Μουσικά νέα και καρφώματα με απεργίες στα ραδιόφωνα

@Tο πρώτο μουσικό κανάλι της Κύπρου, NRG TV, φέρνει νέα πνοή στην κυπριακή τηλεόραση μέσω της αποκλειστικής μετάδοσης περιεχομένου του MTV. Το ΝRG TV θα μεταδίδει σε αποκλειστικότητα περισσότερες από 8 ώρες την ημέρα πρόγραμμα του MTV, το οποίο θα περιλαμβάνει μεγάλο μέρος των ξένων σειρών του MTV International, παραγωγές του Ελληνικού MTV, μετάδοση όλων των βραβείων του MTV και πολλά άλλα, καθιστώντας έτσι το NRG το απόλυτο νεανικό και ψυχαγωγικό κανάλι στην Κύπρο...
@Είναι τουλάχιστον άδικο και νομικά κολάσιμο ...να κατηγοριοποιούνται οι άνεργοί μας από τον κύριο Βενιζέλο, με στόχο να μην εξαιρεθεί κανείς... από τη πληρωμή της κάθε είδους έκτακτης εισφοράς του κράτους ! Με αφορμή τα όσα έχουν γίνει γνωστά... περί "εξαιρέσεων" των ανέργων... θέλω να υπενθυμίσω ότι "άνεργος" θεωρείται... οποιοσδήποτε είναι χωρίς εργασία όπου και αν είναι ασφαλισμένος είτε παίρνει επίδομα ανεργίας είτε όχι και για οποιαδήποτε περίοδο. ! Επίσης άνεργος δεν είναι μόνο ο ασφαλισμένος του ΟΑΕΔ αφού λειτουργούν και άλλα ταμεία...ακόμα... όπως π.χ.το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ όπου δέν γίνονται δεκτές από τις εφορίες οι βεβαιώσεις του, αφού με την διευκρινιστική εγκύκλιο του Βενιζέλου γίνονται ρυθμίσεις ακαταλαβίστικες και υπό προϋποθέσεις για τους ανέργους του και μόνον για το ΕΤΑΚ ! λες και ό άνεργος έχει χρήματα για την έκτακτη εισφορά και δέν τα καταβάλλει..
@Σε ανακοίνωσή τους, τα μέλη της ΕΤΕΡ καλούν αύριο, Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου όλους τους συναδέλφους τους να δώσουν το ηχηρό «παρών» στη διαδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικοί Υπάλληλοι που εργαζόμαστε στα ΜΜΕ, αύριο Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12.00 το μεσημέρι διαδηλώνουμε έξω από το υπουργείο εργασίας (Σταδίου 29).
Απαιτούμε από τον υπουργό εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης
-Να ληφθούν επειγόντως μέτρα για την προστασία των απλήρωτων εργαζομένων και να θεσμοθετηθούν ουσιαστικές ρυθμίσεις υπέρ των ανέργων, των οποίων ο αριθμός αυξάνεται δραματικά.
- Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι εργοδότες που εισφοροδιαφεύγουν και, σε σύμπνοια με τους κυβερνώντες, σπρώχνουν τα ταμεία στη διάλυση.
- Να σταματήσει η οικονομική ομηρία των συναδέλφων μας του δημοτικού ραδιοσταθμού ΞΕΝΙΟΣ που επί 15 μήνες παραμένουν απλήρωτοι.
- Να μπει τέλος στην αδήλωτη, ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία των μισθωτών φοιτητών, που, με το πρόσχημα της μαθητείας, δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας.
@Ξεκίνησε λοιπόν το φιλόδοξο "Master Chef Junior" στο Μεγάλο κανάλι. Και ναι, έφθασε η στιγμή το MEGA να δείξει το "βαμπιρικό" του χαρακτήρα. Έβαλε μικρά παιδιά στον ανταγωνισμό να παλευόυν με το χοιρινό και τό μοσχάρι, απλά για να φέρει νούμερακια και λεφτουδάκια στη τσέπη τους. 'Οχι δεν είμαι υπερβολικός καθώς θεωρώ απαίσιο να...
χρησιμοποιούνται αθώα προσωπάκια για το συμφέρον κάποιων. Πόσα παιδάκια που παρακολουθούν το πρόγραμμα όμως θα δοκιμάζουν κάτι ανάλογο σπίτι τους, βάζοντας σε κίνδυνο τον εαυτό τους; Μα είδα και τη Μαρία Μπεκατώρου πιο grande από ποτέ που πρίν χρόνια δεν την ήξεραν εκεί στο MEGA, αλλά έφθασε η στιγμή να την "ρουφήξουν" και αυτή μετά τα περσυνά στο show τραγουδιού. Το φανταζόταν αλήθεια ποτέ κανείς αυτό;

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…