Στο κενό η προσπάθεια Κουρή για αναστολή της επίσχεσης στο Alter

@Μετά τις διαβεβαιώσεις του διευθυντή του σταθμού ότι δεν υπάρχουν φθορές. Ένταση επικράτησε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, όπου εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν εκπέμπει πρόγραμμα, με την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Περιστερίου στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Πριν από λίγο ο διοικητής του Α.Τ Περιστερίου αποχώρησε από το ALTER, ύστερα από διαβεβαίωση του διευθυντή του σταθμού Β. Κοσμόπουλου ότι δεν υπάρχουν φθορές και υλικές ζημιές στο κτίριο. Παράλληλα διευκρίνισε ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο ALTER για περιφρούρηση της επίσχεσης εργασίας στην οποία έχουν προχωρήσει προκειμένου να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.
@Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε ο μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, κ. Kουρής για παράνομη βία και παρεμπόδιση λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού. Στην αναφορά ο επιχειρηματίας αναφέρει πως οι εργαζόμενοι που παραμένουν στο χώρο του σταθμού έως ότου πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους και έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, έχουν προχωρήσει σε αυτόφωρα αδικήματα. Αμέσως μετά τη μηνυτήρια αναφορά στο θέμα παρενέβη η Εισαγγελέας, Ελένη Ράϊκου, η οποία έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση και έτσι έφθασε έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό περιπολικό με τον διοικητή του ΑΤ Περιστερίου.
@Την μία εμφανίζεται ως μη νομικά αρμόδιος και την άλλη ως νομικά αρμόδιος ο κ. Γ. Κουρής για τα τεκταινόμενα στον Τ/Σ Alter. Σήμερα λοιπόν είπε να εντυπωσιάσει με ένα νομικό «πυροτέχνημα» κινεζικής προελεύσεως, όπως μάθαμε, ότι δήθεν οι εργαζόμενοί του κάνουν κατάληψη και δεν αφήνουν αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν επίσχεση να προσέλθουν στην εργασία τους κανονικά. Για αρχή, αυτοί είναι ελάχιστοι και όποτε επιθυμούν, όπως και οποιοσδήποτε άλλος, όπως ενημερωνόμαστε από τους εργαζομένους του Alter, περνάει ελεύθερα στον χώρο εργασίας του, χωρίς να του πει κανείς το παραμικρό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…