Alter media σε εποχές με τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς

@Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης σε ιστολόγιο για το μεγάλο θέμα των ημερών:
Πολλοί είναι αυτοί που σήμερα, δικαιολογημένα ενδεχομένως, συνδέουν την αντιπολιτευτική στάση του Alter με τον Γιαννίκο. Θεωρούν δηλαδή ότι ο Γιαννίκος έπεσε θύμα την εκδικητικότητας του Γ. Παπανδρέου ο οποίος πρόσφατα σε ομιλία του στην.Κ.Ο. του κόμματός του, είχε φωτογραφίσει το Alter για χρέη προς το Δημόσιο. Αυτά γράφουν όσοι πραγματικά δεν γνωρίζουν τον Γιαννίκο.
Γιατί όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν και μάλιστα πολύ καλά, ότι ο Γιαννίκος δεν έχει ιδεολογία. Δεν έχει πολιτική στρατηγική και δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το κέρδος. Ποτέ δεν συγκρούστηκε με κυβερνήσεις και με πρωθυπουργούς. Πάντοτε προσπαθούσε να τα έχει καλά μαζί τους και πάντοτε προσπαθούσε τα προβλήματά του να τα λύνει μέσα από συμβιβασμούς και όχι από συγκρούσεις. Ο Χατζηνικολάου ήταν αυτός που καθόριζε τη γραμμή του δελτίου ειδήσεων. Και δεν άφηνε κανέναν να μπαίνει στα πόδια του, εφαρμόζοντας κατά γράμμα αυτό που του επιβάλλει ο κώδικας δεοντολογίας της Ένωσης Συντακτών.
@Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και πιο συγκεκριμένα το εργαστήριo Λιμενικών έργων βράβευσε σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου τον ΣΚΑΪ για τη δράση «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, ομορφαίνουμε την Ελλάδα». H δράση «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, ομορφαίνουμε την Ελλάδα» έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούνιο και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα να πραγματοποιείται σε όλους τους νομούς και τις Περιφέρειες της χώρας. Έως τώρα έχουν γίνει εθελοντικοί καθαρισμοί σε 115 περιοχές, σε ακτές, άλση, πλατείες, δάση και όχθες ποταμών. Έχουν λάβει μέρος πάνω από 230 δήμοι, φορείς και περιβαλλοντικές οργανώσεις και οι δράσεις έχουν στηριχτεί από 30 περιφερειακούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα.
συνέλευση των εργαζόμενων στη Χ.Κ Τεγόπουλος και στη Φωτοεκδοτική, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011, αποφάσισε με ψήφους 160 υπέρ, 7 κατά και 6 λευκά, να ζητήσει από τα σωματεία να κηρύξουν τριήμερη απεργία την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο (1/2/3-12-2011), ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Αύγουστο.
@Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ καταδικάζουν τα «τυφλά» κυβερνητικά χτυπήματα μέσω των δυνάμεων καταστολής, που έχουν σκοπό να κάμψουν τη δράση και το ηθικό των εργαζομένων στη ΔΕΗ, αλλά και όλων των πολιτών, θεσμικών και μή. Η ΠΟΣΠΕΡΤ μαζί με όλες τις άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς, δίνει τη δική της μάχη. Συμπαραστέκεται με όλες τις δυνάμεις της, στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ ενάντια στην καταστροφική πολιτική.
@Σε εξάωρη στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στα δημόσια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μετά τη σχετική απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.). Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Ο.Ε.ΣΥ, οι δημοσιογράφοι θα απέχουν από την εργασία τους από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00, διαμαρτυρόμενοι για την υπαγωγή τους στο καθεστώς εφεδρείας και το ενιαίο μισθολόγιο, καταγγέλοντας την «καταστρατήγηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας».
«Εξάντας» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 22.00, με το ντοκιμαντέρ «29 Μέρες». Ο Γιώργος Αυγερόπουλος, λίγους μήνες μετά τα γεγονότα που σημάδεψαν την Τυνησία, επιστρέφει στις ρίζες της «Αραβικής Άνοιξης». Μέσα από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των πρωταγωνιστών, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει το πλούσιο αρχείο που διέσωσαν οι ίδιοι από την περίοδο της εξέγερσης και καταγράφει το χρονικό των 29 ημερών που άλλαξαν την ιστορία.
@Το Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Νοεμβρίου, η ΝΕΤ είναι παρούσα στα αθλητικά γεγονότα του Πρωταθλήματος Α1 Μπάσκετ και της Superleague. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 19.00 η ΝΕΤ θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα μπάσκετ της 6ης αγωνιστικής "Oλυμπιακός- Κολοσσός" από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου.
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η αναμέτρηση των ομάδων μπάσκετ "Καβάλα- Παναθηναϊκός" θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ, στις 17.00. Η περιγραφή είναι του Γιώργου Τραπεζανίδη.
Στις 19.30, παρακολουθείστε ζωντανά το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Superleague "Skoda Ξάνθη- Ατρόμητος" από το γήπεδο της Ξάνθης, SKODA Ξάνθη Arena. Tον αγώνα θα περιγράψει ο Παναγιώτης Μπλέτσος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα έχουν οι Γιώργος Μίνος και Τάσος Πακλατζής. Λίγο νωρίτερα, στις 19.15, θα προηγηθεί το pre-game του αγώνα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…