Πρεμιέρες με απολύσεις και νέος Big brother..

@Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, αλλά με τη μία τηλεοπτική πρεμιέρα να διαδέχεται την άλλη είναι λογικό τα... νούμερα της AGB να έχουν και πάλι την τιμητική τους. Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από το πρώτο ραβασάκι; Απο ότι φαίνεται η Τατιάνα με την εκπομπή της, Τα μυστικά της Εδέμ και Η ζωή της άλλης πέρασαν με επιτυχία τις πρώτες εξετάσεις, ενώ εκτός απο το Μεγάλο κανάλι μεγάλη δυναμική με το πλήρες πρόγραμμά του εμφανίζει το alter...
@"Συνολική οργανωμένη επίθεση στην Δημόσια ΕΡΤ κάνει τις τελευταίες ημέρες, χρησιμοποιώντας και παραπλανητικούς τίτλους, η Διοίκηση του ΣΚΑΙ, στην οποία ανήκει και ο γνωστός για την θητεία του, ως πρόεδρος της ΕΡΤ, Χρ. Παναγόπουλος, του οποίου τα έργα και οι ημέρες βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών και των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης! Η προσπάθεια «συμψηφισμού» των πεπραγμένων του, δεν πείθει κανένα, πολύ περισσότερο δε τους εργαζόμενους, που βίωσαν και βιώνουν ακόμα, τις αρνητικές συνέπειες της θητείας του στην ΕΡΤ!Τώρα θυμήθηκε τις πανάκριβες παραγωγές και τους golden μισθούς; Κατά την πενταετή θητεία του στην ΕΡΤ, ο ΣΚΑΙ αγνοούσε επιδεικτικά τις καταγγελίες της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. για κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος..." . Ενα δείγμα απο την απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ στον Σκάι για τις καταγγελίες...
@Τώρα απολύουν όσους αντιδρούν επειδή είναι απλήρωτοι. Εκεί που μας χρωστάγανε μας στέλνουν και τις απολύσεις με κλητήρα.Τα όρια της επικίνδυνης γελοιότητας αγγίζει η Διοίκηση του Δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά Κανάλι 1. Εδώ και μήνες ταλαιπωρεί τους εργαζόμενούς της με καθυστερήσεις πληρωμών, χυδαίους τσαμπουκάδες-πειθαρχικά, εκφοβισμό του τεχνικού προσωπικού που αντιδρά με κινητοποιήσεις, καθώς και με την παράνομη πρόσληψη συμβασιούχου χωρίς ΑΣΕΠ που εργάζεται σε θέση ηχολήπτη (αφού όλοι οι νομίμως εργαζόμενοι τεχνικοί βρίσκονται σε κινητοποίηση) και την χρήση πληρωμένης δημοτικής υπαλλήλου στις θέσεις των ηχοληπτών που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.
@Ο παρουσιαστής στο κανάλι 24UR της Σλοβενίας φαίνεται όταν λέει τις ειδήσεις νιώθει πραγματικά σαν στο σπίτι του. Αφού όταν τελειώνει το δελτίο μετακινείται μαζί με την καρέκλα του για να μιλήσει με μία συνάδελφό που βρίσκεται στο στούντιο και τότε φαίνεται καθαρά ότι έλεγε τις ειδήσεις φορώντας μόνο το εσώρουχό του!
@42 κάμερες και 80 μικρόφωνα θα καταγράφουν για 100 μέρες ό,τι συμβαίνει στο σπίτι του "Big Brother" (Alpha), το οποίο στις 3 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί τους 14 παίκτες..
@Ακόμη και εκπομπή αφιερωμένη στους νέους που θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους, εγκαταλείποντας την Ελλάδα, σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του ο Alpha. Τίτλος αυτής "Αντίο Ελλάδα". Τι άλλο θα σκεφτούν!
@Την κατάργηση 2 μισθών (13ουκαι 14ου), αρχικά σε όλους τους εργαζόμενους και στη συνέχεια μόνο στους διοικητικούς υπαλλήλους, …πρότεινε ο Σταύρος Ψυχάρης στην ΕΠΗΕΑ -διατηρώντας ωστόσο το “διευθυντικό του δικαίωμα” να πραγματοποιεί και ομαδικές απολύσεις, όποτε “είναι αναγκαίο”. Η Ένωση Προσωπικού αντέτεινε τη μείωση των υψηλών αποδοχών όλων των στελεχών του ΔΟΛ, για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Η ενημέρωση στη συνέλευση – δρόμου συνεχίζεται και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Οργανισμός θα ήθελε να επιβάλει μια επιχειρησιακή, φτηνότερη των υφισταμένων, σύμβαση εργασίας ή ατομικές σύμβασεις στους εργαζόμενους, διαλύοντας έτσι τα σωματεία και τη συλλογικότητα των εργαζομένων -όπως ακριβώς επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ και η τρόϊκα.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…