδες τους και τα θέλω τους. Τόσα πολλά λεφτά έδωσαν βρε για τα μνημόνια, 246 εκατ. ευρώ να μην φροντίσει για την ομαλή βιωσιμότητα τους; Το λέει άνθρωπος καθαρά στο non paper. “Για την κατοχύρωση της επένδυσης των υπερθεματιστών”.
Τώρα το ότι για ενάμιση-δυο μήνες θα εκπέμπουν μόνο ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΙ αφού οι άλλοι, Μαρινάκης και Σαββίδης, δεν είναι έτοιμοι, τι να κάνουμε. Ας βιαστούν κι αυτοί να αγοράσουν κανάλι όσο-όσο. Και μη μου πείτε οι θασιώτες της συνωμοσιολογίας ότι το έκανε για να φτιαχτεί επιτέλους το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Μπορεί ο υπουργός να πάγωσε τελικά την νυχτερινή τροπολογία της 14ης Οκτώβρη επειδή ο Νίκος Βούτσης του θύμισε πως την ερχόμενη Τετάρτη υπάχρει Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, μπας και αποφασίσει η Ν.Δ να συμφωνήσει στα νέα μέλη του ΕΣΡ, αλλά τίποτε δεν παίρνει πίσω. Α, όχι. Και αν η Ν.Δ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει να εμφανίζεται σχεδόν ως απασχολούμενος των καναλαρχών, τότε ας πάει και το παλιάμπελο. Το ΕΣΡ δηλαδή. Γιατί, όλα κι όλα, η Γενική γραμματεία έχει οχυρωθεί. Όλα μπορεί να τα κάνει πλέον. Και βεβαιώσεις να εκδίδει και να ελέγχει τους αδειούχους και να βάζει πρόστιμα. Και άσε τους εργαζόμενους να φωνάζουν. Όσο τα μνημόνια εφαρμόζονται κατά γράμμα σιγά μην βάλουν βέτο οι Ευρωπαίοι. Χαζοί είναι να αλλάξουν τώρα που βρήκαν τον καλύτερο εφαρμοστή των μνημονίων τους;
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.