Συγχωνεύσεις εταιριών παραγωγής και prime time με μεγάλες αλλαγές

ια υπογραφή εκκρεμεί για τη συγχώνευση των εταιριών παραγωγής Stefi και Lynx. Ως γνωστόν οι δύο εταιρίες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα ισχυρό σχήμα στον χώρο της οπτικοακουστικής παραγωγής, προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης. Οι δύο εταιρίες με έντονη παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης τις τελευταίες δεκαετίες είχαν την ευθύνη για σημαντικές παραγωγές και σκοπεύουν να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά στην κοινή τους πορεία που αναμένεται να οριστικοποιηθεί με το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Τέλος, μεταξύ άλλων με ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε πώς θα λειτουργήσουν στη νέα εταιρία που θα προκύψει από τη συγχώνευση, οι δύο βασικές παραγωγές της Lynx, «Έρευνα» του Παύλου Τσίμα και «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, αφού εκτός όλων των άλλων αλλαγών, η έδρα της νέας εταιρίας θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Stefi. enimerwsi24
@Μπορεί η σεζόν 2011-2012 να έριξε αυλαία ,όμως, τα περισσότερα τηλε-αστέρια όχι απλά δεν έχουν φύγει για διακοπές και εξακολουθούν και βρίσκονται στην Αθήνα, αλλά κάθονται στην Αθήνα και κάθονται και σε αναμμένα κάρβουνα, μιας και δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τίποτα για το τηλεοπτικό τους μέλλον !Οπως σας έχω ξανά πει πάρα πολλές φορές, η κρίση έχει χτυπήσει και την τηλεόραση κάτω σαν το...χταπόδι, με αποτέλεσμα τίποτα να μην θεωρείται σίγουρο και κανείς δεδομένος για του χρόνου. Εξαίρεση σε αυτό τον δυσάρεστο κανόνα δεν αποτελούν ούτε οι ενημερωτικές εκπομπές του Mega.
@Πράσινο φως για την αύξηση κεφαλαίου στο Mega! Eνέκρινε, χθες, το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της “Τηλέτυπος” για τη δημόσια προσφορά νέων μετοχών με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και για την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.A.
@Ο Alpha έχει σχεδόν κλειδώσει το βραδινό πρόγραμμα του, αφού έχει εξασφαλίσει τα δύο πιο δυνατά χαρτιά του (Λαζόπουλος, Χατζηβασιλείου), που καλύπτουν τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη. Την Τετάρτη θα παρακολουθούμε το νέο κύκλο επεισοδίων του Εφιάλτης στην κουζίνα, με τον Έκτορα Μποτρίνι.
Οι υπόλοιπες τρύπες θα καλυφθούν με ξένες σειρές, αλλά και από επαναλήψεις ελληνικών σειρών.
@Συνώνυμο του καλοκαιριού είναι οι επαναλήψεις(τώρα πια και τα τούρκικα)!Έτσι,όταν η μία επανάληψη τελειώνει...έρχεται η άλλη.Χθες, η εκπομπή Κάψε το σενάριο του Λάμπρου Φισφή έριξε αυλαία και από σήμερα και κάθε μέρα(και τα Σαββατοκύριακα) στις 1:00 τα ξημερώματα θα προβάλλεται η ελληνική σειρά Η γενιά των 592 ευρώ του Λάμπρου Φισφή,σε επανάληψη.Να σας θυμίσουμε,ότι η σειρά δεν είχε και πολύ μεγάλη απήχηση στο κόσμο,αλλά γενικά είχε κερδίσει αρκετές συμπάθεις.Έτσι,ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς,η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Θοδωρής Αντωνιάδης,ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Άνδρη Θεοδότου.
@Άρχισαν τα όργανα κι εδώ. Στην Κάντζα. Η ΕΤΕΡ αποφάσισε την κήρυξη 5ήμερης απεργιακής κινητοποίησης (Σάββατο έως Πέμπτη πρωί) στον Alpha 98.9 με αιτήματα: "Την καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού. Την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας, οι οποίοι απελύθησαν επειδή δεν
δέχθηκαν μειώσεις μισθού, κατά παράβαση της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης 8/23-2-2012 του ΟΜΕΔ με αριθμ. Πρωτ. ΟΜΕΔ: 162, και Πράξη κατάθεσης στο Υπουργείο Εργασίας, 7/28-2-2012. Επιπροσθέτως ο ένας λόγω της ιδιότητός του ως συνδικαλιστικού εκπροσώπου της Ενώσεώς μας στον ραδιοσταθμό Alpha 98.9.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…