Loading…
Breaking News
recent

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !

"ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γερά, ο γύψος είναι κοντά!!!".

Οι πρώτες αντιδράσεις υπήρξαν από τον δημοσιογραφικό κόσμο για την σύλληψη των Γιάννη Κουρτάκη  και παναγιώτη Τζένου  μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου, ακόμα και από δημοσιιογράφους που διάκεινται φιλικά προς την κυβέρνηση.
Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έγραψε για τη σύλληψη στο Twitter: "Συλληψη δημοσιογράφων μετά απο μήνυση υπουργών είναι απαράδεκτο.
Στον Τύπο απαντάς δεν τον διωκεις απο θεση εξουσιας".
Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης έγραψε στο προφίλ του στο facebook: "10 αστυνομικοί οδηγούν αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ τον Διευθυντή του Ομίλου Παραπολιτικά Panagiotis Tzenos μετά από μηνυτήρια αναφορά του Πάνου Καμμένου σχετικά με αποκαλύψεις της εφημερίδας για το ταξίδι του στις Αυστριακές Αλπεις. Τόση δημοκρατία αυτή η αριστερή κυβέρνηση, θα ζήλευε και ο Τσάβες...".
Ο Τάκης Χατζής έγραψε: Οι δημοσιογράφοι κρίνονται απο την κοινωνία! Δεν συλλαμβάνονται!.
Ο Μανόλης Καψής έκανε το εξής tweet: Οτι "ακραίο" και να έχουν πει οι 2 δημ/φοι των Παραπολιτικών- τους οποίους δεν εκτιμώ ουδόλως- η σύλληψη τους θυμίζει Τουρκία Ερντογάν!
Η  δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νατάσα Γιάμαλη έγραψε στο facebook: "Ως δημοσιογράφος δεν θα ήθελα να είναι δυνατή η σύλληψη μου ή συναδέλφου μου με αυτόφορη διαδικασία για κάτι που έγραψα/ε. Ελπίζω οτι ο υπουργός θα εξηγήσει γιατί επέλεξε μια τόσο ακραία λύση...".
Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο twitter: Όσα χρόνια δουλευω σε εφημερίδες δεν εχω ξαναδει συλλήψεις κ αστυνομικούς σε χώρους εργασίας !Χούντα !
 H Μαριάνα Πυργιώτη έγραψε: "Α! Όλα κι όλα! Οι δημοσιογράφοι είναι άκρως επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια. Ειδικά οι αντιπολιτευόμενοι...".

O Μπάμπης Παπαπαναγιώτουέγραψε στο Twitter: 
Σύλληψη του διευθυντή των Παραπολιτικών Π. Τζένου εν ώρα εργασίας (!) από Τμήμα Εκβιαστών! "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γερά, ο γύψος είναι κοντά!!!".
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.