Οι φήμες...για τουρκική τηλεοπτική σεζόν και απλήρωτοι ηθοποιοί

@Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλά για την τηλεόραση και αποκαλύπτει αν και υπό ποιες συνθήκες θα ήθελε να επιστρέψει σε αυτήν, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! «Η τηλεόραση πεθαίνει. Σειρά έχει το Διαδίκτυο. Είχα κάνει προτάσεις για διαδικτυακές σειρές, γιατί είναι κάτι που με ενδιέφερε πολύ. Το Ίντερνετ δεν έχει περιορισμούς και μπορούν να σε βλέπουν όλοι οι Έλληνες, παντού. Δεν ήταν, όμως, έτοιμα ακόμη τα ελληνικά διαδικτυακά κανάλια..."
@Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόσωπο, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και διασημότητα θα είναι ο καινούριος ιδιοκτήτης του σπιτιού των Ακίνδυνων, έρχεται να εγκατασταθεί αμέσως στο άνετο διαμέρισμα μαζί με τον νεαρότατο βοηθό του...Θα κάνει πολλές αλλαγές στο σπίτι και όταν χρειαστεί
@Έντονα είναι οι φήμες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια που θέλουν το Mega να παγώνει, προς το παρόν, όλα τα γυρίσματα των σειρών για την prime time ζώνη του. Την ίδια στιγμή ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολο το σχέδιο για την προβολή του «Master Chef 2» τον Οκτώβριο.
Όπως αναφέρει το «Βήμα», η έναρξη θα γίνει με...τουρκικές σειρές και επαναλήψεις ενώ κανονικά θα μπουν στο πρόγραμμα οι ενημερωτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης.
@Διεθνής έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, έδειξε ότι τέσσερις στους πέντε καταναλωτές στη χώρα μας διαθέτουν ήδη τουλάχιστον δύο τηλεοπτικές συσκευές, παρόλα αυτά κάνουν σχέδια, ώστε τα επόμενα χρόνια να αγοράσουν μια καινούργια. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας Toshiba:
- Περίπου το 81% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα έχουν τουλάχιστον δύο τηλεοράσεις στο σπίτι τους. Περισσότερες τηλεοράσεις διαθέτουν οι καταναλωτές που έχουν υψηλότερο εισόδημα. Οι τηλεοράσεις που διαθέτουν οι Έλληνες, ανά κατηγορία προϊόντος, είναι CRT (40%), LCD (38%), LED (9%) κ.α.
@Μπορεί η ενημερωτική εκπομπή «Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ, να πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.
Όπως αναφέρει η Real life, το κανάλι της Κάντζας ψάχνει τρόπους να ανανεώσει το concept της εκπομπής. Μεταξύ των ιδεών που συζητήθηκα σε σχετικές συσκέψεις, είναι η εκπομπή να βγει εξ ολοκλήρου εκτός πλατό, δηλαδή να καταργηθεί το σκέλος με το στρογγυλό τραπέζι και τους πολιτικούς καλεσμένους
@«Λέγεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου βλέπει περισσότερο θετικά από άλλοτε την είσοδό του στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA» γράφει ο Νίκος Νικητέας στη στήλη του «Media Market» στο «Πρώτο Θέμα» και συνεχίζει «Με δεδομένο ότι η πλευρά Κουρή επιθυμεί και εύχεται μια τέτοια εξέλιξη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και ο σταθμός σύντομα να μετονομαστεί και να ενσωματωθεί στο Real group...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…