ΕΣΗΕΑ με απεργίες και εορταστικό κλίμα με δόσεις...

@Στις 17 Φεβρουαρίου του 2012 συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση της «Ελεύθερης Τηλεόρασης», με κεντρικό θέμα την εκλογή του νέου Δ.Σ. για το Alter.Στις 6 Δεκεμβρίου 2011 ο Κωνσταντίνος Γιαννίκος ανακοίνωσε στο Δ.Σ. την παραίτησή του από πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος, καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Το διοικητικό συμβούλιο απέρριψε την παραίτησή του.
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αντιδρώντας σ την επιβολή του καθεστώτος της εργασιακής εφεδρείας και του ενιαίου μισθολογίου, καθώς επίσης και στην καταστρατήγηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας των εργαζομένων δημοσιογράφων, που εργάζονται σε όλους τους τομείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και στην δημοτική ραδιοφωνία και της με αυτόν τον τρόπο χειραγώγησης της ενημέρωσης κηρύσσει, κατ’ εντολή και εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης, 3ωρη στάση εργασίας για σήμερα Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 και ώρες 14.00-17.00 όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στο Δημόσιο, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, την ΕΡΤ, το Κανάλι της Βουλής, τον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος και τους Δημοτικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς.
@Τουλάχιστον 106 δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν το 2011 σε 39 χώρες του κόσμου, δηλαδή περίπου δύο κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Presse Emblem Campagne που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Οι ταραχές που συνόδευσαν την "Αραβική ’νοιξη" σε πολλές χώρες του αραβικού κόσμου συνδέονται με τουλάχιστον 20 θανάτους δημοσιογράφων.
@Αναστάτωση επικράτησε από το νωρίς το απόγευμα στο “Έθνος” όταν ο ίδιος ο Φώτης Μπόμπολας ανακοίνωσε νέα οριζόντια μείωση στις αποδοχές όλων των εφημερίδων. Στις συνελεύσεις που έγιναν το απόγευμα, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν πως δεν θα υπογράψουν τη νέα μείωση και ζητούν να γίνουν διαπραγματεύσεις με τα σωματεία. Αναμένονται τα ψηφίσματα των συνελεύσεων...
@Το ΣΚΑΪ υποδέχεται τα Χριστούγεννα με άκρως γιορτινό πρόγραμμα. Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, υποδέχεται την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τους Imam Baildi και την Σοφία Κουρτίδου, με τον Πάνο Μουζουράκη στο τιμόνι της παρουσίασης. Μια ακόμα ξεχωριστή μουσική συνάντηση στη σκηνή του Αmstel live! Η Ελεονόρα Ζουγανέλη σε μια εμφάνιση διαφορετική, ερμηνεύει τραγούδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Η τραγουδίστρια μιλάει για τις εμφανίσεις της, τα σχέδια της, και τραγουδούν με τον Πάνο Μουζουράκη μόνο για τους φίλους του Αmstel live ! Το πρόγραμμα για τις 25 Δεκεμρίου στο ΣΚΑΪ έχει ως εξής: 10.30 Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ, 14.30 ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ, 15.00 ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, 21.30 ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ-SPECIAL.
@Παραδοσιακά κάθε τηλεοπτική σεζόν τα κανάλια στις γιορτές ανέστελλαν τον προγραμματισμό τους και έβγαζαν στον αέρα επαναλήψεις. Φέτος όμως το Mega θα δείξει… κανονικό πρόγραμμα. Οι καθυστερημένες πρεμιέρες οδήγησαν το Μεγάλο Κανάλι σε αυτή την απόφαση. Έτσι το κοινό θα δει νέα επεισόδια των αγαπημένων του σειρών και εκπομπών, όπως θα έβλεπε κανονικά σε κάθε άλλη μέρα του χρόνου που δεν είναι γιορτινή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…