Ο όμορφος κόσμος της tv έγινε....παρωδία με σήριαλ

@Σε λειτουργία τέθηκε ο δικτυακός τόπος «Mαζί τα φάγαμε», όπως έκανε γνωστό μέσω twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο δικτυακός τόπος υποστηρίζει το ομώνυμο βιβλίο του πρώην υπουργού «Τα φάγαμε όλοι μαζί», το οποίο σύντομα θα κυκλοφορήσει σε e-book. Στο site καταγράφονται ιστορίες κακοδιαχείρισης πολιτικής πελατείας και διαφθοράς τόσο από την επικαιρότητα όσο και τους ίδιους τους επισκέπτες. Ο Θ. Πάγκαλος καλεί τους πολίτες να στείλουν επώνυμα, ή ανώνυμα, την ιστορία τους μέσω του δικτυακού τόπου, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα βαθμολογίας και σχολιασμού της κάθε ιστορίας.
@Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας για χθες Τετάρτη 1/08...
MEGA 23,2 21,8
ANTENNA 14,8 13,8
ALPHA 6,8 7,1
STAR 10,7 13,2
NET 9,8 8,7
ET-1 8,0 9,4
ET-3 3,6 2,5
SKAI 6,8 6,4
εκπομπή προορίζεται για το δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2013, αναμένεται να βγει στον αέρα ο «Όμορφος Κόσμος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με πολλά ακόμη προγράμματα του Mega. Υπενθυμίζεται ότι παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι για ακόμα ένα χρόνo.
@Με ποσοστό 31,7% και 11,1 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο ΑΝΤ1 τις καθημερινές, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κατέλαβε την πρώτη θέση και τον μήνα Ιούλιο, έναν ακόμη «θερμό» μήνα όσον αφορά στις πολιτικο-κοινωνικές εξελίξεις.
@Την βλέπαμε στην ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ «Συμβαίνει τώρα». Από 13 Αυγούστου όμως θα την βλέπουμε στο Mega στο πλευρό του Δημήτρη Τάκη. Ο λόγος για την Μαρία Σαράφογλου που μετά από πολλά χρόνια καριέρας στη δημόσια τηλεόραση, αλλάζει τηλεοπτική στέγη και έκανε την μεταγραφή - έκπληξη στο Mega. Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο Mega στο πλευρό του Δημήτρη Τάκη, στο πρωινό ενημερωτικό του σταθμού, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο που φεύγει διακοπές.
@H ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, η οποία ήταν υποψήφια με το ΛΑ.ΟΣ. στις τελευταίες εκλογές, μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για τους λόγους για τους οποίους ασχολήθηκε με την πολιτική. Είπε ξεκάθαρα πως η απόφασή της ήταν παρορμητική και πως προσπάθησε να μπει στη Βουλή για λάθος λόγους.
«Η δική μου εμπλοκή με την πολιτική έχει να κάνει με τη σκέψη του να βολευτώ. Συνήθως, εμείς οι άνθρωποι που είμαστε λίγο αναγνωρίσιμοι, επειδή ο κόσμος μας ξέρει, προσπαθούμε να εξαγοράσουμε τη φήμη μας. Θεωρώ πως ήταν λάθος έτσι όπως έγινε. Πήγα παρορμητικά. Θα μου πεις "Αν είχες βγει τώρα και είχες μπει στη Βουλή, θα τα έλεγες αυτά;". Πάλι θα έλεγα ότι ήταν προδοσία. Θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνουν 500 με 1.000 ευρώ στον κάθε βουλευτή, το maximum. Τότε να δεις αν θα τρέχανε, τότε να δεις πόσοι από εμάς θα ήθελαν να εξαργυρώσουν τη φήμη τους με μία καρέκλα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής FTHIS TV η ηθοποιός.
@

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…