Η ΕΡΤ καταρρέει αλλά προσλαμβάνει και δικάζει blogs...

ΥΡΙΟ ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ALTER ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ...
@H ΕΡΤ καταρρέει από απεργίες και χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και εκείνοι προσλαμβάνουν ξανά γνωστούς και ημετέρους....Πριν από λίγη ώρα η ΕΡΤ δημοσίευσε στη Διαύγεια τη λίστα των 63 συμβασιούχων που επαναπροσλαμβάνονται στην εταιρεία Ανάμεσά τους είναι και οι 13 δημοσιογράφοι παρουσιαστές: Μπίλιω Τσουκαλά, Σταυρούλα Τσιτσιμπίκου, Μαρία Σαράφογλου, Χρήστος Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, Γιώργος Αμυράς, Φωτεινή Κλείτου, Πηνελόπη Γαβρά, Κατερίνα Ζαχαροπούλου, Λιλιάνα Αβρουσίν, Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Γιάννης Πολιτης. Η διάρκεια της σύμβασης είναι για ένα έτος και η επαναπρόσληψη γίνεται άμεσα.
@Mερικά από τα δημοφιλέστερα blogs-portals αντιμετωπίζουν μηνύσεις από την ΕΡΤ!
Η ΝΕΤ εμφανίστηκε πως υπέπεσε σε σφάλμα αναγράφοντας σε σούπερ (με μεγάλα γράμματα κάτω από την είδηση) τον τίτλο «Όλη η αλήθεια για το πέος», ενώ αυτό που μετέδωσε ήταν η φράση «Όλη η αλήθεια για το χρέος». Η ΕΡΤ, όπως αποφάσισε το ΔΣ της εταιρείας, θα στραφεί κατά των εξής 18 ιστότοπων και ιστολογίων: www.iefimerida.gr, thwgreekz.com, www.apospasma.gr, nonnews.blogspot.com, armagedonnews.blogspot.com, axinosp.blogspot. com, www.kentrinews.gr, www.parapolitika.gr, www.arxotagos.gr, www.arpaktiko.org, prezatv.blogspot.com, www.inews.gr, pamelouketo.blogspot.com, www.antinews.gr, fimotro.blogspot.com, ola-e-tipota.blogspot.com, tromaktiko.blogspot.com και www.zougla.gr και κατά των συγγραφέων των κειμένων από τα οποία η ΕΡΤ θεωρεί πως υπέστη ζημιά η εικόνα της.
Μεταξύ άλλων, η ΕΡΤ ζητάει να δοθεί εντολή στους παρόχους να γνωστοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας των υπευθύνων των σάιτ και των ιστολογίων. Ως μάρτυρες υπεράσπισης όρισε τον Βασίλη Μπίτση, γενικό διευθυντή Ενημέρωσης, και τον Γιώργο Κογιάννη, διευθυντή Ειδήσεων.
@Λόγω της γενικής απεργίας και των δυσκολιών μετακίνησης αναβάλλεται για την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση των εργαζομένων στην Χ.Κ Τεγόπουλος και στην Φωτοεκδοτική. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου εκδικάζεται στο δικαστήριο η αίτηση της Χ.Κ Τεγόπουλος για την υπαγωγή της στο άρθρο 99. Ενόψει αυτής της δικαστικής διαδικασίας στην συνέλευση θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε την θέση που θα πάρουμε...
@Χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο των κρατικών μηχανισμών, οι υπόλογοι μέτοχοι του Alter προχωράνε σε απόσυρση του καναλιού, κόβοντας το σήμα από Υμηττό και Πάρνηθα. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τη διακοπή του σήματος και σήμερα Παρασκευή βρίσκονται έξω από το υπουργείο Εργασίας για να διαμαρτυρηθούν για την ανοχή που δείχνουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στην ιδιοκτησία.
@Επεισόδια πριν λίγο έξω από το σπίτι του μεγαλομετόχου του Alter Γ. Κουρή. Εργαζόμενοι του καναλιού συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του Κουρή διαμαρτυρόμενοι για τις εξελίξεις στο σταθμό, ενώ λέγεται ότι έπεσαν αυγά και γιαούρτια.
@Ανήμερα του...Αγίου Βαλεντίνου οι ερωτευμένοι κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις 19.00-24.00!Το μενού της τηλεόρασης προσφέρει..τρυφερές στιγμές με τον Τζιμπούρ,το Μιραλάς & τον Μέσι!Στις 19.00,ο Αnt1 μεταδίδει ζωντανά την κρίσιμη μάχη του Ολυμπιακού στη Μόσχα απέναντι στη Ρουμπίν Καζάν.Ο αγώνας είναι για τη φάση των '32' του Εuropa League.Στις 21.45,το Mega μεταδίδει τον αγώνα Λεβερκούζεν-Μπαρτσελόνα,για τη φάση των '16' του Champions Legue! Λέτε να έχουμε πολύ κρεβατομουρμούρα εκείνη την ημέρα λόγω της μπάλας?!!
@

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…