Αγωγές και πρόγραμμα με περικοπές στα κανάλια...

@Ο ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του από Νοέμβριο αλλά με σημαντικές περικοπές.Oι "Ράδιο Αρβύλα" ήταν και θα παραμείνουν στο κανάλι. Στην ίδια συχνότητα θα παραμείνει και ο Θέμος Αναστασιάδης με την εκπομπή "Όλα" .Οι εξομολογήσεις στην εκπομπή "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο θα συνεχιστούν και τη νέα σεζόν!Ο Γιώργος Παπαδάκης θα...
λέει "Καλημέρα Ελλάδα" στο Πρωινό ΑΝΤ1.Όσον αφορά στα σήριαλ, εκτός από το "Αμάρτημα της μητρός μου", δύο ακόμα τηλεοπτικές σειρές θα προστεθούν στο πρόγραμμα. Το σήριαλ "Βρικόλακες" είναι πολύ κοντά στο να εγκριθεί και να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η άλλη σειρά θα επιλεχθεί ανάμεσα από δύο προτάσεις: η πρώτη φέρει την υπογραφή του Θοδωρή Πετρόπουλου και η άλλη του Χάρη Ρώμα.Τη σκυτάλη φαίνεται ότι παίρνουν τα show που είναι και τα δυνατά χαρτιά του καναλιού: Το "Dancing with the stars" και το "Every day heroes"
@Αγωγή κατά του Mega κατέθεσε ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών, «Διόνυσος», η οποία θα εκδικαστείς στις 10 Οκτωβρίου.Tο Mega δεν καταβάλλει τα ποσά για τα πνευματικά δικαιώματα στους Έλληνες ηθοποιούς από τις επαναλήψεις των τηλεοπτικών σειρών και ανάγκασε...το Δ.Σ. του οργανισμού «Διόνυσος» να καταθέσει αγωγή κατά του καναλιού, με στόχο μέσω της δικαστικής οδού να διευθετηθεί το πρόβλημα.
@Ξεσηκωμός για τη νέα ληστεία των συντάξεων που απεργάζεται η κυβέρνηση, μεσούντος του θέρους και στο χώρο των ΜΜΕ. Με πρωτοβουλία του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ συνεδρίασαν σήμερα οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών και των Ενώσεων Συντακτών όλης της χώρας (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΠΗΤ και ΠΟΕΠΤΥΜ) στην οποία ο Πρόεδρος του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, Κώστας Τσουπαρόπουλος, ενημέρωσε μεταξύ άλλων για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που αφορούν στις περικοπές των συντάξεων.
Αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδας επαφών τόσο με τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, τους συναρμόδιους υπουργούς, όσο και με ομοσπονδίες και συνδικάτα, προκειμένου να αποτραπεί το νέο «κούρεμα» των συντάξεων.
@Πως κύλησε η εβδομάδα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης? Ας ρίξουμε μια ματιά στις εβδομαδιαίες επιδόσεις των καναλιών,σε σύνολο & 15-44...
MEGA 26,8 28,9
ANTENNA 16,3 13,8
ALPHA 7,7 9,2
STAR 9,8 11,6
NET 10,7 9,8
ET-1 3,6 3,6
ET-3 4,1 2,3
SKAI 5,4 5,0
@Μύθος ή πραγματικότητα; Είναι γεγονός ότι η νέα τηλεοπτική σεζόν θα αργήσει να ξεκινήσει! Αλλοι παράγοντες από τον χώρο των μίντια μας λένε τον Οκτώβριο, άλλοι τον Νοέμβριο. Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης είναι να έχει αρχίσει ένα τρελό γαϊτανάκι από φήμες τις οποίες ή διαδίδουν οι ίδιοι οι παρουσιαστές ή κάποιοι ιθύνοντες των καναλιών. Και αυτό ή για να γίνεται ο σχετικός ντόρος με τα ονόματα ή γιατί τα σενάρια πουλάνε πολύ και ποιος δεν θέλει τη διαφήμιση του καναλιού του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
@Την ώρα που οι Βρετανοί ξοδεύουν εκατομμύρια λίρες για τη διοργάνωση μιας παγερής τελετής έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, τη στιγμή που δαπανούν 40.000 λίρες επιπλέον επειδή κάποιος... έχασε τα κλειδιά ενός γηπέδου, η βρετανική εφημερίδα Independent επιτίθεται στην ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατηγορώντας την για αλόγιστες σπατάλες σε περίοδο κρίσης.
«Ενώ η Ελλάδα εξακολουθεί να υποφέρει με τη σοβαρή οικονομική κατάσταση που βιώνει, επίσημα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας ξοδεύουν χιλιάδες λίρες για να ένα ιδιωτικό club στο Λονδίνο. Αφού η Ελλάδα δέχθηκε δόση 130 δισεκατομμυρίων λιρών, χρησιμοποιεί δεκάδες εκατοντάδες ευρώ για να "κλείσει" ολόκληρο το Carlton Club στο Saint James», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.
@Για το εξώφυλλο του περιοδικού με τίτλο «Τζέντλεμαν και “τρελή”»
Με αγωγή τον διευθυντή του BHMagazino, Παύλο Παπαδόπουλο και τον συντάκτη, Γιώργο Νάστο, επέλεξε να «απαντήσει» ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής για το πασχαλιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού με τίτλο «Τζέντλεμαν και “τρελή”».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…