Με ψίχουλα και απολύσεις ο μήνας αλλά και κλοπές

υκλοφορούσε ελεύθερος επικαλούμενος Σύνδρομο Αυτοκτονικού Ιδεασμού και είχε "στα σκαριά" νέα εφημερίδα ! Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του στο Ψυχικό, από αστυνομικούς του ΤΑ Ψυχικού, ο εκδότης, Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 8.320.852,89 ευρώ.......Σε βάρος του εκδότη εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών (χωρίς αναστολή), τον Ιούλιο του 2012. Η ποινή αφορά την υπόθεση υπεξαίρεσης 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, ποσού που προοριζόταν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού Tempo.
@Με αφορμή την διάταξη που ψηφίστηκε από την Σούπερλίγκα, για "τα ΜΜΕ που κάνουν δυσφημιστικά σχόλια για τη Λίγκα και τους χορηγούς της", ο ΣΚΑΪ περνάει στην αντεπίθεση από τα μέσα του Ομίλου του και χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων "Αντισυνταγματική και.... διάτρητη τη συγκεκριμένη φωτογραφική διάταξη, που επιχειρεί να φιμώσει τον ΣΚΑΪ". Δείτε το βίντεο και διαβάστε ολόκληρο το αιχμηρό άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του σταθμού...
@Οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ περιμένουν με αγωνία το μηνιαίο δελτίο απολύσεων. Θα περιορίσει την εργασιακή σφαγή πάλι... με "ανακοινώσεις - συμβουλές οικονομικής διαχείρισης" στον Ψυχάρη, η ΕΣΗΕΑ; Τέλος του μήνα και οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ αναμένουν με κομμένη την ανάσα την ανακοίνωση....του μηνιαίου δελτίου απολύσεων! Στο πλαίσιο του νέου γύρου περικοπών που ξεκίνησε η διοίκηση του οργανισμού στα τέλη Αυγούστου και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου με συγκεκριμένο αριθμό απολύσεων κάθε μήνα, βάσει της Νομοθεσίας, οι εργαζόμενοι στη Μιχαλακοπούλου περιμένουν και αυτό τον μήνα τα δυσάρεστα μαντάτα!
 @Ερωτηματικά για την κλοπή μέρους του εξοπλισμού του "σφραγισμένου" κτηρίου του ALTER από αγνώστους ! Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο σύνδικος που ορίστηκε για την πτώχευση του ALTER κ. Ευάγγελος Μπέης, όταν διαπίστωσε ότι..."αρουραίοι" εισέβαλλαν στο "σφραγισμένο" κτήριο του σταθμού και αφαίρεσαν κάμερες, μονταζιέρες και άλλα μηχανήματα από τον εξοπλισμό του τηλεοπτικού σταθμού που έχει "σφραγιστεί"......Όπως σας είχε ενημερώσει το greekmme μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκανε δεκτό το αίτημα 206 εργαζομένων υπέρ της πτώχευσης του σταθμού, ο σύνδικος κ. Ευάγγελος Μπέης προχώρησε στο "σφράγισμα" του κεντρικού κτηρίου του ALTER, επί της οδού Αγ.Παρασκεύης στο Μπουρνάζι. Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν ακόμα ενεργά στην περιφρούρηση του κτηρίου που ξεκίνησε πριν σχεδόν δύο χρόνια, κατόπιν αυτής της εξέλιξης αποχώρησαν από το κανάλι. Όμως μια περίεργη εξέλιξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας όταν με την παρουσία Ειρηνοδίκη, είχε την πρόθεση να προχωρήσει στην "αποσφράγιση" του κτηρίου, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία καταμέτρησης της περιουσίας της "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α.Ε.".
@Με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας "Το Χωνί", στα οποία ο Βαρδής Βαρδινογιάννης εμφανίζεται να απέκτησε εκτάσεις του Ελληνικού Δημοσίου στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, συνεργαζόμενος με το καθεστώς της επταετίας, ο γνωστός επιχειρηματίας κατέθεσε αγωγή διεκδικώντας το ποσό των 8 εκ. ευρώ, ως αποζημίωση για......“ψευδή κατηγορία” και προσβολή της προσωπικότητας του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…