Άρωμα Λαζόπουλου στις εκλογές και Αλαφουζο-δάνεια...

@Eντονο άρωμα... Λαζόπουλου θα έχει η κυριακάτικη εκλογική βραδιά του Alpha. O δημοφιλής καλλιτέχνης δεν θα βρίσκεται στο ίδιο στούντιο με τον Αντώνη Σρόιτερ, αλλά πιθανότατα θα βρίσκεται στο πλατό του «Αλ Τσαντίρι», απ’ όπου και θα βγαίνει στον αέρα σατιρίζοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο την όλη βραδιά. Ο Λάκης και το τσαντίρι του έχουν γίνει κομμάτι της διασκέδασής μας, για να μην πω καλύτερα της καθημερινότητάς μας.
* Ο Λάκης στο πρωτομαγιάτικο «Αλ Τσαντίρι» κατέγραψε 45,6% μέσο όρο και ανανέωσε πλέον το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για την Τρίτη 12 Ιουνίου, μιας και μεσολαβεί η περιοδεία του «Sorry, I am Greek», που θα τον κρατήσει εκτός Ελλάδος για ένα μήνα.
@Όταν οι πρώην πρώτες… κόρες των ΗΠΑ αποφασίζουν να ασχοληθούν με το ίδιο επάγγελμα τότε οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Τζίνα Μπους και Τσέλσι Κλίντον έγιναν δημοσιογράφοι στο NBC. Και παρόλο που η Τσέλσι Κλίντον έχει κάνει φοβερές σπουδές, τελικά μάλλον η Μπους έχει λάβει καλύτερα σχόλια. Η Τσέλσι Κλίντον έχει κάνει μόλις τρία ρεπορτάζ, ενώ πηγαίνει να καλύψει τα θέματα της με… την λιμουζίνα της, η οποία εννοείται ότι διαθέτει και οδηγό την ώρα που οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του καναλιού παίρνουν το μετρό.
@Με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα βρίσκεται στραμμένη ολόκληρη η Ευρώπη και όχι μόνο. Κυβερνήσεις και λαοί περιμένουν αυτό που πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί «την επόμενη πράξη του ελληνικού δράματος». Εκτός από τους 90 μόνιμους ανταποκριτές που υπάρχουν στη χώρα μας άλλοι 200 δημοσιογράφοι και 224 τεχνικοί έχουν λάβει θέσεις μάχης στη χώρα μας, σύμφωνα με την Καθημερινή.
@Μεγάλο άνοιγμα φέρεται να έχει ο ΣΚΑΪ. Οι δανειακές υποχρεώσεις προς τράπεζες του τηλεοπτικού σταθμού που ανήκει (πλειοψηφικά και διευθυντικά) στον Γιάννη Αλαφούζο ανέρχονται στα 65.000.000 ευρώ περίπου. Πέραν αυτών υπάρχουν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, και δάνεια που έχουν ληφθεί από θυγατρικές τράπεζες, που μαζί με τα 65.000.000 ευρώ φθάνουν γύρω στα 100.000.000 ευρώ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα περισσότερα από τα παραπάνω δάνεια είναι χωρίς εγγύηση. Και εδώ, αν είναι έτσι τα πράγματα, τίθεται μέγα θέμα για τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος από το κανάλι του, τον ΣΚΑΪ, και τι δεν έχει πει για τα δάνεια που έχουν πάρει άλλα κανάλια και εφημερίδες.
@Η σειρά του Γιάννη Μπέζου αν και σκίζει στους πίνακες της τηλεθέασης, πέρασε πολλά μποφόρ!
Σύμφωνα με τα δημοσιευματα οι τεχνικοί και αρκετοί από τους ηθοποιους δεν έχουν πληρωθεί ακόμα, αν και ο ηθοποιός συχνά πυκνά τα διαψεύδει όλα! Η σειρά τις περισσότερες φορές τα βράδια της Παρασκευής ήταν σε επανάληψη με αποτέλεσμα να μειωθούν τα επεισόδια από 22 σε 18 μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν.
@

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…