Σωσίβιο επιβίωσης για το Alter...που αξίζει!

@Στις 14:30 ολοκληρώθηκρ στην ΕΣΗΕΑ η ενημέρωση που έκανε ο διευθύνων σύμβουλος του ALTER κ. Κώστας Γιαννίκος στις διοικήσεις των σωματείων των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των διοικητικών υπαλλήλων. Tα κεντρικά σημεία της συνάντησης έχουν ως εξής:
-Τις επόμενες ημέρες τοποθετείται νέα διοίκηση στο κανάλι που θα αναλάβει και το management του ALTER. Το γεγονός αυτό δίνει μια προοπτική επιβίωσης του καναλιού για τα επόμενα χρόνια.
-Δεν υπάρχουν περιθώρια ομαδικών απολύσεων και θα γίνει προσπάθεια εφαρμογής μιας νέας τεχνολογίας στο κανάλι και αναμόρφωσής του.
-Θα εξοφληθούν οι πάντες 23 με 24 Μαρτίου, οπότε και θα έχουν μπει τα καινούργια κεφάλαια. Μέχρι τότε, όποιος εργαζόμενος έχει άμεση ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης λόγω οικογενειακών προβλημάτων θα πρέπει να απευθύνεται στον σημερινό οικονομικό διευθυντή του καναλιού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών. Όλα αυτά σημαίνουν ότι η διοίκηση Γιαννίκου μέχρι τέλος της εβδομάδας θα αποτελεί παρελθόν και είναι πολύ πιθανό το σενάριο Κορωνιάς–Τράπεζες να βρίσκεται αυτή την στιγμή σε πλήρη εξέλιξη.
@Κυλιόμενες στάσεις εργασίας στο ΑΠΕ την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ, διαμαρτυρόμενη για την καθυστέρηση καταβολής των μισθών. Οι στάσεις είναι το πρωί από τις 9.00 ως τις 12.00 το μεσημέρι, από τις 2.00 ως τις 5.00 το απόγευμα και από τις 9.00 το βράδυ ως τα μεσάνυχτα .
@Μην χάσετε την αποψινή εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη.Ο δημοσιογράφος και η ομάδα τουανοίγουν το δικό τους «Κουτί της Πανδώρας» και παραθέτουν όσα έγιναν στην κοινωνία και στον κόσμο. Πίσω από τα φώτα της επικαιρότητας, κάτω από τη σκόνη της Ιστορίας υπάρχουν πάντα οι αιτίες. Αυτοί που κάποια στιγμή άνοιξαν το Κουτί της Πανδώρας. Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…Η υπόθεση Μέρτεν είναι από τις πιο συγκλονιστικές και πιο άγνωστες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας. Ένας ναζί εγκληματίας συλλαμβάνεται στην Αθήνα, δικάζεται αλλά δεν εκτίει την ποινή του. Απελευθερώνεται στην Γερμανία.
@Ενδιαφέρουσα η χθεσινή ημέρα όσον αφορά τις 'επιδόσεις' των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Η απεργία των εργαζομένων στο Αlter ευνόησε σημαντικά τον Γ.Παπαδάκη,που σάρωσε με 31%!Ούτε 'δράμι' της Agb δεν απέσπασαν Καμπουράκης-Οικονομέας,συνεχίζοντας την πτωτική τους πορεία.
Αντίθετα,η ΝΕΤ ανέβηκε στο 15% στη ζώνη 7.00-10.00.Το Μega ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε την απουσία Χατηνικολάου και το δελτίο εκτοξεύτηκε στο 29%.'Χαμόγελα' και στο Μαρούσι,καθώς η Μ.Χούκλη ανέβηκε στο 16%.
@Πρωτιά για τη ΝΕΤ στην prime time,γεγονός καθ'όλα αξιοσημείωτο.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είναι εμπορική ομάδα,το ματς ωστόσο έπαιζε απέναντι σε δυνατούς 'αντιπάλους'...όπως την 'Ονειροπαγίδα'. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς δεν συγκίνησε ιδιαίτερα το κοινό.Περιμέναμε επίδοση άνω του 20%,ειδικά όταν οι 'Κουκλες' βυθίστηκαν στο 13%.17άρι για τη Σίσσυ Φειδά,η εκπομπή της οποίας συνεχίζει την πολύ καλή πορεία...
Μια...πρωινάδικη παρατήρηση για το τέλος:Tα ποσοστά των Καραμεροχαριτάτων στο 15-44 είναι τα χαμηλότερα του Αντ1 στο σύνολο της ημέρας,σχεδόν σε καθημερινή βάση.Ενδεικτικά χθες σημείωσαν 12,5%,τη στιγμή που ο σταθμός άγγιξε στις υπόλοιπες ζώνες το 20,7%

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…