Κόντρες για τα σπορ και στην μέση η Eurovision..

@Με παρέμβασή του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» του Σκάι, εχθές το βράδυ έψεξε (για να το πούμε κομψά) τον παρουσιαστή Κυριάκο Θωμαίδη, λέγοντας του ότι ο όμιλος Αλαφούζου μεροληπτεί υπέρ του Παναθηναϊκού. Μάλιστα για να στηρίξει το επιχείρημά του, ανέφερε ότι ο κ. Αλαφούζος ήταν μέλος της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης προ τριετίας. Επιπλέον κατήγγειλε τον παρουσιαστή για αντιδεοντολογική συμπεριφορά με παραδείγματα λεγομένων του σε προηγούμενες εκπομπές του. Ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις αιτιάσεις του κ. Μώραλη και προσπάθησε να κλείσει την τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να περάσει στον επόμενο καλεσμένο!
@Εργαζόμενοι της ΕΡΤ εισέβαλαν και πάλι- όπως και την περασμένη εβδομάδα- στην αίθουσα στην οποία συνεδριάζει το Δ.Σ.της εταιρείας και μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν στον χώρο με στόχο να παρεμποδίσουν τα μέλη του Δ.Σ. να εγκρίνουν τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΡΤ.
@Την ώρα που το θέμα «μέσα ή έξω από την ευρωζώνη» μονοπωλεί το ενδιαφέρον εντός κι εκτός Ελλάδας, η ΕΡΤ έχει τον δικό της καημό, να λύσει τον γόρδιο δεσμό για τη συμμετοχή ή μη στη φετινή Eurovision. Δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας και του επικοινωνιακού κόστους που αναμένεται να έχει για την κριτική τηλεόραση, η απόφαση να συμμετάσχει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, η διοίκηση της ΕΡΤ αναζητά άλλα μονοπάτια, ζητώντας τη συμμετοχή ιδιωτών που θα δεχτούν να βάλουν το χέρι στη τσέπη και να συνεισφέρουν στο κόστος της ελληνικής συμμετοχής.
Ήταν μια βραδιά εκπλήξεων απόψε!» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, αποχαιρετώντας λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Τρίτης το κοινό και τους τηλεθεατές του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ανάμεσα στις εκπλήξεις του επεισοδίου, καθώς υποδυόμενη τον εαυτό της έκανε μια γκεστ εμφάνιση πλάι στον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Γερασιμίδου.
Η 42χρονη παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, αυτή τη φορά όχι ως θεατής στο κοινό αλλά πάνω στη σκηνή. Σύμφωνα με το σενάριο, χτυπώντας το κουδούνι εισέβαλε στο σπίτι όπου μένει το ζευγάρι Μήτσου (Λ. Λαζόπουλος) - Ελένης (Ελ. Γερασιμίδου) με αφορμή μία έρευνα της εκπομπής της για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων.
@Αλλαγή συχνότητας για την Ε.ΡΑ. Ηρακλείου, η οποία μετακινήθηκε πλέον στην συχνότητα που είχε προβλεφθεί για το ραδιοφωνικό σταθμό της Βουλής. Ο πομπός της τοπικής Ε.ΡΑ. εκπέμπει από τις αρχές Νοέμβρη στους 105.6 με κέντρο εκπομπής τον Αχεντριά. Η μετακίνηση φυσικό είναι να δημιουργήσει απορίες για το τι συνέβη στη συχνότητα των 105 μεγακύκλων, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που προϋπήρχαν. Όπως μαθαίνουμε από το Hellas TV Radio blog, το ραδιόφωνο των σπουδαστών του ΤΕΙ Ηρακλείου Studio FM 1 105.4 αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα με την εκπομπή του. Πιθανότατα έχει τεθεί εκτός λειτουργίας καθώς βρίσκεται εκτός αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα -ενδεχομένως δεν υπάρχουν χρήματα για αγορά νέου πομπού ή επισκευή του παλιού. Η εγκατάσταση της Ε.ΡΑ. σε απόσταση 0.2 MHz δημιουργεί προφανώς επιπλέον πρόβλημα. Αντίστοιχο πρόβλημα αναμένεται να δημιουργηθεί για το ραδιοφωνικό σταθμό Music Club, που εκπέμπει στους 105.8. Ωστόσο ο συντάκτης του άρθρου επισημαίνει ότι υπάρχουν περιθώρια μετακίνησης πχ. στους 105.9.
@Πρώτος στο σύνολο τηλεθέασης βγήκε ο Γιώργος Παπαδάκης για χθες Δευτέρα, 21/11/2011.Στα νεανικά κοινά τώρα, πρώτη βγήκε η «Πρωινή Μελέτη».
Αναλυτικά, το ραβασάκι της AGB έδειξε τα εξής:
Στο σύνολο:
«Πρωινό ΑΝΤ1»: 32,6%
«Κοινωνία Ώρα Mega»: 20,9%
«Πρωινή Μελέτη»: 13%
«Πρωινή Ενημέρωση»: 12,7%
«Πρώτη Γραμμή»: 11,2%

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…