Η στιγμή της...Αλήθειας πότε θα έρθει για τους Πολιτικούς μας;

=>ΝΤΟΡΟΣ για ένα παιχνίδι! Σύντομα θα γίνει μέγα θέμα στο ΕΣΡ για τη «Στιγμή της αλήθειας». Αφορά το ριάλιτι του ΑΝΤ1, που αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στον πλήρη ευτελισμό της ανθρώπινης προσωπικότητας, έγιναν ήδη καταγγελίες. Στο δίκτυο κυκλοφόρησε η φήμη πως οι ερωτήσεις εγκρίνονται του ΕΣΡ, γεγονός που είναι εκτός πραγματικότητας. Μάλιστα η φήμη αυτή διαδόθηκε σε διάφορα μπλογκ και από εκείνη τη στιγμή αναπαράγεται ως πληροφορία χωρίς αντίδραση. Οι ερωτήσεις προέρχονται από το αμερικανικό παιχνίδι, χιλιάδες από αυτές επιλέγει η παραγωγή.
=>ΤΟ παιχνίδι εισέρχεται στο ιδιωτικό απόρρητο, μάλιστα πρόσφατα είδαμε γνωστούς και φίλους αναγνώστη μας να συμμετέχουν όταν τζογαδόροι. Η μια ερώτηση αφορούσε αν κάποιος μπορούσε να εμπιστευθεί το συγκεκριμένο άτομο και με ειλικρίνεια απάντησε αρνητικά. Ελάτε που όμως όταν προέρχεσαι απο την επαρχία και η κοινωνία είναι μικρή γνωρίζουν όλοι τον ρόλο του καθενός και τα κουτσομπολιά. Επομένως ως επιχειρηματίας ο συγκεκριμένος φίλος γνωστού με το βίντεο που κυκλοφορεί στο δίκτυο ή δεν νοιάζεται ή δεν όλα είναι θέμα τύχης;
=>Επιμένει στη συνεργασία του με τον Alpha ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο δημιουργός, ευρισκόμενος στη Μαδρίτη την περασμένη Τετάρτη, ανταποκρίθηκε σε σχετική ερώτηση του «Παρόν», δηλώνοντας πως «ασφαλώς και θα βγω στον Alpha». Το πότε είναι το ζητούμενο. Τα σενάρια είναι δύο: Είτε θα έχει 15νθήμερη παρουσία όλο αυτό το διάστημα που θα βρίσκεται στο θέατρο είτε θα επανεμφανιστεί τον Μάρτιο. Βέβαια από το κανάλι, Έλληνες και Γερμανοί, τον θέλουν σε εβδομαδιαία βάση, όμως ο δημιουργός υπενθυμίζει πως από τον περασμένο Απρίλιο είχε προαναγγείλει πως θα ανεβάσει μια θεατρική παράσταση.
=>«Σε απάντηση της υπ’ αριθ. 244/11-11-2008 Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης, σχετικά με τα κονδύλια προς τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης επισημαίνονται τα εξής:
Ι. Ως προς το ζήτημα του τακτικού προϋπολογισμού της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας- Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης σημειώνεται ότι τα ποσά που αναγράφονται στο Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού του έτους 2009 προκύπτουν βάσει απολογιστικών στοιχείων και των προηγούμενων ετών. Σ’ αυτά πρέπει να διευκρινισθεί ότι περιλαμβάνονται και τα ποσά που διατίθενται προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.Α. Σύμφωνα με το Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2009, η πρόβλεψη για τη Γ.Γ.Ε.-Γ.Γ.Ε. είναι 112 εκ. ευρώ, εκ των οποίων 3 εκ. ευρώ θα διατεθούν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Η αύξηση των πιστώσεων στον προϋπολογισμό της ΓΓΕ-ΓΓΕ κατά 5,5%, σε σχέση με την αντίστοιχη πρόβλεψη του έτους 2008 καλύπτει, κυρίως, την αύξηση των δαπανών διακίνησης του ημερήσιου περιοδικού τύπου και τις δαπάνες προβολής των εθνικών θεμάτων.
=>Οι Επτά Θανάσιμες Πεθερές μετά την Πάρο και την Λέρο έρχονται στον Πειραιά, από την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 και για τρία επεισόδια. Η Καίτη Κωνσταντίνου θα είναι η Πειραιώτισσα Πεθερά και θα υποδυθεί την Μαίρη, η οποία υποστηρίζει με πάθος την αγαπημένη της ομάδα, τον Ολυμπιακό και έρχεται σε σύγκρουση με τον γαμπρό της, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, για τα αθλητικά...
=>ΝΟΥΜΕΡΑ: Μέχρι και 33% έφτασε χθες η «Στιγμή της αλήθειας» με την Ευγενία Μανωλίδου και μέχρι και 38% η «Ζούγκλα» με προσκεκλημένους τους Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα η οποίοι μίλησαν για τη σύλληψή τους. Μέχρι 30,1% έφτασε το αφιέρωμα του «Αξίζει να το δεις» στον Γιώργο Παπαδάκη και στα 18 χρόνια που έκλεισε το «Καλημέρα Ελλάδα.
=> Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της "Αξίας" το MEGA έδωσε 11 εκ. ευρώ για να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του "Champions League" τη Τρίτη, η ΝΕΤ 12 εκ. ευρώ για τα αντίστοιχα της Τετάρτης (συμπεριλαμβανομένου του τελικού που από του χρόνου θα γίνεται Σάββατο και του ευρωπαϊκού σούπερ καπ) και ο ANT1 13 εκ. ευρώ για τα δύο ματς του ΟΥΕΦΑ (στις 8 και 10.15 το βράδυ). Τα ποσά αφορούν το κόστος της τριετίας 2009-12. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει το πόσα ξόδεψε η "on telecoms" για το "λεπτό προς λεπτό" των τριών ημερών και τα υπόλοιπα ματς που δεν θα μεταδίδουν τα τρία ανοιχτά κανάλια.
=>Τον ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού αναλαμβάνει ο πολιτικός που προκάλεσε αναταράξεις στο κυβερνών κόμμα και πρόσωπο των ημερών Πέτρος Τατούλης.Ο κ. Τατούλης θα λάβει θέση πίσω από το μικρόφωνο στα studio του Antenna Radio 97,2 την Κυριακή 16 Νοεμβρίου μεταξύ 12 με 2 και θα δώσει απαντήσεις για την ΝΔ ,τη διαγραφή του , το πολιτικό σκηνικό, τα σενάρια και τα σχέδιά του.
=>Έχασε δυστυχώς τη μάχη με το θάνατο ο Γιώργος Κοίλιαρης, δυο μήνες μετά τον τραυματισμό του στο Αφγανιστάν.Ο δημοσιογράφος που ήταν σε αποστολή στην εμπόλεμη ζώνη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινητού του που ανετράπη αρκετά χιλιόμετρα έξω από την Καμπούλ. Τα λόγια πλέον περιττεύουν...

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…