Loading…
Breaking News
recent

Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπειρε ανέμους, και η οικονομία μας θερίζει θύελλες !

Η ενέργεια των λεγόμενων αντιεξουσιαστών να μολύνουν με συγκεκριμένες  θανατηφόρες ουσίες προϊόντα των γνωστών πολυεθνικών Unilever, Nestle, Coca-cola και Δέλτα, αποτελεί πρωτοφανές γεγονός στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή της Ελλάδος. 
Δεν έχει ξανασυμβεί. 
Και δεν είναι τυχαίο- όπως θα φανεί παρακάτω—πως εμφανίσθηκε στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι συνέπειες αυτής της ενέργειας είναι γνωστές.  
Οι εταιρείες απέσυραν τους συγκεκριμένους κωδικούς από τα ράφια όλων των σημείων πώλησης και αναμένουν το δεύτερο κύμα επίθεσης των αντιεξουσιαστών. Μπορεί η νέα επίθεση να είναι γενικευμένη. Με δεδομένο πως οι εν λόγω εταιρείες με τα προϊόντα τους καταλαμβάνουν περίπου το 40% στα ράφια των σούπερ-μάρκετ, είναι επόμενο να κινδυνεύουμε να γίνουμε Βενεζουέλα, αν αυτές αποσύρουν όλους τους κωδικούς από την κυκλοφορία. 
Το όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πραγματικότητα. Με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο.
Πρέπει δε να λάβουμε υπόψη πως αυτές οι πολυεθνικές απασχολούν στην Ελλάδα χιλιάδες εργαζόμενους, αποδίδουν στο Ελληνικό Δημόσιο εκατομμύρια φόρους και στα ασφαλιστικά ταμεία τις εισφορές των χιλιάδων εργαζομένων σε αυτές. Αλλά η αλητεία των λεγόμενων αντιεξουσιαστών, ιδεολογικοί συγγενείς των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπολογίζει οικονομικά στοιχεία και αριθμούς.
Τυφλωμένοι από το ταξικό μίσος, φορείς της ιδεολογίας « όσο χειρότερα, τόσο καλύτερα», επιδιώκουν να δώσουν ένα καίριο χτύπημα στην άρρωστη οικονομία μας.
 Γιατί είναι προφανές πως ο ασκός του Αιόλου άνοιξε. 
Και αν εξαρθρωθεί αυτή η συμμορία, τίποτα δεν εμποδίζει μιαν άλλη να επαναλάβει το εγχείρημα της.
Και ακόμα χειρότερα, μια ομάδα στυγνών εκβιαστών να προχωρήσει σε παρόμοια ενέργεια με σκοπό την καταβολή χρημάτων. Αποβλέποντας στον πλουτισμό τους. Και να είναι σίγουρος ο αναγνώστης, πως αυτές τις πολύ απλές σκέψεις που κάνω, τις έχουν κάνει ήδη τα στελέχη των συγκεκριμένων πολυεθνικών και όχι μόνον.
Γιατί ο φόβος είναι πλέον γενικευμένος. 
Σήμερα είναι αυτές οι τέσσερις εταιρείες, αύριο κάποιες άλλες με την αβεβαιότητα και το χάος να επικρατούν στην αγορά. 
Οι επιχειρήσεις αυτού του μεγέθους μπορούν κάλλιστα να αναπληρώσουν την απώλεια του τζίρου τους στην Ελλάδα με το άνοιγμα σε νέες αγορές. Αυτοί που θα την πληρώσουν θα είναι πρώτα-πρώτα οι εργαζόμενοι σε αυτές και δευτερευόντως οι καταναλωτές.
Οταν μια κυβέρνηση περιφρονεί το επιχειρείν, όταν μια κυβέρνηση ένα τσούρμο αλήτες τους βαφτίζει «συλλογικότητες», όταν μια κυβέρνηση επιτρέπει την ύπαρξη αυτοδιοίκητων περιοχών μέσα στην Αθήνα, είναι επόμενο κάποτε να παρουσιαζόταν και το σημερινό φαινόμενο.
Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι, πως η συγκεκριμένη ενέργεια των αντιεξουσιαστών, ανοίγει μια νέα σελίδα τρομοκρατίας στην χώρα μας. Θύματα της φαινομενικά οι μεγάλες επιχειρήσεις. Ουσιαστικά όμως οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε αυτές, οι καταναλωτές και τα κρατικά ταμεία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπειρε ανέμους, και η οικονομία μας θερίζει θύελλες.
 
 
Σ. Μουμτζής
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Παγώνει» η αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών στην ΕΕΤΤ. Η αδυναμία της Επιτροπής να αναζητήσει το φορέα που θα αναλάβει τη μεταφορά του ραδιοφωνικού σήματος, καθυστερεί την υλοποίηση της Μνημονιακής υποχρέωσης, προκήρυξης των ραδιοφωνικών αδειών από του ΕΣΡ.
Από το Blogger.