Χωρίς...MEGAλους Βασιλιάδες και η πτώση των εφημερίδων

@Από τον Δεκέμβριο έχουν σταματήσει τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Mega, «Οι Βασιλιάδες» και αιτία είναι ότι δεν έχουν πληρωθεί ηθοποιοί και τεχνικοί. Το επιβεβαίωσε η Εύα Λάσκαρη όπως γράφει το star.gr που συμμετείχε ως guest, το έχουμε επαναλάβει και εμείς σε προηγούμενη ανάρτηση, λέγοντας ότι ο πρωταγωνιστής, Κώστας Κόκλας μπήκε μπροστά προκειμένου να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων και άρχισαν να το… κελαηδάνε οι ηθοποιοί της σειράς όπου σταθούν και όπου βρεθούν, ότι δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος, παρά την τεράστια επιτυχία του σίριαλ!
@Νέο διοικητικό σχήμα στον όμιλο Μέσων Β. Ρέστη (MTV, Nickelodeon, Music 89,2). Μετά τη νέα αναδιοργάνωση επικεφαλής του σχήματος, με καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου, αναλαμβάνει ο Ηλίας Βιτωράκης, με διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών τη Μαρίζα Καρακίτσου και το Γιάννη Λαμπρόπουλο, ως σύμβουλο διοίκησης.
@Νέο κύκλο… ερευνών ανοίγει σήμερα η Εισαγγελία για τα έργα και τις ημέρες της νυν διοίκησης της ΕΡΤ. Μαθαίνουμε ότι στο στόχαστρο είναι δύο μέλη του ΔΣ της εταιρίας που ανέβηκαν από την πρώτη ημέρα της… αλλαγής στην Αγία Παρασκευή και ξεχωρίζουν ανάμεσα στους υπόλοιπους για τις υψηλές τους διασυνδέσεις!
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καλεί τους εργαζόμενους στα ιδιωτικά και δημόσια Μέσα Ενημέρωσης να πάρουν μαζικά και μαχητικά μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις που οργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, στις 11 πμ στο Σύνταγμα. Καλεί τους εργαζόμενους στα Mέσα Ενημέρωσης να προβάλουν αντικειμενικά και με όλους τους δεοντολογικούς κανόνες, κάθε συγκέντρωση στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, αντιδρώντας σε κάθε απόπειρα χειραγώγησης της Ενημέρωσης από το εκδοτικό κατεστημένο.
Ιδιαίτερα η ΠΟΕΣΥ καλεί όλους τους δημοσιογράφους να δώσουν αγωνιστικό παρών, στην παλλαϊκή συγκέντρωση την Κυριακή στις 17.00, έξω από τη Βουλή. Σ’ όλες τις συγκεντρώσεις οι εργαζόμενοι στον Τύπο θα εκφράσουν την πλήρη αντίθεσή τους στα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης που έλαβε κατ’ εντολή της Τρόικας.
@Πρόταση για τετραήμερη εργασία πέφτει στο τραπέζι περί συζητήσεων των μετοχών του Mega, οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι να περικόψουν το κόστος λειτουργίας του καναλιού.
Κυκλοφορούν, επίσης, σενάρια που κυμαίνονται από ήπια έως άγρια, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε προσεχές διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα αυτού του μήνα. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι συζητήσεις για τη λήψη δανείου.
@Έστρεψαν την πλάτη τους στις εφημερίδες οι αναγνώστες. Οι μειώσεις στους μισθούς και οι ανεργία κι από την άλλη η υποστήριξη όλων των απαιτήσεων της Τρόικα είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε μια διετία να χαθούν σε σχέση με το 2010 περίπου 600.000 αναγνώστες

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…