Τα ΟΧΙ της τηλεόρασης και των συγχωνεύσεων..

@Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας έξω από τον σταθμό 902 (στην πίσω πλευρά του μεγάλου κτιρίου-έδρας του ΚΚΕ, στην οδό Κηφισού -κάτω από τη Λεωφόρο Ηρακλείου) με πρωτοβουλία της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) και των απολυμένων του 902. Είναι αυτό που λέμε όταν κάποιοι μιλούν για ανεργια το πράττουν κιόλας από τα κανάλια τους...
@Πριν από λίγες εβδομάδες σχολιάσαμε τη μίζερη διάθεση της ΕΡΤ να...κατέβει στο γήπεδο των μεγάλων αθλητικών γεγονότων με μηδαμινό budget και δυναμικό.Αν και μιλάμε για τον πλέον νευραλγικό τομέα-που θα μπορούσε να δώσει πλεονέκτημα στην κρατική εν μέσω επαναλήψεων-η εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης είναι απογοητευτική.Τι να πρωτοσημειώσουμε,τις άστοχες μεταδόσεις των δημοσιογράφων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.
@Όσο περνά ο καιρός τόσο οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αγχώνονται για το νέο τους project, που ακούει στο όνομα Dancing On Ice. Αιτία, οι απανωτές αρνήσεις που έχουν εισπράξει από τους εγχώριους celebrities, που φοβούνται να δοκιμάσουν να ισορροπήσουν πάνω στα παγοπέδιλά τους για 60 δευτερόλεπτα, όσο θα διαρκεί δηλαδή η χορογραφία.
@ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το TV Θεσσαλονίκη, καθώς το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο τιμώρησε το κανάλι για τη μη αποστολή ζητηθείσας ροής προγράμματος. Αλλαγή για το προφίλ τόσο του τηλεοπτικού σταθμού Europe One όσο και του ραδιοφωνικού σταθμού Flash Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες μας λένε ότι σύντομα θα εκπέμπουν με αμιγώς αθλητικό πρόγραμμα.
@Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ απευθύνει κάλεσμα σε όλους όσοι εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης να βρεθούν στη συμπρωτεύουσα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο των εγκαινίων της ΔΕΘ και να διαδηλώσουν το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρίου ενάντια “στο ανάλγητο πρόγραμμα περικοπών μισθών, συντάξεων, μεταφοράς περισσότερων φορολογικών βαρών στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων που έχουν νομοθετηθεί και προωθούνται με το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο”.
@Στο πλαίσιο της ημερήσιας διάταξης, στη συνεδρίαση της 31ης Αυγούστου 201, ο πρόεδρος του Π.Σ., κ. Παναγιώτης Πλακεντάς, έδωσε το λόγο στον εισηγητή του θέματος, Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Δακή, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα είπε τα εξής:
"Πριν από μερικές ημέρες, στις 18.08.11, ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κο Μόσιαλο το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ. Ανάμεσα στα άλλα προβλέπεται και η αναδιάρθρωση των Περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ.
Το ανακοινωθέν σχέδιο προβλέπει την συνένωση της ΕΡΑ Ιωαννίνων με τους δύο Σταθμούς της Δ. Μακεδονίας ( ΕΡΑ Κοζάνης και την ΕΡΑ Φλώρινας ) σε ένα σταθμό την: «ΕΡΑ Ηπείρου - Δ. Μακεδονίας». Σε περίπτωση που η ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ και η ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ενταχθούν στο ίδιο πλαίσιο προγράμματος με την ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, και επιλεγούν τα Γιάννενα ως έδρα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα είναι η μοναδική Καλλικρατική Περιφέρεια στον ελλαδικό χώρο που δεν θα διαθέτει πλέον δικό της δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…