Eurovision και μεγάλα προβλήματα στα κανάλια...

@Tην Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ, οι φίλοι του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του Ελληνικού Τελικού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr, καθώς και από τα social media της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ειδικά για τη Eurovision, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert). Μια πρωτότυπη διαδικασία που δίνει έμφαση στο τραγούδι και για το λόγο αυτό δεν αποκαλύπτονται οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές. Από την 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπου και θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες. Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς.
@Πυρετός προετοιμασιών για τον Λάκη Λαζόπουλο αυτές τις ημέρες, εν όψει της μεγάλης πρεμιέρας του με αρκετά αλλαγμένη εκπομπή την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου... Εδώ και δυόμιση μήνες απέχει από τις τηλεοπτικές οθόνες και όπως είναι επόμενο τρέχει για να μην του ξεφύγει τίποτα από την επικαιρότητα. Ο ίδιος και οι συνεργάτες είναι κλεισμένοι, όπως αναφέρει και το TV Zapping, στο γραφείο τους στον ALPHA, και παρακολουθούν βίντεο, απορρίπτουν, σχεδιάζουν την εκπομπή που θέλουν να αφήσει εποχή... Όπως ήδη είναι γνωστό τα ''μάπετ'' θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο νέο ''Τσαντίρι'' όπως και οι καλεσμένοι-έκπληξη...
@Δείτε τα επίσημα- καθαρά νούμερα τηλεθέασης για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 χωρίς τα διαφημιστικά διαλείμματα ανα ζώνη.
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 6:49 12:52 28,1 22,5
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 6:45 9:53 20,6 17,1
ΠΡΩΙΝΟ MOU 9:55 12:54 32,0 36,6
ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 7:29 10:12 12,2 22,5
ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ 10:16 11:10 6,6 11,6
ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ 11:13 12:47 3,8 8,4
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5:59 10:01 12,5 6,1
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 10:05 11:58 7,0 3,4
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 5:58 9:53 11,0 10,7
ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ 10:01 13:01 15,0 13,2

Αιμίλιος Λιάτσος γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο των ΜΜΕ, αφού βρίσκεται χρόνια σε αυτά.
Ο δημοσιογράφος γνωρίζει ότι η κρίση έχει επηρεάσει τον χώρο που εργάζεται, αφού το βιώνει καθημερινά. Ως εκδότης αγχώνεται για το πώς θα ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. «Τα ΜΜΕ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εγώ παλεύω να είμαι εντάξει με τους εργαζομένους και να κάνω σχεδιασμούς για το μέλλον, γιατί πρέπει να βρεθούμε στην επόμενη μέρα...
@'Βασιλιάς' της τηλεθέασης παρέμεινε το Mega, χάρη στο πολυσυζητημένο σήριαλ.Χθες,το νέο επεισόδιο (που ξεκίνησε στις 21.45...) σημείωσε 42,3%.Το Galileo άγγιξε το 15,6%.Η σειρά 'the Mentallist' σημείωσε 12,4%.Η επανάληψη του 'Σπίτι από την Αρχή' έφθασε το 9,3%.
22.00 Το σήριαλ 'Ελεύθερος & Ωραίος' χάρισε στον Αnt1 το... 20%.Ο αγώνας 'Μαρσέιγ-Ιντερ' έφθασε το 15,5%.Η ξένη ταινία του Mega άγγιξε το 14,5%.Η επανάληψη του 'Εφιάλτη Στην Κουζίνα' χάρισε στον Αlpha το 8,2%.Η ξένη ταινία του Star προσέλκυσε το 11%.
@Συμπληρώνονται 46 χρόνια από την πρώτη εκπομπή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, στις 23 Φεβρουαρίου 1966. Οι πρώτες απόπειρες παραγωγής τηλεοπτικού προγράμματος στην Ελλάδα, είχαν ήδη επιχειρηθεί το 1960, όταν η ΔΕΗ λειτούργησε τον πρώτο πειραματικό σταθμό στο πλαίσιο της ΔΕΘ, εκπέμποντας πειραματικό πρόγραμμα σε κλειστό κύκλωμα τηλεοράσεων. Συγκροτημένη και συστηματική προσπάθεια για τη δημιουργία του πρώτου τηλεοπτικού σταθμού στη χώρα, πραγματοποιήθηκε πέντε χρόνια αργότερα από το Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας, το οποίο ξεκίνησε από τα τέλη του 1965 δοκιμαστικές εκπομπές...
@Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και το Mega.Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας real, οι υπεύθυνοι του καναλιού αντιμετωπίζουν προβλήματα στις πληρωμές των σίριαλ. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ, αφού εδώ και ενάμισι χρόνο απλήρωτοι έχουν μείνει οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί των σειρών που παίζονται σε επανάληψη.
@Με 12,6% στο τελευταίο τρίμηνο της μέτρησης του χρόνου (26.09-18.12.2011) ο Σκάι παραμένει στην κορυφή. Σε απόσταση αναπνοής με τροχιά ανόδου είναι ο Real με 12,3%, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας της Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ.
Στην τρίτη θέση είναι ο Μελωδία με 8,6% κι ακολουθούν με 7,8% ο Ρυθμός με 7,7% ο NovaΣπορ FM και με 7,4% ο Δίεση.Στο 6,9% βρίσκεται ο RED , με 6,8% ο ανανεωμένος "Λάμψη", με 6,7% ο Kiss FM και με 6,6% ο DJ στη δέκατη θέση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…