Παρουσιαστές φεύγουν για εξωτερικό και το Kontra αλλάζει...

@Την ανανέωση όλων των συμβάσεων εργασίας (700 συνολικά) αποφάσισε να ζητήσει από τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών η διοίκηση της ΕΡΤ. Οι πρώτες λήξεις, ωστόσο, των συμβάσεων παρουσιαστών έχουν ήδη δημιουργήσει μείζον πρόβλημα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Ο τραγέλαφος καταδεικνύεται και από το ότι, ενώ σταμάτησαν την περασμένη εβδομάδα οι καθημερινές εκπομπές της Μπήλιως Τσουκαλά και του Γιώργου Αμυρά επειδή έληξαν οι δικές τους συμβάσεις, οι συμβασιούχοι συντελεστές των εκπομπών τους παραμένουν, αλλά χωρίς αντικείμενο, στην ΕΡΤ! Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις τρεις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές μέσα στον Δεκέμβριο, καθώς λήγουν οι συμβάσεις του Κώστα Αρβανίτη, της Μαρίας Σαράφογλου και του Τάκη Σπηλιόπουλου. Οι συμβασιούχοι δημοσιογράφοι επίσης θα μείνουν χωρίς εργασία αν δεν συνεχιστούν οι εκπομπές αυτές με άλλα πρόσωπα. 'Παρόν'.
@Βόμβα μεγατόνων στον ΑΝΤ1. Παρελθόν από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του σταθμού αποτελεί η έμπειρη και αγαπημένη παρουσιάστρια, Γιώτα Μιχαλοπούλου, η οποία χθες ανακοίνωσε ότι ήταν το τελευταίο της δελτίο που παρουσίασε στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η έμπειρη και αγαπημένη παρουσιάστρια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece ανακοίνωσε την απόφασή της να παραιτηθεί λόγω μετακόμισης... στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ!
@Τέσσερις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης βάζουν λουκέτο μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Το τελευταίο αντίο μας λένε οι: Γιώργος Αμυράς και Ράνια Τσιτσιμπίκου από το «Μένουμε Ελλάδα», Μπήλιω Τσουκαλά από το «Εχει γούστο», Κώστας Αρβανίτης από την «Πρωινή ενημέρωση» και η Μαρία Σαράφογλου από το «Συμβαίνει τώρα».
@Μετά από τρία χρόνια έρευνας σε ολόκληρο τον κόσμο και καταγραφής των κυριοτέρων πτυχών της οικονομικής κρίσης, ο δημοσιογράφος ολοκλήρωσε το βιβλίο του, το οποίο, όπως λέει δεν είναι μία απλή καταγραφή, αλλά κάτι πολύ περισσότερο: «Εχει μέσα πολλές ημερομηνίες, πολλούς τόπους, πολλές συνεντεύξεις, αλλά δεν είναι μια απλή καταγραφή είναι το κατακάθι, είναι αυτό που μου άφησε το μακρύ ταξίδι μου στην δυστυχία των ανθρώπων, στην δυστυχία της οικονομίας, στην ελπίδα και την απογοήτευση».
Το βιβλίο παρουσιάστηκε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας, όπου ανάμεσα σε πολλούς άλλους παραβρέθηκε και ο συνάδελφός του και φίλος του Σταύρος Θεοδωράκης, που ανέφερε: «Το βρήκα σαν ένα συναρπαστικό αφήγημα της κατάστασης που ζούμε τα τελευταία χρόνια»
@Μια απλή απορία της Αθηναϊδος Νέγκα, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή παρεξήγηση ανάμεσα σ' εκείνη και το Νίκο Χατζηνικολάου. Όλα ξεκίνησαν όταν η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην κριτής του “Just the Two of Us”, αναρωτήθηκε μέσω Twitter: «Ο Χατζηνικολάου είναι ο πιο ευγενικός twitter της γης… Απαντάει σ΄όλους… όλους! Του στέλνω να δούμε… “Καλημέρα και καλή εβδομάδα κύριε Χατζηνικολάου. Είστε ο πιο ευγενής έλληνας twitter”», του πόσταρε
@Από σήμερα το KONTRA CHANNEL θα εκπέμψει ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Κόντρα σε όλους και σε όλα». Με νέες μαχητικές εκπομπές την στιγμή που ο κόσμος βιώνει οικονομικά τις δυσκολότερες μέρες της μεταπολεμικής Ελλάδας.
Ο γενικός διευθυντής του καναλιού Βασίλης Ταλαμάγκας τονίζει:
«Η νέα προσπάθεια του καναλιού πέρα από το ενημερωτικό πρόγραμμα στο οποίο θα δοθεί έμφαση από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 2 το πρωί, θα
συνδυαστεί με μια σειρά παρεμβάσεων – πρωτοβουλιών του καναλιού για κατηγορίες συμπολιτών μας οι οποίες πλήττονται άμεσα από την οικονομική κρίση». Διαθέτοντας στο δυναμικό του ένα από τα σημαντικά κεφάλαια της ελληνικής Τηλεόρασης, τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Τέρενς Κουίκ, θα επιχειρήσει να καλύψει ενημερωτικά το σύνολο των απαιτητικών τηλεθεατών.
Mε το ΚΟΝΤRA θα συνεργάζεται πραγματοποιώντας δημοσκοπήσεις για τα θέματα της επικαιρότητας και η εταιρεία δημοσκοπήσεων ALCO. Από την έναρξη της λειτουργίας του το ΚΟΝTRA CHANNEL ξεχώρισε
αμέσως ταράζοντας τα νερά του τηλεοπτικού τοπίου και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις προτίμησης των τηλεθεατών που μόνο μέσω WEB TV ξεπέρασαν τις 100.000.
Σύμφωνα δε με την έρευνα που πραγματοποίησε η KΑΠΑ RESEARCH για λογαριασμό του KONTRA, το κανάλι είναι στην κορυφή των περιφερειακών καναλιών με μέση τηλεθέαση 6,1%"
@Στα δύσκολα έχουμε συνηθίσει να λέμε «Μπόρα είναι. Θα περάσει». Μία παραλλαγή αυτής της έκφρασης είναι ο τίτλος της σειράς : «Χούντα είναι. Θα περάσει;» - όπου, ωστόσο, έχει προστεθεί ένα ερωτηματικό. Στη νέα τηλεοπτική σειρά της ΝΕΤ δείτε τη συμπεριφορά του κοινωνικού σώματος, των Ελλήνων δηλαδή, σε όλη τη διάρκεια της Χούντας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…