Αρωμα ΔΕΘ και αποκαλύψεις Σαμαρά στον Κυριακάτικο Τύπο

@ΤΟ άρωμα της ΔΕΘ αναδύεται με οικονομικό χρώμα στον Κυριακάτικο τύπο όπως αναφέρει το http://www.greekmme.gr/ όπου οι αγανακτισμένοι πολίτες πλέον δίνουν τον ρυθμό με τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα. Πιο αναλυτικά το 'Πρώτο Θέμα' τιτλοφορεί το κύριο άρθρο της ότι "Κυβέρνηση και Ε.Ε. λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο-Γκάλοπο Alco με 76% δεν έχω και δεν πληρώνω κανενα νέο φόρο ενω το 75% των νέων θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα- Στις 4,6 μονάδες η υπεροχή της Ν.Δ. από το ΠΑΣΟΚ" και τα σχόλια δικά σας. Η 'Real News' στο ίδιο μοτίβο αναφέρει στο κεντρικό προωτσέλιδο ότι "Κλιμακώνονται οι πιέσεις προς την Αθήνα-Απειλές αποβολής και Πάρτε μέτρα αν θέλετε ευρώ- Νέα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη διοχετεύουν τις τελευταίες ημέρες στελέχη Κυβερνήσεων Γερμανίας και Γαλλίας..."
'Ελεύθερος Τύπος' προβάλλει αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι "Εγώ δεν είμαι Παπανδρέου άλλα να λέω και άλλα να κάνω- Ετσι θα κυβερνήσω- Εχουμε αξιόπιστο σχέδιο επαναδιαπραγμάτευσης- Μειώνουμε άμεσα την φορολογία στις επιχειρήσεις..." Το 'Παρον της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Πιέζει η τρόικα γιατί βλέπει ότι δεν περπατάει τίποτα...Σκηνικό συγκυβέρνησης αφού οι μισοί σκέφτονται να αποδράσουν για να γλυτώσουν από τις ευθύνες που θα τους αποδοθούν- Φόβοι από το Μαξίμου ότι δεν θα ψηφιστεί από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ η νέα δανειακή σύμβαση στην Βουλή....'
@Η 'Καθημερινή' αναφέρει ότι "Οι απολύσεις δοκιμάζουν την Κυβέρνηση-Τι κρύβεται πίσω από την ρήξη με την τρόικα- Επιχειρείται επαδιαπραγμάτευση με τους εταίρους" Η εφημερίδα επίσης ασχολείται με πολιτική αρθοργραφία για τις πρόσφατες εξελίξεις. Το 'Εθνος της Κυριακής' πρσοθέτει ότι "Στην κόψη του ξυραφιού ακροβατούν Κυβέρνηση και χώρα- Ρώσικη ρουλέτα με εκλογές, τρόικα αλλά και έκτη δόση- Στον..αέρα το δάνειο αν δεν γίνουν όλα σε 10 ημέρες-Απολύσεις τώρα στο Δημόσιο απαιτούν οι δανειστές μας..."
@Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει στο κεντρικό της θέμα ότι "Νέα τρύπα 5,7 δις ευρώ στους Προυπολογισμούς του 2011 και 2012-10 κίτρινες κάρτες μας έδειξε η Τρόικα- Ποιά ήταν και πως εκδιώχθηκε η επικεφαλής του Γραφείου Προυπολογισμού της Βουλής-Για πωλήσεις στο Δημόσιο, πωλητήρια εξπρές και ψαλίδι σε συντάξεις και εργασιακά". Το 'Βήμα της Κυριακής' υπογραμμίζει με την σειρά του ότι "Ολο το δραματικό παρασκήνιο σύγκρουσης με την τρόικα-Η Ελλάδα στο όριο μεταξύ νέων μέτρων, εκλογών και χρεωκοπίας-50.000 δημοσίους υπαλλήλους σε εφεδρεία ζητούν τώρα οι δανειστές μας..." Τέλος το 'Αρθρο' καταλήγει ότι "Ενα βήμα πριν την πτώχευση απο την ανεπάρκεια του πολιτικού προσωπικού-Κατώτεροι των περιστάσεων- Κυβέρνηση και αντιπολίτευση αρνούνται την πραγματικότητα και οδηγούν την χώρα στον γκρεμό...."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…