Δάνεια πολιτικών αποχρώσεων και νέα δελτία...

Ανώνυμη Εταιρία υπό την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ανακοινώνει, ότι προέβη στη σύναψη προγράμματος εκδόσεως κοινού ομολογιακού δανείου με την «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 και του Ν. 3156/2003 ως ισχύουν, επταετούς διάρκειας, καθαρού ποσού εκδόσεως Ευρώ δέκα εκατομμυρίων (€10.000.000,00). Η ονομαστική αξία (κεφαλαίου) ανέρχεται συνολικά σε Ευρώ δεκαέξι εκατομμύρια πενήντα εννέα χιλιάδες ενενήντα επτά (€16.059.097,00) και διαιρείται σε δεκαέξι εκατομμύρια πενήντα εννέα χιλιάδες ενενήντα επτά (16.059.097) κοινές, ανώνυμες ομολογίες, μηδενικού τοκομεριδίου (zero coupon), ονομαστικής αξίας ενός (1) Ευρώ εκάστης και τιμής εκδόσεως υπό το άρτιο ίσης με 0,6227 Eυρώ εκάστης. Το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της Εταιρίας.
@Το «πρωτάθλημα» των δελτίων ειδήσεων ξεκινάει, με σημαντικές αλλαγές. Η κατάργηση της ΕΡΤ ΑΕ από την κυβέρνηση και η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στην τηλεόραση, στη θέση του σχολιαστή, στο νέο δελτίο ειδήσεων του Star Channel, από τις 16 Σεπτεμβρίου, διαμορφώνουν ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας και ανταγωνισμού. Τα στοιχεία της Nielsen είναι αποκαλυπτικά. Στην σεζόν 2012-13 «χάθηκαν» , κατά μέσο όρο, 303 χιλιάδες θεατές από τα δελτία, οι οποίοι προφανώς δεν είναι ικανοποιημένοι από το «μενού» της «μνημονιακής» ενημέρωσης που προσφέρουν τα ιδιωτικά κανάλια. Το Mega κέρδισε την περσινή σεζόν με 832.000 θεατές (-142.000) έναντι 570.000 (-177.000) του ΑΝΤ1 και 632.000 (+89.000) του Alpha. Το Star με 385.000 (-21.000) ήταν τέταρτο, πέμπτο το δελτίο του Σκάι με 273.000 (-13.000) ενώ η ΝΕΤ είχε ένα κοινό 236.000 θεατών (-39.000).Με το Alter να παραμένει εκτός λειτουργίας ,την «Δ.Τ.» του Παντελή Καψή με υποτυπώδεις ενημερωτικές εκπομπές το κενό σε θεατές αλλά και έντιμη ενημέρωση παραμένει μεγάλο. Το Star επιχειρεί, αλλάζοντας το ίδιο, να αλλάξει τις ισορροπίες. Το νέο δελτίο ειδήσεων θα έχει ως παρουσιάστρια τη Μαρά Ζαχαρέα και το Νίκο Χατζηνικολάου στη θέση του σχολιαστή 2-3 φορές τη βδομάδα. Μαζί τους θα είναι ο Σταύρος Λυγερός, ο Γιώργος Κουβαράς, η Κάτια Μακρή και ο Κώστας Στούπας. Ο Σκάι, έκανε τη δεύτερη μεγάλη μετεγγραφή της χρονιάς, αναθέτοντας στο Σταμάτη Μαλέλη(Star) τη γενική διεύθυνση του σταθμού, ανανεώνοντας ως το τέλος της σεζόν 2014-15 τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Σία Κοσιώνη. Το Mega, ο ΑΝΤ1 και ο Alpha πορεύονται χωρίς αλλαγές.
 @Άλλη μία σημαντική συμφωνία για τα κανάλια Novasports, που καθημερινά κάνουν πράξη το σύνθημα «Όλα για την ομάδα σου!», προσφέροντας στον Έλληνα φίλαθλο το καλύτερο και πιο ενδιαφέρον αθλητικό περιεχόμενο. Η Nova και η Euroleague Basketball ανανέωσαν την συμφωνία τους και έτσι οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις κορυφαίες ομάδες και τους κορυφαίους αγώνες μπάσκετ της Ευρώπης μέχρι και τη σεζόν 2016-2017, μέσα από τα κανάλια Novasports.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…