ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ »ΤΟΥ ALTER αλήθεια;

ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΤΕΡ !!
Από Αναγνώστη
Αγαπητοί Φίλοι
Είμαι και εγώ ένας από τους εκατοντάδες απλήρωτους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ χαμηλόμισθος και όχι « ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ » και δεν ανήκω ούτε στην Αυλή του Γιαννίκου ούτε στην αυλή του Κουρή .Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρω τα χρήματα μου και να εξασφαλίσω την δουλειά μου . .
Ξεκινήσαμε έναν αγώνα να πάρουμε αυτά που μας όφειλε η διοίκηση Γιαννίκου η οποία στους υμετέρους - όπως ΤΩΡΑ ανακαλύπτουμε - είχε φτιάξει στρατιά αργόσχολων «κολλητών » ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ με χρυσούς μισθούς και με πολλά προνόμια .
Μετά τα ψέματα και την την φυγή του Γιαννίκου ήρθε ο Κουρής και προχωρήσαμε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης σε κατάληψη του σταθμού με μόνη απαίτηση να πληρωθούμε και να επιστρέψουμε στην δουλειά μας !!

Από εδώ όμως αρχίζουν « τα πανηγύρια και τα παιχνιδάκια » των Συνδικαλιστών μας . Ξαφνικά γεμίσαμε ….ΧΟΡΗΓΟΥΣ , γίναμε η φωνή του ΠΑΜΕ - αλήθεια στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ στον Περισσό που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς γιατί δεν …άνοιξε μύτη – και ταυτιστήκαμε οι χαμηλόμισθοι με τις στρατιές των χρυσοπληρωμένων του Γιαννίκου .
Περίεργα μέσα από τα blog που έστησαν « κολλητοί » του Γιαννίκου βλέπουμε μια προσπάθεια να τον βγάλουν « Αθώα Περιστερά »και ότι δε γνωρίζει τίποτα για το «έγκλημα » την στιγμή που για 10 ολόκληρα χρόνια είχε ΕΝ ΛΕΥΚΩ την διαχείριση του σταθμού και μοίραζε όπως και όπου ήθελε το « Παντεσπάνι ».
Μέσα από τις συχνότητες του ΑΛΤΕΡ βλέπουμε καθημερινά ( Λειτουργεί ακόμα ο πομπός της Πάρνηθας ) μία προσωπική επίθεση στον Κουρή λές και δεν υπήρξε ποτέ διοίκηση Γιαννίκου .
Εγώ προσωπικά όπως και όλοι οι συνάδελφοι μου γνωρίζαμε τόσα χρόνια ότι έχουμε διοίκηση Γιαννίκου .Αυτοί έδιναν επιλεκτικά όπου ήθελαν αυξήσεις , χρυσοπληρωμένες αποστολές κλ. Αυτοί είχαν το μαχαίρι και μοίραζαν το πεπόνι κατά το δοκούν .
Οι συνδικαλιστές μας όμως περιέργως το ξεχνούν …..Γιατί άραγε ; και ενώ έχουν κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με την πλευρά Κουρή ( που αν γίνει το θαύμα και πληρωθούμε …αυτός θα μας πληρώσει ) έχουν αγκαλιές και φιλιά με τα στελέχη του Γιαννίκου ( άλλωστε η καθημερινή παρουσία στο ΑΛΤΕΡ μεγαλοστελέχους του Γιαννίκου ) με προβληματίζει και σκέφτομαι ότι ίσως είναι πιθανόν να δίνει και …κατευθυντήριες γραμμές για τον …δικό μας αγώνα !!
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι προσωπικά εμένα όπως και πολλούς συναδέλφους μου με ενδιαφέρει να πληρωθώ και να ανοίξει ο σταθμός … τα « παιχνιδάκια » του Γιαννίκου και των συνδικαλιστών δεν με ενδιαφέρουν αλλά φοβάμαι ότι στο τέλος θα τα πληρώσει η δική μας πλάτη και τότε αυτοί οι κύριοι που υποτίθεται ότι μας εκπροσωπούν δεν θα ξέρουν που θα βρούν ….τρύπα να κρυφτούν για να αποφύγουν την οργή των εκατοντάδων απολυμένων του σταθμού που θα βρεθούν στον δρόμο από τα δικά τους προσωπικά παιχνιδάκια και τα παιχνίδια του « εγκληματία » Γιαννίκου !!
• Δεν γνωρίζω αν δημοσιεύσετε την επιστολή αλλά αν την δημοσιεύσετε θα ήθελα να μην αναφέρεται τα στοιχεία μου διότι οι τραμπούκοι του Γιαννίκου θα με κατασπαράξουν

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…