Πάνε νέα κανάλια για λουκέτο και εφημερίδες;

@ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ τα προβλήματα στα κανάλια μετά τα λουκέτα στον 902 αλλά και σε μικρότερα στην περιφέρεια καθώς τα περισσότερα σήμερα έχουν μεν λιγότερο προσωπικό, ωστόσο εργάζονται με 4ωρες βάρδιες για μείωση του κόστους όπως συμβαίνει σε μεγάλες πόλεις. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε αναστολή λειτουργίας στο Τηλεάστυ και στη Θεσσαλονίκη μετά το λουκέτο στο ραδιόφωνο Star δημιουργεί αρνητικά δεδομένα. Φυσικά ίδιο κλίμα στις εφημερίδες με τη συρίκνωση του αναγνωστικού κοινού να βαθαίνει όλο και περισσότερο...
@Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει στον ALPHA η Αννίτα Πάνια με την εκπομπή της “SΟS” και η γνωστή τηλεκριτικός αποκαλύπτει μέσα από τη στήλη της "Μέχρι κεραίας" για ποιο λόγο η εκπομπή θα είναι ζωντανή."Για ποιον λόγο θα εκπέμπει ζωντανά το "Aννίτα SOS”; Η εκπομπή είχε σχεδιαστεί μαγνητοσκοπημένη, για το φόβο του ΕΡΣ. Κάποιοι επέβαλαν διαφορετική άποψη", έγραψε.
 @Για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Ενώ, αρχικά, είχε δημοσιευτεί ανακοίνωση που ήθελε την παρουσιάστρια να ξεκινά την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, τελικά αυτή αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου! Ωστόσο, η αναβολή δεν κράτησε μέχρι εκεί, αφού ακόμη μία ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει πως η εκπομπή "Κάθε μέρα, νέα μέρα" της Μαρίας Μπεκατώρου θα κάνει τελικά πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 11:30! Ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία αναβολή, Μαράκι!
@Το γεγονός, ότι ο AΝΤ1 κατάργησε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή έφερε πολλές ανατροπές και αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο. Όπως αναφέρει το Tvnea, το κανάλι δεν έχει εγκαταλείψει τη σκέψη του πρωινού, αφού καθημερινά εξετάζονται πιθανά ενδεχόμενα, για επιστροφή από το Γενάρη του 2013, με επικρατέστερες την Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.
@Την ώρα που η κοινωνία είναι στα όριά της, οι νέοι βρίσκονται στην ανεργία και μεταναστεύουν στο εξωτερικό, ελπίζοντας σ’ ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο μακριά από την Ελλάδα, κάποιοι προκλητικά βολεύονται με υψηλούς μισθούς στην ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, στην ΕΡΤ πρόσφατα προσελήφθησαν σκηνοθέτης με αμοιβή 4.000 € μικτά, συντονιστής 4.000 € μικτά, παρουσιαστής 3.500 € μικτά, δημοσιογράφος 3.000 € μικτά, συντονιστής ραδιοφώνου 3.500 € μικτά, σύμβουλος προγράμματος και ενημερωτικών εκπομπών 3.500 € μικτά, ειδικός σύμβουλος σε θέματα ραδιοφωνίας 3.000 € μικτά, ειδικός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής 3.000€ μικτά, ειδικός σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας 3.000€ μικτά.
@Το πλαίσιο συνεργασίας της με το EURONEWS αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει το δ.σ. της ΕΡΤ θέτοντας μάλιστα προς εξέταση στο Supervisory Board του δικτύου θέματα που άπτονται της εταιρικής δεοντολογίας, των κανόνων ανταγωνισμού και του σεβασμού της Ελληνικής Πολιτείας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κρατική ραδιοτηλεόραση, το δ.σ. της ΕΡΤ ουδέποτε προέβη σε απόφαση παραχώρησης ψηφιακής συχνότητας στο EURONEWS ή δέσμευσης για τη μετάδοση ελληνόφωνου προγράμματος δίχως τη συμμετοχή της σε αυτό. Ξεκαθαρίζει επίσης ότι ουδέποτε εξουσιοδοτήθηκαν μέλη του δ.σ., εργαζόμενοι ή άλλο πρόσωπο προκειμένου να δεσμευτεί υπέρ της δυνατότητας του EURONEWS να εκπέμπει ελληνόφωνο πρόγραμμα από επίγεια ψηφιακή συχνότητα (DTT) στην Ελλάδα ή ελληνόφωνο ειδησεογραφικό ή άλλο πρόγραμμα με αποκλειστική εκπομπή στην Ελλάδα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…