Επαναλήψεις και τούρκικα επιμένουν στην ελληνική τηλεόραση

@Που υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε την επόμενη σεζόν και τι είναι αυτό που τον προβληματίζει; Κι ενώ το καλοκαίρι προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η νέα τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει -αν και τα κανάλια σκέφτονται να την απομακρύνουν περισσότερο από κοντά μας, μετακομίζοντας πολλές πρεμιέρες στις αρχές του 2013-, δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν την τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου. Περισσότερο από όλους οι διαδικτυακοί του φίλοι στο twitter. Ένας από τους ηλεκτρονικούς του ακόλουθους ρώτησε τον γνωστό άνκορμαν: «Τι θα γίνει, θα σε δούμε σε πανελλαδικό κανάλι από Σεπτέμβρη»; Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν δίστασε να απαντήσει ανοιχτά…» Όχι. Προτιμώ την ελευθερία μου. Σκέφτομαι μήπως κάνω δελτίο στο διαδίκτυο. Θα δούμε».
@Τα κανάλια μας, πιστά στην τακτική τους, ανασύρουν τους καλοκαιρινούς μήνες από τα ντουλάπια τους ό,τι χειρότερο έχουν στα αρχεία τους και μας το σερβίρουν λες και πρόκειται για κάτι μοναδικό. Βέβαια το γεγονός, όπως το έχουμε επισημάνει ξανά, αντίκειται στην οδηγία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία οι επαναλήψεις τους καλοκαιρινούς μήνες δεν πρέπει να ξεπερνούν το 30% του προγράμματος. Δυστυχώς, όμως, ποιος έδωσε ποτέ σημασία σε οδηγίες της ΕΕ για να το κάνει τώρ
@Στην τουρκική λαίλαπα που κατακλύζει τη μικρή μας οθόνη το Star απαντά με μια πολύ γνωστή αμερικανική σειρά, που θα αρχίσει να προβάλλει αρχής γενομένης από σήμερα στις 15.45.
Πρόκειται για τη νέα καθημερινή νεανική σειρά «Privileged». Κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι η 23χρονη Μέγκαν Σμιθ, η οποία έχει μετακομίσει πρόσφατα στη Νέα Υόρκη με την ελπίδα να σταδιοδρομήσει στη δημοσιογραφία. Έχοντας σπουδάσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, είναι σίγουρη πως η πορεία της προς την κορυφή θα είναι σύντομη. Όταν όμως το σύμπαν θέλει να σε δοκιμάσει, μπορεί να σου ανατρέψει τα σχέδια μιας ζωής σε μία μόνο στιγμή... Το διαμέρισμά της κάηκε, το αφεντικό της την απέλυσε και έβαψε τα μαλλιά της σε ένα απαίσιο χρώμα. Απελπισμένη, άστεγη, άνεργη, αδέκαρη και με χάλια μαλλιά, η Μέγκαν αρχίζει να χαμογελά ξανά όταν δέχεται μια πρόταση για δουλειά στο κοσμοπολίτικο Παλμ Μπιτς ως δασκάλα των δίδυμων κληρονόμων Ρόουζ και Σέιτζ Μπέικερ.
@Το Mega στο σύνολο και ο ΑΝΤ1 στις ηλικίες 15 – 44 πρώτευσαν στα ποσοστά τηλεθέασης για το 07:00 – 10:00 της Τρίτης. Στο σύνολο τα ποσοστά ήταν:
Πρωινό Mega: 24,3%
Πρωινό ΑΝΤ1: 19,9%
Ενημέρωση στη ΝΕΤ: 14,6%
Στις ηλικίες 15 – 44 η τηλεθέαση ήταν:
Πρωινό ΑΝΤ1: 14,9%
Πρωινό Mega: 11,7%
Ενημέρωση στη ΝΕΤ: 8,2%
@H δημοφιλής νεανική σειρά αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο, μέσω των blog posts της Jenna, μιας 16χρονης «αόρατης» μαθήτριας του Λυκείου, τις χιουμοριστικές στιγμές, ανάμεσα στο ζόρι και τον ενθουσιασμό των νέων εμπειριών, που όλοι θυμόμαστε από τα χρόνια της εφηβείας.
Το «Awkward» βρίσκει την Jenna στην περίοδο της ζωής της μετά το σοβαρό ατύχημα που έπαθε και το όχι-και-τόσο-αστείο στίγμα που της άφησε. Η Jenna ζει το αιώνιο δράμα του να είσαι έφηβος! Από τη μυστική της σχέση με τον «popular guy» του σχολείου, μέχρι τον πόλεμο από τη βασίλισσα των κακών κοριτσιών και γονείς που απλά δεν καταλαβαίνουν... Όμως η τύχη τελικά χαμογελάει στην Jenna και πετυχαίνει τη θεαματική αλλαγή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο δρόμος για την υπέρβαση είναι στρωμένος με ροδοπέταλα…

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…