Loading…
Breaking News
recent

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΠΛΕΟΝ..η ιστορία του ΔΟΛ

- Ποια ακίνητα και μεταφορικά μέσα του Οργανισμού τίθενται σε Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό 
- Εκατοντάδες τίτλοι και σήματα στο σφυρί

Αγόρασα σήμερα τα ΝΕΑ και ξεφυλλίζοντάς τα το μάτι έπεσε, ήθελε δεν ήθελε (τέσσερις σελίδες ήταν αυτές) στην πρόσκληση διενέργειας των δημόσιων πλειοδοτικών διαγωνισμών που αφορούν την πώληση του συνόλου του ενεργητικού του ΔΟΛ που έχει υπαχθεί στην έκτακτη διαδικασία ειδικής διαχείρισης.
Είναι άλλο να το λες και άλλο να το βλέπεις τυπωμένο με την ψυχρή λογική των ορκωτών της GRANT THORNTON και των λοιπών δικηγορικών εταιρειών.
Σε πιάνει θλίψη να βλέπεις να βγαίνει στο σφυρί φάτσα-κάρτα η ιστορία και η διαδρομή ενός ιστορικού δημοσιογραφικού συγκροτήματος. Με εκατοντάδες τίτλους και σήματα, ακίνητα,.. 
μεταφορικά μέσα, έπιπλα, τηλεοράσεις, υπολογιστές, αποθέματα σε βιβλία και το ιστορικό φωτογραφικό αρχείο του ΔΟΛ, να βγαίνουν στο γιουσουρούμ...
Το ιστορικό αρχείο της ΔΟΛ Α.Ε περιλαμβάνει τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή 
μορφή τις παρακάτω εφημερίδες :
α) Αθηναϊκά Νέα (1931-1945)
β) Βήμα (1945 – σήμερα)
γ) Ελεύθερον Βήμα (1922 – 1944)
δ) Οικονομικός Ταχυδρόμος (1926- 2004) και 
ε) Τα Νέα (1944 – σήμερα) 
Επιπλέον περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, slides και λοιπά περιοδικά.
Δείτε και ποια ακίνητα και μεταφορικά μέσα (από μερσεντές μέχρι δίκυκλα και περονοφόρο όχημα) του ΔΟΛ που τίθενται σε Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό:
ΑΚΙΝΗΤΑ:
1.Ακίνητα στην Καλλιθέα Αττικής- Δοϊράνης 104: 
2. Ακίνητο στη Νέα Ρεδαιστό του Δήμου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη
3. Ακίνητο στα Σφακιά του Νομού Χανίων Κρήτης.
4. Ακίνητα στην Αθήνα επί της οδού Χρήστου Λαδά 1
Τέσσερις (4) οριζόντιες ιδιοκτησίες που βρίσκονται σε πολυόροφη οικοδομή
5. Ακίνητα στην Αθήνα επί της οδού Χρήστου Λαδά αριθμός 3. Δέκα (10) αυτοτελείς και ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες πολυόροφης οικοδομής
6. Αγροτεμάχιο στην Παιανία επί της Λεωφόρου Μαρκοπούλου συνολικής έκτασης 8.887 τ.μ
7. Αγροτεμάχιο στην Παιανία επί της Λεωφόρου Λαυρίου. Ένα οικόπεδο επιφάνειας 13.226, 00 τ.μ.,  άρτιο και οικοδομήσιμο
8. Ακίνητο στην Αθήνα επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής. 
 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ
1. MERCEDES S600
2. HONDA NC750XD
3. TOYOTA LAND CRUISER
4. FIAT DOBLO 
5. TOYOTA AVENSIS 
6. FORD TRANSIT
7. PIAGGIO BEVERLY
8. Τέσσερα PIAGGIO CARNABY
9. ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΟ HALLA HDF25-1911K

ΑΡΧΕΙΟ ΔΟΛ
Το ιστορικό αρχείο της «ΔΟΛ Α.Ε» περιλαμβάνει τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή 
μορφή τις παρακάτω εφημερίδες :
α) Αθηναϊκά Νέα (1931-1945)
β) Βήμα (1945 – σήμερα)
γ) Ελεύθερον Βήμα (1922 – 1944)
δ) Οικονομικός Ταχυδρόμος (1926- 2004) και 
ε) Τα Νέα (1944 – σήμερα) 
Επιπλέον περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, slides και λοιπά περιοδικά.

ΥΓ Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 12.15, στην έδρα του ΔΟΛ επί της οδού ΜΙχαλακοπούλου 80. 
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.