Τα ανούσια τηλεοπτικά θέματα στην Ελλάς του φρενοκομείου..

@ΘΑ τρελλαθούμε στο τέλος....απο την μία τα κανάλια ασχολούνται ανουσίως με το...διαζύγιο Μενεγάκη- Λάτσιου-όταν ο κόσμος σκέφτεται πως θα επιβιώσει την επόμενη μέρα λόγω κρίσης και ανεργίας- που καταντά σήριλα ισότιμο με την 'Λάμψη', απο την άλλη οι εξελίξεις στα media με απολύσεις που γίνονται νύχτα ακόμα και σε εφημερίδες, ενώ απο την άλλη τα νέα πρόσωπα στην ΕΡΤ που χρυσοπληρώνουμε ως καταναλωτές απλά θα εισπράττουν ξανά τους παχυλούς μισθούς όπως και στο παρελθόν. Τελικά είμαστε απέραντο 'Φρενοκομείο' όπως είχε αναφέρει κάποτε ο Εθνάρχης ακόμα και για τα media...
@Τα πρώτα στοιχεία για τις κυκλοφορίες των εφημερίδων σύμφωνα με εκτμήσεις των πρακτορείων. Το Πρώτο Θέμα μπροστά με 203.000 φύλλα. Στη δεύτερη θέση το... Βήμα με 164.000 φύλλα, Καθημερινή με 125.000 και η Real News 122.000 φύλλα, η Ελευθεροτυπία με 120.000, το Έθνος... με 116.000, το Veto με τα 3 stock 42.000 και ο Τύπος της Κυριακής με 30.000 φύλλα.
@Την αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά τους, έκαναν τα μέλη της Ενωσης Τεχνικών Ιδωτικής Τηλεόρασης Αττικής.
@Πρόταση -μαμούθ για να εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο του ΔΟΛ έκανε ο Λαυρεντιάδης! Το Veto300 αποκαλύπτει ότι πλησίασε τον Ψυχάρη και εμφανίστηκε διατεθειμένος να δώσει πολλά λεφτά για να αποκτήσει τον έλεγχο του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού οργανισμού της χώρας- και δι' αυτού, βέβαια, και του... 25% του Μega!
Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος ανακοινώνει ότι στην σειρά εκπομπών του «Ιστορία και Γλώσσα» που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή 21:30 - 22:00, από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή θα παρουσιάζεται εκπομπή με τίτλο «Για τη Γλώσσα» που είναι προσφορά του Καθηγητή Παν/μίου κ. Γεωργίου Μπαμπινιώτη και των Γλωσσολόγων συνεργατών του Αναγνωστοπούλου Ίνας, Γαλάνης Μάρως, Κατσιναβάκη Ευαγγέλου και Μπάτζιου Γεωργίου.
@Μια «μικρή επαρχιακή πόλη» 7.500 κατοίκων, που θα μπορούσε ενδεχομένως να εκλέξει και δήμαρχο, συνιστούν τα μέλη της κοινότητας των κρατικοδίαιτων media στην Ελλάδα (δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό). Για τη συντήρηση της μικρής αυτής ιδιότυπης, «πολιτείας» κράτος και πολίτες συνεισφέρουν με τουλάχιστον 320 εκατ. ευρώ τον χρόνο τόσο με κρατικές επιχορηγήσεις...
@Νέες αλλαγές στο δελτίο του ΑΝΤ1.Επαναφέρει το νυχτερινο δελτίο ειδήσεων από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου απο τις 1 μεχρι 1.10 καθώς και την αύξηση διάρκειας του μεσημβρινού Δελτίου στα 25 λεπτά.Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΝΤ1 μπαίνει και σε νέο studio στο δελτίο ειδήσεων .
@ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ σήμερα 31/1 στις 23:30.Τίτλος: Οι γυναίκες της εξουσίας
Περίληψη: Τρεις γυναίκες υπουργούς -την Κατερίνα Μπατζελή, υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, την Τίνα Μπιρμπίλη, υπουργό Περιβάλλοντος και την 'Αντζελα Γκερέκου, υφυπουργό Τουρισμού- συναντούν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010, στις 23.30 στο MEGA.Οι κάμερες της εκπομπής ακολουθούν τις τρεις υπουργούς στα γραφεία τους αλλά και σε άλλες δραστηριότητές τους, προσπαθώντας να ανακαλύψουν αν υπάρχει γυναικείος τρόπος στην άσκηση της πολιτικής.
@Ο Βασίλης Λυριτζής παραδέχεται ότι μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου πάνε στον ΣΚΑΙ και ξεκαθαρίζει ότι στην ΕΡΤ δεν είχαν πρόβλημα να επαναδιαπραγματευθούν όποιο ποσό ήθελαν, τους πρότειναν μείωση αλλά δεν τους αφορά το θέμα των χρημάτων μόνο το ότι δεν είχαν υποστήριξη σε όλα αυτά που ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για τις αμοιβές..
@Στην πρωτη θέση βρέθηκε και τον Ιανουάριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega με ποσοστό 24,3% δεύτερο στην κατάταξη το Αlter οπου σημείωσε μ.ό. τηλεθέασης 15,1%. Ακολουθούν το δελτίο του Αlpha με 12%,του Star με 9,7%,του ΑΝΤ1 με 9,2%

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…