Ξεκαθαρίζει το τηλεοπτικό τοπίο μετά τις....μεταγραφές

@Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Nova και ΣΚΑΪ, μιας και οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εναντίον του δεύτερου για το θέμα των στιγμιότυπων της Σούπερ Λίγκας. Το κανάλι του Φαλήρου επιμένει να βγάζει εκπομπή τις Κυριακές, κάτι που η Nova θεωρεί μη θεμιτό, υποστηρίζοντας ότι, από τη στιγμή που τα στιγμιότυπα δεν προβάλλονται στο πλαίσιο ενός δελτίου ειδήσεων αλλά σε εκπομπή, πρέπει να καταβληθεί το αντίτιμο που έχει καθορίσει η Nova.
@Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον Alpha, αναφορικά με το ποιες εκπομπές θα παραμείνουν στο πρόγραμμα και ποιες όχι. Με εξαίρεση τη Μενεγάκη και τη Χατζηβασιλείου, που έχουν συμβόλαιο και συνεχίζουν, ουδείς άλλος γνωρίζει τις προθέσεις του σταθμού.
@Ενώ ο Χατζηνικολάου δεν δείχνει διατεθειμένος να επανακάμψει στο κεντρικό δελτίο του Alter αν δεν πληρωθεί τα οφειλόμενα, ο Γιώργος Τράγκας συμφώνησε με τον αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό Extra 3, όπου και θα έχει τη δική του εκπομπή, ενώ κάποιες μέρες της εβδομάδας θα δίνει το παρών στο "Αποκαλυπτικό δελτίο" του Γιάννη Παπαγιάννη.
@Δημοσιεύτηκε η μέτρηση ακροαματικότητας για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας για το διάστημα από τις 11/07/2011 ως τις 28/08/2011, καλύπτοντας τους μήνες της θερινής ραστώνης. Η κορυφή δεν κρύβει εκπλήξεις, με τον ΣΚΑΪ (11.5%) να διατηρεί την πρώτη θέση. «Κλειδώνει» τα ποσοστά του και ο ΜΕΛΩΔΙΑ που παραμένει στη δεύτερη θέση, με πρακτικά σταθερά ποσοστά. Στην 3η θέση ο ΡΥΘΜΟΣ (7,7%) με τον REAL να ακολουθεί στην ίδια θέση με τον ΛΑΜΨΗ. Μεγαλύτερες άνοδοι για τον NITRO (+1.2%) και τον SFERA (+0.9%) που πρακτικά επανακάμπτουν από τις πτώσεις της προηγούμενης μέτρησης (-0.9% και -0.8% αντίστοιχα). Αξιόλογα κέρδη καταγράφονται και για την ΕPΑ ΣΠΟΡ (+0.9%) και για τον KOSMOS (+0.8%). Στους αντίποδες μεγάλες πτώσεις για REAL FM που χάνει τη δεύτερη θέση που είχε (-1.1%), ΣΚΑΙ (-0.8%) που παραμένει ο μόνος σταθμός με διψήφια ποσοστά και -0.8% για τον ΒΗΜΑ FM. Αισθητές πτώσεις και για MAD (-0.7%), ΡΥΘΜΟ (-0.6%), NET FM (-0.6%) και ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ (-0.6%).
@Τέλος από το «Κontra Channel» για τον Τέρενς Κουίκ ο οποίος αποχώρησε από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού και πήρε μεταγραφή για το «Αποκαλυπτικό δελτίο» όπου θα εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Παπαγιάννη ως σχολιαστής.
@Πρεμιέρα με νέα εικόνα θα κάνει από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το Mega. Το Μεγάλο Κανάλι, από βδομάδα θα εκπέμπει σε μορφή 16:9, όπως συμβαίνει ήδη με το Star αλλά και με τον ΣΚΑΪ. Αρχικά, η νέα «εικόνα» θα εφαρμοστεί στις ειδήσεις, στις ενημερωτικές και στις αθλητικές εκπομπές του καναλιού, ενώ στ συνέχεια με 16:9 θα εκπέμπει και το υπόλοιπο πρόγραμμα του.
@Aποδεκατισμένο βγαίνει το πολύγλωσσο πρόγραμμα της Φωνής της Ελλάδας στα βραχέα τους τελευταίους μήνες. Στο θερινό πρόγραμμα, το οποίο ισχύει από το Μάρτιο και θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο, βγαίνουν στον αέρα 4 ξενόγλωσσες εκπομπές διάρκειας 3 ωρών ημερησίως, μόνο στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά και τα ρώσικα. Κατά συνέπεια μεταδίδονται προγράμματα σε 2 γλώσσες λιγότερες από το προηγούμενο εξάμηνο, οπότε και έβγαιναν στον αέρα επίσης άλλες δύο εκπομπές στα αλβανικά και τα ιταλικά, διαμορφώνοντας ένα καθημερινό ξενόγλωσσο πρόγραμμα διάρκειας 5 ωρών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…